Pennabilli

Deze verborgen parel bevindt zich in het historische Montefeltro-gebied, dat nog vrij is van massatoerisme. Dit fijne appartement in de Apennijnen beschikt over een heerlijke serre waar je helemaal tot rust kunt komen. Er is 1 slaapkamer waar 3 gasten kunnen verblijven en de woning is ideaal voor een romantische vakantie met je partner. Je kunt genieten van een zonnige dag aan de Adriatische Zee of een bezoek brengen aan het waterpretpark in Riccione. Er zijn tal van indrukwekkende musea te vinden binnen een straal van 20 km en je kunt de wereldberoemde Italiaanse keuken ervaren in een van de nabijgelegen restaurants (2 km). Het appartement bevindt zich op een rustige locatie zonder verkeer. Het is voorzien van een ruime parkeerplaats, een privétuin en een grote gemeenschappelijke tuin waar je kunt ontspannen onder de fruitbomen. Geniet van een heerlijk glas Limoncello terwijl de krekels je voorzien van een privéconcert. Het dichtstbijzijnde vliegveld vind je op 60 km afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 40 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkeuken
  • 1-pers. bed
  • Eettafel
  • Koffiezetapparaat
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Serre/veranda
  • Berging
  • Bad of douche
  • Patio
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Ligbedden
  • BBQ
  • Parking
  • Ligstoelen
  • Strijkplank

Reviews

9.1 Dit huis heeft 7 reviews

reviews_vrouw

Dhr Zweerts

Verblijfsduur: 2021-08-02 - 2021-08-07

Geweldige vakantie gehad bij dit prachtige verblijf! Erg mooi uitzicht en een fijne plek om helemaal tot rust te komen. De gastvrouw Virpi is een zeer behulpzame vrouw en weet de beste plekken om te eten. Wij als jonger stel hebben ons goed vermaakt in de omgeving en bij het huisje. Zeker een aanrader!

reviews_man

Dhr Sperber

Verblijfsduur: 2017-05-25 - 2017-05-31

We werden zeer enthousiast ontvangen door Virpi, de eigenaresse die naast de accommodatie woont. We hadden geen boodschappen gedaan en de dichtstbijzijnde supermarkt is een half uur rijden (Novafeltria), maar zelfs daar had ze al rekening mee gehouden alle ingrediënten voor een pasta-maaltijd had ze klaar staan en mochten we zo gebruiken. Wat je ook wilde weten, je kon haar altijd storen en als ze even niet beschikbaar was hing er een briefje met telefoonnummer. Ze spreekt ook uitstekend Engels. Dit adres is echt geweldig als je voor de rust, wandelen en fietsen komt (mountainbikes zijn aanwezig en mogen gratis gebruikt worden). In de directe omgeving is verder weinig tot geen vertier en de wegen zijn slecht, maar dat was voor ons geen probleem. Bij vertrek hadden we het gevoel afscheid van goede vrienden te moeten nemen.

reviews_man

Dhr De Voogt

Verblijfsduur: 2016-08-10 - 2016-08-18

Hele prettige vakantie gehad we komen hier zeker terug. Schitterende omgeving goede restaurants binnen een kwartier (met de auto) van het huis. Gastvrouw Virpi heeft een zeer uitgebreid schrift klaargelegd, waarin alles wat/waar er te doen is, wordt toegelicht. Hier heb je echt de gelegenheid om tot rust te komen. Voor degenen die moeilijk zonder wifi kunnen vraag even om de wifi repeater te laten plaatsen.

reviews_vrouw

Mevr Faßnacht

Verblijfsduur: 2015-08-17 - 2015-08-24

Heerlijke plek om te ontspannen en om stoom af te blazen met de MTB. De familie is zeer gastvrij en we werden goed verzorgd en kregen we veel informatie voor de omgeving. Al met al deze vakantie voor ons een zeer goede keuze.

reviews_man

Dhr Agapito

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-02

We enjoyed our stay at Alto Poggio very much. The view from the house is amazing. The area is very peaceful and cozy. Our landlady Virpi was very helpfull and arranged lots of attractions for us. Everything about the neighbourhood was explained in a nice booklet ,we got from them. The house is new and very clean. Sitting on the porch in the evening was such a relaxing pleasure. We trully recommend renting the house. Especially if you want to meet real Italians and taste italian food which is authentic. The place was so much nicer than Tuscany in our opinion and people very friendly. It is a place for people who want to run away from crowds and enjoy nature.

reviews_man

Dhr Micolay

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-26

Dus onze rit was problematisch. Maar we moeten vertrouwen alleen op de route van ADAC en het hoofd hebben gezien de Belvilla ook zou hebben gehad een route voor ons. Maar door de extra Bereid lokale mensen die we werden geloodst zelfs tot onze accommodatie. Waar waren we ook gretig en van harte verwacht van onze huishoudster. De vakantie zelf was voor ons het recht zoals we zijn zeer gespannen dwars door onze carrière en zou heel goed ontspannen in het resort. Het enige kleine negatieve is het winkelcentrum. Grotere markten, zijn er ongeveer 20 km afstand. Maar dat mag geen probleem zijn op vakantie. Voor sportieve mensen bieden fietsen. Natuurliefhebbers zullen ook hun geld te krijgen want het is puur natuur. En voor cultuurliefhebbers is er genoeg te musea en dingen zien. Alleen de zee, het is een beetje omslachtig om Rimini ongeveer 50 km naar het goede doel, kunnen we alleen maar aanraden aan het resort We zijn erg relaxed weerstaan u200bu200baangekomen in Duitsland. Een vlieg in de zalf heeft alles, maar de laatste 500 meter van onze kleine auto heeft heel moeilijk, we rijden een Toyota IQ. Maar voor de rest was alles geweldig en de manager eenzame piek.

reviews_man

Dhr Meuleman

Verblijfsduur: 2013-07-27 - 2013-08-03

Het zijn nette appartementen maar de omgeving is te rustig voor jonge stellen zoals wij. Er zijn geen grote supermarkten en wij hebben ook geen normaal zwembad kunnen vinden. Tevens was de weg ernaar toe erg slecht.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Voor de fiets liefhebbers hebben de eigenaren een verscheidenheid aan modellen aan te bieden, van mountainbikes tot sport- of racefietsen. Anne-Marie en Sandra geven kooklessen aan wie wil leren hoe je heerlijke Italiaanse huisgemaakte gerechten kunt bereiden. The Chocolate Box. Maak kennis met Rudy, onze Belgische meester in chocolade maken, die bereid is om zijn professionele geheimen prijs te geven: Hoe maak je perfecte chocolade!?! Miss Elisa leert je de beste pizza van de wereld te maken. Er is een museum voor iedereen! Binnen een straal van 20 km is er een natuurmuseum, flora en fauna museum, wiskunde museum, brood museum, kaas museum, mijnmuseum en fossiele museum. Ook zijn er vele kerken en Middeleeuwse kastelen met hun hoge torens te bezoeken. Dit gebied is rijk aan tradities die ze met enthousiasme in leven houden. Er is altijd wel een festival in een van de nabijgelegen dorpen. Maak een ​​dag-trip naar een van de mooie badplaatsen in de omgeving 60 km: Rimini, Riccione en Cattolica met hun lange, brede zandstranden. Bezoek een van de vele pretparken aan de kust, of ga gezellig winkelen in de lange winkelstraten. Bramen zijn hier vollop aanwezig, dus maak een wandeling en pluk.

In de omgeving

Centrum: 10.0 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Meer: 2.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 10.0 kilometer
Openbaar vervoer: 10.0 kilometer
Openbaar zwembad: 10.0 kilometer
Toeristeninformatie: 10.0 kilometer
Vliegveld: 60.0 kilometer
Snelwegkruising: 60.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1270090