Saint-Brès

Dit vrijstaande vakantiehuis is rustig gelegen op 1 km van St. Brès. Het bevindt zich op een ruim, omheind terrein met een schommel. Ideaal voor vakanties met familie of vrienden! Je bevindt je hier vlakbij het beroemde Parc National des Cévennes, een beschermd natuurgebied met talloze, kleine riviertjes, intieme strandjes en toeristische kronkelweggetjes. Bezoek ook het middeleeuwse stadje St. Ambroix (3 km) of het schilderachtige Anduze (37 km), ook bekend om de grote geglazuurde vazen die er sinds de 17e eeuw gemaakt worden. Een diep dal 'Porte de Cévennes' genaamd, geeft hier toegang tot de rivierdalen van de Gardon de St. Jean en de Gardon de Mialet. Hiervandaan maak je schitterende dagtochtjes, per auto, kano, of te voet. Vanuit de grindtuin met bloemen, planten en schaduwplekjes geniet je van het mooie uitzicht op de bossen en de heuvels. Neem een duik in je eigen privézwembad, of geniet van de zon op een van de ligbedden op het omliggende zonneterras. Een belangrijk deel van de dag kun je doorbrengen op het wat hoger gelegen, overdekte terras met meubilair en een barbecue. Een leuke plek om 's avonds nog even na te tafelen! Het huis beschikt binnen over een nette, verzorgde inrichting. Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 110 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • DVD-speler
  • Open keuken
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (2 persoons dekbed, 160 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (dekbed)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (2 persoons dekbed, 140 x 200 cm)
Algemeen
  • Algemeen
  • Koelkast
  • Vriezer
  • Wasmachine
  • Tuindeuren
  • Verwarming
  • Airconditioning
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad
  • Speeltoestellen

Reviews

8.7 Dit huis heeft 18 reviews

reviews_man

Dhr Boons

Verblijfsduur: 2023-09-16 - 2023-09-23

Mooi groot en goed onderhouden zwembad, afgesloten prive tuin waar honden niet uit kunnen ontsnappen. Perfecte ligging om de regio te verkennen.

reviews_man

Dhr Van Beuzekom

Verblijfsduur: 2021-08-28 - 2021-09-11

Wat door Belvilla wordt omschreven als een rustige omgeving blijkt een huis te zijn vlakbij een volgend huis met bijzonder luidruchtige buren. Het geschreeuw en geroep de hele dag betekent voor ons dat we niet rustig kunnen zitten. Overleg met de beheerder is vanwege haar gebrekkige Engels geen optie. Een tussenkomst door Belvilla zouden we enorm waarderen.

reviews_man

Dhr De Boeck

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-07-31

Comfortabel, rustig gelegen huis met een mooi zwembad en aangename tuin. Alles was proper en goed onderhouden. Hartelijke ontvangst door de gastvrouw, die heel wat tips geeft over de omgeving (wat te bezoeken, waar te eten, ...). We hadden een aangenaam verblijf en overwegen zeker om nog eens terug te komen. Enige minpuntje waren de vele (tijger)muggen die in de late namiddag tevoorschijn komen maar daar hadden we vorig jaar in een andere regio ook last van.

reviews_man

Dhr Groen

Verblijfsduur: 2020-08-29 - 2020-09-12

Rustig gelegen huis. 1e helft september fantastisch weer gehad en daardoor volop gebruik gemaakt van zwembad. Daar departement Gard volgens NL-overheid oranje was geworden, hebben we verder weinig gedaan om eventueel risico op besmettingsgevaar te voorkomen. Ter plekke echter weinig van gemerkt behalve de verplichting van mondkapjes in restaurants/winkels/gebouwen. Huis zou voor 8 personen zijn, maar lijkt ons wel erg optimistisch. Want dan moeten er twee in de woonkamer op de bank. Daar huis maar 1 wc en douche heeft, lijkt me ook bezetting bij 6 personen aan de krappe kant. We zijn goed opgevangen en na telefoontje gewacht bij 'stadhuis' van Saint-Bres waarna we naar het huis gereden zijn. Staat niet op site, wel iemand anders die het al opmerkte: Je mag in 2 weken 300 kwh stroom verbruiken, daarboven moet er bijbetaald worden. Misschien toch handig om dit op de website te vermelden ?

reviews_vrouw

Mevr De Baets

Verblijfsduur: 2020-06-27 - 2020-07-04

We hebben een fijne vakantie beleefd. Het huisje was zeer goed: proper en al het noodzakelijke was aanwezig, groot zwembad met een brede/ondiepe ‘trap’ waarop de kindjes konden spelen. Enig minpuntje: onvoldoende zonnewering op het terras; tijdens de lunch en namiddag zat je in de volle zon. Het contact met Amandine bij aankomst verliep vlot: we werden opgewacht in het centrum en konden haar volgen met de wagen tot bij de villa. Zeker een aanrader!

reviews_vrouw

Mevr De Ridder

Verblijfsduur: 2019-06-15 - 2019-06-29

Huis was lastig te vinden. De oprit naar het huis was zeer lastig te nemen en eigenlijk alleen geschikt voor kleinere auto's of met 4 wiel aandrijving. Goede ontvangst, vriendelijke dame. Onverwachte aanvullende voorwaarden met een limiet aan gebruik van elektriciteit. Dit was een verassing.

reviews_man

Dhr Van Glabeke

Verblijfsduur: 2019-06-29 - 2019-07-06

Prachtige omgeving,wel het huisje niet gevonden,de huiseigenaar opgebeld en die heeft direct gekomen en ons begeleid naar de vakantiewoning,zeer vriendelijke dame,voldoende uitleg gekregen ,top!

reviews_vrouw

Mevr Korb

Verblijfsduur: 2018-08-25 - 2018-09-01

Beste familie Cassol, onze excuses voor de late beoordeling! Onze vakantie in uw vakantiehuis was een droom !!! Dat was de mooiste vakantie die we ooit hebben gedaan. Heel erg bedankt. Het huis is omgeven door de natuur. Een mooi klein huisje. Familie Cassol is erg aardig. We zullen terugkomen !! Groeten uit Duitsland.

reviews_man

Dhr Corvers

Verblijfsduur: 2019-06-01 - 2019-06-08

Oase van rust midden in de natuur

reviews_man

Dhr Lucardie

Verblijfsduur: 2018-09-01 - 2018-09-15

Zeer vriendelijke gastvrouw, erg enthousiast. We waren wel moe bij aankomst en dan zijn de vele toeristische tips niet direct iets waar je dan direct aan denkt. Welgemeend van de gastvrouw maar net iets teveel. De locatie op de website van Belvilla is niet correct. Het huisje staat veel noordelijker op de kaart. Dus wel even goed navragen. Het huis is prima, Schoon en voorzien van goede basisvoorzieningen. Het ontbijt op het terras met het zwembad aan je voeten is ultiem. Een heerlijke plek. Privacy is goed maar let er wel op er loopt een wandelpad langs het terrein. Af en toe komt er wel een verloren wandelaar aan. Omgeving is prachtig. De Cevennen zijn machtig en de Ardeche ligt dicht bij. Mooie kloven en wandelroutes in een straal van 30 km. Aanrader en wij komen zeker terug voor de mooie omgeving. Belvilla een goede keuze!

reviews_vrouw

Mevr Brugman

Verblijfsduur: 2018-09-15 - 2018-09-29

Parachuting huis met allies erin wat je nodig hebt. Heerlijk rustige omgeving en een geweldig uitzicht.

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2018-06-16 - 2018-06-30

Omgeving prachtig, accommodatie prima. Ontvangst hartelijk, maar soms realiseert men zich niet, dat de reizigers vermoeid aankomen en dan niet direct en ongevraagd zitten te wachten op alle toeristische tips in de omgeving, wel goed bedoeld, maar ontvangst met een koel drankje en achterlaten van de map met alle informatie zou beter geweest zijn.

reviews_vrouw

Mevr Van Doorn

Verblijfsduur: 2018-05-05 - 2018-05-12

Heerlijk huis op een fijne locatie, mooie uitvalshoek voor zoeel de Cèvennes, Provence en Ardeche. mooi gelegen, goed onderhouden, prettig vontact met de eigenaren. Fijn en schoin zwembad, huis is van alle gemakken voorzien. Leuk gelegen vlakbij Saint Ambroix. Echt een aanrader.

reviews_vrouw

Mevr Schepens

Verblijfsduur: 2016-07-02 - 2016-07-16

Cadre extraordinaire, calme et tranquillité, piscine super entretenue, un village très sympa à 3 minutes et des propriétaires toujours prets à aider et jamais envahissant. Que dire de plus... nous étions 4 et tous nous voulons y retourner. Merci pour ces belles vacances )

reviews_man

Dhr Van Bedaf

Verblijfsduur: 2015-09-05 - 2015-09-12

Mooie vakantie gehad. Huisje is redelijk basic maar alles is er wat er moet zijn. Voor mensen die van rust houden is dit mooi gelegen.

reviews_man

Dhr Breuker

Verblijfsduur: 2015-07-04 - 2015-07-11

Het huis is perfect, rustig en fantastisch gelegen voor uitstapjes. Heerlijk zwembad en andere zaken aanwezig zoals tafeltennis. Vanaf het terras kijk je direct in het zwembad, gewoon super gezellig.

reviews_vrouw

Dhr N. Dhondt

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

Net terug van een schitterende reis,een echte aanrader inzake huis en omgeving.Prachtige natuur en ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen,maar met de hoge temperaturen verkies je graag het perfect onderhouden zwembad.Kortom voor herhaling vatbaar. Langs deze weg willen wij ook nog Topic Travel bedanken voor de correcte service. De bende van Eine (Belgie)

reviews_vrouw

Dhr A.W.C. van Alfen - Jonk

Verblijfsduur: 2010-07-17 - 2010-07-24

Prima villa met een kleurrijke (vooral groene) inrichting. Wij zijn heel aardig ontvangen door de eigenaresse.

In de omgeving

Golfbaan: 43.0 kilometer
Meer: 30.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1280334