Serrières-en-Chautagne

Bezoek dit leuke kasteelappartement dat is voorzien van een verfrissend zwembad en een adembenemend uitzicht op de Grand Colombier. Er zijn 2 slaapkamers waar 6 personen in kunnen verblijven. Deze optie is geschikt voor gezinnen. Begin de ochtend met een gezonde wandeling in het bos dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kan een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 1 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 1 km van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een toilet. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en wordt net als de binnenplaats gedeeld met andere gasten. De dichtstbijzijnde bushalte is 8 km van de accommodatie verwijderd. De was- en droogmachine zijn ter beschikking gesteld van woensdag tot zaterdag. Buiten deze dagen kan er geen gebruik worden gemaakt van de was- en droogmachine.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 110 m2

Parterre
  • Parterre
  • Zitkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Eetkamer
  • Keuken
  • Combimagnetron
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Toilet
  • Wastafel
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Binnenplaats
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Zwembad
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.4 Dit huis heeft 22 reviews

reviews_man

Dhr Jong

Verblijfsduur: 2023-09-04 - 2023-09-14

Prachtige locatie in een kasteel met zwembad.

reviews_man

Dhr Myny

Verblijfsduur: 2023-08-05 - 2023-08-12

We verbleven een weekje in de 'Salon du jardin' in deze replica (gebouwd in 1904) van een oud Turijns kasteel. Als minpuntjes ondervonden we vooral het licht. In de woonkamers hangen twee armaturen tegen het hoge plafond. De helft van de lampen was stuk waardoor het er 's avonds erg donker was. Het is dan ook geen eenvoudige klus om hier een lampje te vervangen: zo hoog! Tip: hang hier twee statige ouderwetse lange lusters en je slaat enkele vliegen in één klap: die verlichting past in het geheel, de lagere verlichting geeft meer licht en lampen vervangen wordt eenvoudiger. Buiten was er dan weer te veel licht: de buitenverlichting van het kasteel brandde tot na één uur 's nachts. De ruimte met de slaapbank kon echter niet volledig verduisterd worden (enkel luikjes voor de onderste ramen), wat hinderlijk was. Maar eindigen doen we graag met de positieve noten: we hebben echt wel genoten van het kasteel! Wat een fijn gevoel om hier voor het eerst (maar ook daarna) de oprijlaan op te rijden en het kasteel door de bomen van het mooie park te zien opdoemen. Hoe leuk was het niet om de grandeur van dat salon in je op te nemen, het parket onder je voeten te horen kraken en de oude ramen en deuren te bedienen. Hoe fijn was het om te genieten op de binnenkoer, in de tuin en van de waterpartijen rondom. Raden we dit kasteel aan als vakantieverblijf? Absoluut!

reviews_vrouw

Dhr Berlinger

Verblijfsduur: 2022-08-29 - 2022-09-08

Trés bon acceuil, château bien entretu, appartement pratique et propre, jolie salle de séjour en hôte super sympa. Nous avons passé un séjour prachtige avec nos deux enfants (1 jaar). Bedankt beaucoup!

reviews_vrouw

Dhr Aelberts

Verblijfsduur: 2022-07-30 - 2022-08-06

Ronduit smerig en de klantenservice van belvilla is niet te bereiken. In de welkomstmail staat een e-mailadres dat niet eens in gebruik is.

reviews_vrouw

Dhr Evans

Verblijfsduur: 2021-09-06 - 2021-09-13

Prachtige locatie, prachtig weer, ruime accommodatie, restaurants in de buurt, supermarkt, wat korte ochtendruns (niet vlak!), mooie ritjes naar nabijgelegen locaties, een heerlijke plek om een weekje te chillen. Bedankt.

reviews_vrouw

Dhr Berning

Verblijfsduur: 2021-07-10 - 2021-07-17

Ruim appartement in historische omgeving Stijlvol ontworpen, zeer verzorgd huis, zeer rustig gelegen, mooi zwembad, geweldig landschap voor een rustig meer en wandelvakantie. Goede zorg voor de gasten, altijd aanspreekbaar. De slaapkamers zijn wat donker en klein, maar dat wordt goedgemaakt door de sfeer in de grote eetkamer en in het hele kasteel!

reviews_vrouw

Mevr Boone

Verblijfsduur: 2020-07-18 - 2020-07-25

Prachtig kasteel in een geweldige omgeving met volop activiteiten. De salon du jardin ligt (zoals de naam al zegt) vlakbij de grote tuin op de begane grond. Het appartement is ruim en klassiek, en is goed verzorgd. Het is dankzij de verschillende zitjes mogelijk om buiten te eten en in de tuin te spelen. Het zwembad is dankzij het hek geschikt voor verblijf met kleine kinderen, al vonden ze het water wel erg koud. De omgeving is prachtig, zeker met het Lac du Bourget en de bergen, de vele fietsroutes en leuke bestemmingen zoals Chanaz.

reviews_man

Dhr Van de Put

Verblijfsduur: 2019-08-10 - 2019-08-17

Mooie locatie en verrassende accommodatie. Schoonmaak had iets beter gekund, verwelkomd met koffie, water, (lekkere) wijn en keukenrol.

reviews_vrouw

Mevr Bijnens

Verblijfsduur: 2019-07-20 - 2019-07-27

Mooie omgeving, fijn zwembad

reviews_man

Dhr Van Lierop

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-20

Wij worden zeer vriendelijk welkom geheten op deze prachtige locatie door de gastheer en kregen een korte rondleiding in onze vertrekken. Alsmede een welkomst pakket, met fles wijn en koffie erin, heel leuk en aardig. De omgeving is prachtig, en het verblijf was zeer aangenaam.

reviews_man

Dhr Langenhuizen

Verblijfsduur: 2015-10-03 - 2015-10-10

Mooie natuur, prachtige lokatie, gastvrij ontvangst en verblijf in het kasteel. Zeer de moeite waard om nog eens terug te gaan. Als motorliefhebber zijnde hebben we genoten van de mooie routes, de natuur en de mooie dorpjes.

reviews_vrouw

Dhr WAFLARD

Verblijfsduur: 2015-08-08 - 2015-08-15

We willen het kasteel leven en "objectief volledig is voldaan. Het oppervlak van" behuizing kan niet het gevoel op de top van elkaar. The Garden Fair biedt toegang tot een fontein die onze ontbijten heeft geschommeld, wat geluk! De bewaker maakte alle inspanningen om dat "het voelt goed, het blijft glimlachen ondanks de grote werk van" onderhoud. Kosmopolitische wereld (Nederlands, Engels, Duits, Frans). Voor kinderen, activiteiten op het terrein, zwembad, tafeltennis, tafelvoetbal, kleine ritten vanaf het kasteel. Wij raden Châtillon bereik voor de uitrusting (waterfietsen, waterskiën, begeleid zwemmen en leuke restaurants, goede prijs-kwaliteitverhouding)

reviews_vrouw

Mevr Foret

Verblijfsduur: 2015-08-15 - 2015-08-22

Zeer mooi appartement, moderne en oude tegelijkertijd, functioneel en ruim (de veranda is prachtig !!). De tuin is zeer aangenaam, ruim en met een prachtig uitzicht. Negatieven niet zeer grondige reiniging (stukjes brood in de magnetron, pizza stukken in de kinderstoel), en gezien de prijs dat "je moet betalen (€ 75 ....) waren we geschokt! Mieren er heeft overal .... we brachten de "dagelijkse gestofzuigd om te voorkomen dat kruimels op de vloer .. Het kasteel is omgeven door bomen en bergen, hij n 'is niet veel licht en warmte de 'appartement opeens we brachten het grootste deel van de tijd in de tuin.

reviews_man

Dhr Gunsaya

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-08

We brachten een week in begin augustus hier. De accommodatie was beter dan de beschrijvingen op de website. Het appartement was adembenemend. De resident site manager was zeer behulpzaam en attent. We gebruikten het kasteel als een basis en maakte uitstapjes naar Genève, Annecy en de nabijgelegen meren. Een paar dingen kan beter donker zijn geweest van de kinderen 's slaapkamer was en erg warm op keer. Een airconditioner kon de situatie te verbeteren. Het zwembad is ook een beetje klein voor het aantal gezinnen (10) dat de site.We gebruiken genoten van onze tijd en zou het iedereen aanraden.

reviews_man

Dhr De Bekker

Verblijfsduur: 2015-07-11 - 2015-07-18

Zeer gastvrije ontvangst, zeer ruim appartement en prachtig kasteelheer mooi zwembad en grote tuin.

reviews_man

Dhr Gaià·¾rt

Verblijfsduur: 2014-08-16 - 2014-08-30

Het hotel beviel ons heel goed. Het enige nadeel: het vocht in de badkamer (schimmel in de douche) \\ r \\ NBut Frank was erg leuk, het is erg mooi \\ r \\ Nwe hebben gevoeld zeer comfortabel

reviews_man

Dhr De Boer

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-16

Dit kasteel is echt heel mooi! Ruime appartementen, grote tuin, heerlijk zwembad bij warm weer. De kinderen genoten volop en zwommen en speelden de hele dag met andere kinderen. Ook met minder goed weer is er genoeg te doen in de omgeving (musea en winkels in Chambéry, Genève, Annecy, Aix les Bains).

reviews_man

Dhr Mos

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-09

Prachtig kasteeltje met mooie appartementen. Niet overdreven chique maar erg leuk. Mooie ligging, groene omgeving. Wandelen, fietsen, watersport (Lac des Bourges). Ik wil nog een keer terug!

reviews_vrouw

Mevr Halma-Edelman

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-08-25

Waan je een kasteelheer! Prachtige appartementen in een sfeervol kasteel zorgen voor een ontspannen vakantie. De kinderen genoten van de geheime gangetjes en het zwembad. Al met al een zorgeloze vakantie.

reviews_man

Dhr Wiegersma

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

Prachtig appartement in een kasteel à la het kasteel van de heer van Bommel. Bombastisch met veel barok elementen. De locatie is ook een prima uitvalbasis voor Lac du Bourget, Col La Grande Colombier, Annecy en het Massief des Basseur. Je kunt er wandelen, fietsen, bergklimmen, kastelen bezoeken en cultuur in de steden oppikken. Bij het kasteel is een heerlijke tuin en een iets wat koud, maar leuk zwembad. Kortom, alle ingredienten voor een heerlijke vakantie zijn hier aanwezig. Daarbij kun je heerlijke wijnen in de directe omgeving verkrijgen.

reviews_man

Dhr Boschhuizen

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-28

Het kasteel ligt op een geweldige plek, mooi beschut tegen de berghelling. Het heeft een prachtig zwenbad, waar het goed toeven is. Zeker bij temperaturen boven de 30 graden zoals wij die hadden in juli. Het appartement (Salon du Jardin) is ruim, maar de inrichting is ronduit gedateerd. Werkelijk ieder zitmeubel is doorgezakt en de eettafel moesten we bij aankomst repareren. Er zijn slechts drie pitten om op te koken en dat is bijzonder weinig voor zes personen. Verder ontbreekt er een vriesvak in de koelkast en is er geen oven. Dat is in de keuken behoorlijk improviseren, of beter gezegd: kamperen. Het is al met al niet de allure die je bij de boeking verwacht. Desalniettemin hebben we een prima vakantie gehad, niet in de laatste plaats door de beheerster (die de beheerder verving) die ons steeds met raad en daad terzijde stond. En met de extreme temperaturen was het bovendien bijzonder koel in huis!

reviews_man

Dhr Van Zeeland

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

Fantastisch om hier te zijn.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Met easyJet (zie easyJet.com) vliegt u gemakkelijk en goedkoop van Schiphol naar de luchthaven van Genève. Vanaf Genève is het ongeveer drie kwartier rijden naar Chateau Lapeyrouse. Op het vliegveld van Genève zijn verschillende autoverhuurbedrijven aanwezig. Het landgoed ligt ideaal voor winter- en zomeractiviteiten. Bijna alle sporten zijn in de omgeving te beoefenen: - Wandelen over prachtige, gemarkeerde wandelpaden; - Zwemmen in het zwembad bij het kasteel; - Zeilen en waterskiën op het grootste meer van Frankrijk (Lac du Bourget); - Golfen op een 18 holes golfbaan op 16 km afstand in Aix-les Bains; - Parapenten op 5 km afstand vanaf de bergrug van de Chautagne. In het winterseizoen zijn er in de omgeving van het kasteel meerdere wintersportplaatsen (alpineski, langlauf) beschikbaar op nog geen uur rijden. Aan te raden plaatsen zijn La Clusaz en Chamonix. Tevens zijn in Zwitserland aantrekkelijke wintersportgebieden te vinden.

Vakantiepark Chateau de Lapeyrouse

In dit kasteel, gelegen in de Noordelijke Alpen, staat alles in het teken van stijl en onstpanning!

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 10.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 8.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 122327