House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Chalais Huiscode: VLS-1275091 Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

Huiscode: VLS-1275091
  • 4
  • 1
  • 1
  • Ja


t/m

Controleer beschikbaarheid
Chalais

Dit tweekamerappartement op de begane grond van het kasteel is volledig uitgerust voor een heerlijk verblijf op dit mooie landgoed. In de woonkamer zijn twee slaapbanken voor wanneer u met drie of vier personen wilt komen. Kom heerlijk ontspannen op het terras van dit appartement en geniet van de zon tijdens uw ontbijt, lunch, diner en drankjes.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 56 m2

Parterre
  • Parterre
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Oven (grilloven)
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • BBQ
  • Trampoline
  • Vijver
  • Zwembad
  • Tennisbaan
  • Jeu de boules baan
  • Biljart
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Kinderbox

Reviews

8.5 Dit huis heeft 17 reviews

reviews_vrouw

Mevr Bol

Verblijfsduur: 2022-07-30 - 2022-08-06

Wij zien hier een week geweest. De sfeer is heel prettig. Het voelt een beetje aan als een klein dorp. Eigenaren erg vriendelijk en alles gemoedelijk. Eten is prima, zwembad ook. Mooi groot landgoed en lekker rustig. Het appartement is, zoals je van een kasteel verwacht, verouderd. De keuken redelijk nieuw, maat als je echt van plan bent te gaan koken. ed dan mis je wel wat (snijplank, broodmes, vleesmes, etc). De badkamer is eigenlijk geen badkamer te noemen, maar een toilet met douche :-) de douche op zich is prima. Dus als je weinig waarde hecht aan hoe het er binnen uitziet, maar veel waarde hecht aan sfeer en het buitenleven, dan zeker doen!

reviews_vrouw

Dhr Coenen

Verblijfsduur: 2022-06-19 - 2022-06-26

Erg leuke accommodatie om te verblijven! We waren erg gastvrij ontvangen en de sfeer op het hele complex was erg prettig. Erg mooi kasteel met overal leuke dingen om te zien en te doen. Ontbijt was lekker en prettig in overleg af te stemmen wanneer het beste uit kwam. Mooi groot zwembad en verschillende plekken om te ontspannen in en uit de zon. Wij waren er zelf met een hondje en deze was hier meer dan welkom, erg prettig om te ervaren. De voorzieningen in de buurt zijn voornamelijk met de auto binnen paar minuten te bereiken, lopen circa 30 minuten. Binnen een straal van circa 60 minuten rijden zijn er veel leuke dorpjes en stadjes om te bezoeken. Kortom heerlijke tijd gehad en ook zeker een aanrader om in het kasteel te eten, een van onze betere diners van de week!

reviews_man

Dhr Nicolas

Verblijfsduur: 2020-08-15 - 2020-08-22

Zowel de prioriteiten als het personeel zijn erg vriendelijk en beschikbaar.De plaats is ontspannendHet eten is erg goed. Het hebben van een restaurant ter plaatse is erg handig.

reviews_man

Dhr Van Gaalen

Verblijfsduur: 2019-08-24 - 2019-08-31

Bij aankomst was de eigenaar/beheerder helaas niet aanwezig maar er was gelukkig iemand van het personeel om ons naar het appartement te leiden. Het tweekamer appartement op de begane grond is heel erg ruim. Er is geen airconditioning maar dat is ook niet nodig want de muren zijn bijna 2 meter dik, dus vergeleken met de hitte buiten was het binnen lekker koel. Het appartement is prima, maar zou wel opknappen van een onderhoudsbeurt. Op de enigzins kleine koelkast na is de keuken inrichting prima en er staat een goed bed in de slaapkamer. De douche en het toilet werken ook goed maar helaas is de ruimte een beetje krap en laag voor langere personen (ben zelf 1.96). Ook hier gaat op dat alles (gelukkig maar) went want we kijken terug op een hele leuke en vooral rustige vakantie. De hele entourage, het zwembad en het restaurant (waar we 5 keer hebben gegeten) waren goed en onze hond had enrom veel vrijheid op het open terrein. Kortom, wij hebben een er een leuke tijd gehad.

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Gastvrouw had het druk in resaurant dus even snel de woning laten zien maar weinig aanvullende informatie, gastheer wel altijd beschikbaar voor vragen dus dat komt later wel goed. Appartement op bg van kasteel is ruim,, compleet en netjes ingericht. Die douche / toilet is bijzonder, maar als je niet te lang bent (1.75) gaat het allemaal net, Je mist wel een grotere wastafel met spiegel. Het terrein, zwembad, restaurant, boerderijdieren en dergelijke op het kasteelterrein is fantastisch. Maar in de nabije omgeving hebben wij weinig aktiviteiten kunnen vinden, dus we hebben ons grotendeels bij het zewmbad vermaakt.

reviews_man

Dhr Veenema

Verblijfsduur: 2018-07-14 - 2018-07-28

Meertje in de buurt. Aardige eigenaar zwembad en ontbijt indien gewenst. Prima

reviews_vrouw

Dhr Van den Eijkel

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-20

Door de poort betreed je een oase van rust, een paradijs

reviews_vrouw

Dhr Breemeersch

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-23

Prachtig domein met bijzonder vriendelijke uitbaters die hun ziel in dit project steken. De sfeer was top! We hebben de gite betrokken met twee gezinnen met in totaal vijf kinderen (2 tot 6 jaar). We vonden er alles wat nodig is, al zou de frigo wel wat groter mogen zijn. Aangezien het schitterend weer was, hebben we vooral genoten van de prachtige tuin en het (gelukkig omheinde) zwembad. Ook de speeltuigen (schommel, wip, trampoline) vielen in de smaak bij de kindjes, al zouden die misschien eens opgefrist kunnen worden. Toen de kindjes in bed zaten, konden we genieten van de keuken van het hotel vanaf het terras heb je zicht op de gite en de babyfoons reiken ver genoeg. Dat was voor ons echt genieten voeten onder tafel, wijntje erbij, heerlijk eten en gezellig praten ... Een ervaring die je in niet veel vakantiehuizen kan vinden!

reviews_vrouw

Dhr Meijer

Verblijfsduur: 2016-07-30 - 2016-08-06

Fotos op de site waren prachtig, helaas was het in de werkelijkheid iets minder mooi. Het is een oud gebouw en de gite had wat gebreken en had wat onderhoud nodig. Van de buren hoorde wij dat de mensen die voor ons in de gite hadden gezeten over dezelfde gebreken hadden geklaagd als wij, maar daar was nog niks aan gedaan. Er is genoeg slaapplek voor 9 mensen en de bedden liggen heerlijk!! maar met een tafel model koelkast konden wij met 4 man uit de voeten maar voor 9 mensen zal het wat aan de kleine kant zijn. Bij aankomst was het even zoeken naar iemand die kon helpen omdat er niemand in het restaurant aanwezig was en het niet duidelijk was waar je je dan moest melden. De eigenaars zijn erg aardig en behulpzaam. Voor kinderen is dit een prima plek met een omheind zwembad, trampoline, schommels en tennis en jeu de boule baan. Er heerste een ontspannen sfeer en de kinderen hadden snel vriendjes gemaakt en hebben heerlijk hun gang kunnen gaan op het landgoed. Het restaurant was ook fijn en de sushi was heerlijk! Prima plek om met kinderen een ontspannen vakantie te hebben.

reviews_man

Dhr Van Raemdonck

Verblijfsduur: 2015-09-12 - 2015-09-19

Schitterende locatie. Logeren in stijl, denk je als je de foto's bekijkt. Alleen jammer dat er geen volwaardige badkamer is. In sommige campings vindt je beter sanitair. Het toilet en een douche zitten verborgen in een kast op een zeer kleine oppervlakte. Als je een douche neemt, staat het toilet onder water. Nat scheren moet je in de keuken doen.

reviews_man

Dhr Kueter

Verblijfsduur: 2015-08-15 - 2015-08-22

Leuke omgeving, op het terrein veel dieren (geiten, kippen, etc) Lekker restaurant. Kasteel kan wel gehorig zijn.

reviews_vrouw

Dhr Van Der Eecken

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-08

Prachtige omgeving! Accommodatie ook top!

reviews_vrouw

Dhr Van Dam

Verblijfsduur: 2015-07-11 - 2015-07-18

Het begin van onze vakantie had niet beter kunnen beginnen dan in het chateau van Kees en Letty Kroon, buitengewoon prettige omgeving en ontzettend goed restaurant. Echt een ultiem vakantiegevoel heeft het ons gegeven!

reviews_vrouw

Dhr Honinckx

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-07-25

Wij hebben hier één week verbleven met 6 personen, 2 kinderen, 2 grootouders en 2 ouders, en iedereen heeft hier zijn ding kunnen doen. Van vissen tot zwemmen, rusten. En natuurlijk de vele bezienswaardigheden in de streek, kortom alles wat een vakantie moet zijn.

reviews_vrouw

Dhr Mariën

Verblijfsduur: 2015-07-04 - 2015-07-11

Een mooi huis om helemaal tot rust te komen op een prachtig domein. Zeer vriendelijke eigenaars waar je terecht kan met al je vragen en opmerkingen en die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

reviews_vrouw

Mevr Kooy

Verblijfsduur: 2015-05-05 - 2015-05-14

Wij hebben een heerlijke en ontspannen vakantie gehad. Een unieke locatie!

reviews_vrouw

Dhr Korts

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-16

Heerlijke, ruime gite op zeer ruim terrein van een groot Frans landhuis. Kinderen hadden een heerlijke, grote tuin tot hun beschikking om te spelen. Zwembad was niet geheel schoon, maar wel goed afgeschermd.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

De Dordogne is een departement met vele interessante excursiemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk kanovaren in Brantôme, de muurschilderingen bekijken in de grotten van Vilars of een bezoek brengen aan een van de vele (brocante) marktjes in de omgeving. Uiteraard is er nog veel meer te beleven, de eigenaar staat voor u klaar om persoonlijk advies te geven.

Vakantiepark Chateau Mavaleix

Middeleeuws domein in de Dordogne

Faciliteiten:

  • Openlucht zwembad
  • Biljart
  • Tafelvoetbal
  • Jeu de boules
  • Tennisbaan
  • Wandelen
  • Fietsen
  • Kinderboerderij
  • Speeltuin
  • Receptie
  • Internettoegang
  • Parkeerplaats
  • Maaltijden
  • Mogelijkheid om te trouwen
  • Restaurant
  • Bar
  • Tables d'hôtes
  • Tuin
  • Ligweide
  • Tuinmeubilair
Alle beschikbare vakantiehuizen op dit park

In de omgeving

Centrum: 7.0 kilometer
Bos: 0.0 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 0.0 kilometer
Openbaar vervoer: 3.0 kilometer
Openbaar zwembad: 0.0 kilometer
Vliegveld: 60.0 kilometer
Snelwegkruising: 60.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1275091