Mossautal

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Het ligt in het Odenwald, in het plaatsje Mossautal-Hüttenthal. Mossautal is een rustige vakantieplaats in het natuurpark Bergstraße-Odenwald. In de omgeving kun je wandelen, paardrijden, huifkartochten maken en vissen in de Marbachstausee. Op 15 km afstand is een attractiepark waar je met het hele gezin plezier kunt beleven. In het Odenwald kun je prachtige burchten en kastelen bezichtigen en op 60 km afstand ligt de mooie stad Heidelberg. De vakantiewoning bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen ingang. In de open keuken staan een vaatwasser, een magnetron en een oven. Bij het huis is een privéterras met een barbecue, waar je kunt relaxen in de zon. Er is WiFi in het huis aanwezig.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 50 m2

Parterre
  • Parterre
  • Ingang
  • Open keuken
  • Broodrooster
  • Fornuis (4 kookplaten, elektrisch)
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koelkast (+ vriesvak)
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Stereo-installatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Berging
Algemeen
  • Algemeen
  • Ledikant
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Ligstoelen
  • Parasol
  • Speeltoestellen
  • Kinderstoel
  • Kinderbox
  • Strijkplank
  • Strijkijzer

Reviews

9.5 Dit huis heeft 59 reviews

reviews_man

Dhr Schuurmans

Verblijfsduur: 2023-07-15 - 2023-07-29

Het is hier fantastisch goed geregeld. Super netjes en echt alles is aanwezig. Bij probleempjes denkt de gastvrouw met je mee en voor alles is wel een oplossing. Super attente en vriendelijke mensen. Top vakantieadres!

reviews_vrouw

Mevr De Wit

Verblijfsduur: 2023-05-31 - 2023-06-04

Goed verzorgde woning en voldoende bad/keukenlinnen aanwezig, en heel aardige en gastvrije mensen.

reviews_man

Dhr De clercq

Verblijfsduur: 2020-08-10 - 2020-08-24

Heel goed ontvangen met taart en koffie en ook in de loop van de week tomaatjes gekregen en een lekker ijsje is een moeder voor haar gasten niks teveel en al wat je vraagde werd onmiddelijk gedaan

reviews_man

Dhr Van Laarhoven

Verblijfsduur: 2019-09-08 - 2019-09-21

Een hartelijke ontvangst door de eigenaar. Een prima, schone accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en stedentrips.

reviews_man

Dhr Wilde

Verblijfsduur: 2019-09-01 - 2019-09-05

Zeer welkom geheten door vriendelijke gastvrouw

reviews_man

Dhr Van den Hoek

Verblijfsduur: 2018-09-08 - 2018-09-22

We werden hartelijke ontvangen met koffie en pruimentaart. Het huis is ruim genoeg voor twee personen, alles is voldoende aanwezig. De omgeving is prachtig. Mooie natuur om te wandelen en veel leuke plaatsjes in de omgeving om te bezoeken. Heidelberg en Worms waren ongeveer een uur rijden maar ook de moeite waard. Wij waren er twee weken en het was warm en daarom extra prettig dat we na een week schone lakens en handdoeken kregen. Ook mochten we de wasmachine gebruiken.

reviews_vrouw

Mevr Van den Boogaart

Verblijfsduur: 2017-07-27 - 2017-08-05

We werden door de verhuurders allerhartelijkst ontvangen. Met koffie en eigengemaakte taart. In de woning stond een heerlijke fles wijn. Deze woning is echt geweldig. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie. Het huis is ruim en schoon. De bedden zijn heerlijk. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben er een geweldige vakantie doorgebracht. De woning heeft een heerlijke tuin met mooi uitzicht. Elke dag konden we gebruik maken van de broodjes service, heerlijk vers gebakken om 0630 bezorgd. In de omgeving is genoeg te ontdekken.

reviews_vrouw

Mevr Hensen

Verblijfsduur: 2016-10-14 - 2016-10-21

We werden hartelijk verwelkomd met Kaffee und Kuchen. Het appartement was plezierig en comfortabel, de inventaris compleet, de bedden groot en goed. De natuur is prachtig en nodigt uit tot wandelen. In de omgeving mooue dirpen en steden met rijke historie.

reviews_man

Dhr Hoek

Verblijfsduur: 2016-08-06 - 2016-08-13

Zeer warme en gastvrije ontvangst met koffie en zelfgebakken taart. In het huisje stond ook nog een fles wijn op ons te wachten. De woning is prima voor 2 personen met een goed bed, een ruime badkamer, een volledig ingerichte keuken en een fijn zonnig terras. De woonkamer was groot genoeg. Het Odenwald is een prachtige omgeving voor wandelingen en het bezoeken van leuke stadjes. Heidelberg is met de auto goed bereikbaar. Bij restaurant Zum Goldenen Loewe (loopafstand) kan je prima eten voor een fijne prijs.

reviews_man

Dhr Rebel

Verblijfsduur: 2016-06-25 - 2016-07-09

Na aankomst op het vakantieadres werden we ontvangen met koffie en gebak door mevrouw Katzer, hierna werden we door de zeer compleet ingerichte woning rondgeleid. Vanuit huis kun je prachtige en over het algemeen goed aangegeven wandelingen maken. De aangeboden broodjesservice is erg prettig want voor de winkels moet je toch wel een stuk rijden.

reviews_vrouw

Mevr Reubsaet

Verblijfsduur: 2015-10-17 - 2015-10-24

Een fijne vakantie. Lekker uitgerust en veel gezien je hebt wel een auto nodig om ergens te komen. Maar je kan ook zo het bos in wandelen. We werden zeer hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Een aanrader voor mensen die van rust houden.

reviews_man

Dhr Stegeman

Verblijfsduur: 2015-08-15 - 2015-08-22

Bij ontvangst koffie met gebak en in het appartment een fles wijn. Op de foto's leek het huisje wat klein, maar er is een ruime gang, ruime badkamer en ruime slaapkamer, dus je kan al je spullen makkelijk kwijt. De keuken was echt overcompleet, dus je hoeft niks zelf mee te nemen. Het appartementje zit aan de tuin van de familie dus je hebt twee leuke zitjes buiten en uitzicht over de heuvels en de bossen, erg mooi. Erg aardige mensen! Ze hebben echt overall aan gedacht. Wij waren er met een kindje van 8 maanden oud en toen we aankwamen stond er naast een bedje en kinderstoel een driewieler en leesboekjes klaar. heel aardig. Leuke plaatsjes in de buurt, zat te zien. Ook werd er geregeld dat er elke dag verse broodjes bezorgd warden door de bakker. heel fijn. Het enige negatieve wat ik kan bedenken is de wifi. Deze werkt prima in de gang en slaapkamer maar amper in de woonkamer, maar verder echt super! Echt een aanrader dit verblijf.

reviews_vrouw

Mevr Veldman-Holwerda

Verblijfsduur: 2015-07-24 - 2015-08-07

We hadden een heerlijke vakantie in dit huisje. Zeer compleet, alles erop en eraan. Handdoeken volop. En zeer gastvrij! De fam. Katze wil het je echt naar de zin maken zonder opdringerig te zijn. Wij hebben veel gefietst op onze e bikes. Was goed te doen. Soms even lopen als het te steil werd. Maar vooral langs de Neckar fietsen (20 km. verderop) was prachtig. Helemaal als het boven de 30 gr. is. Bedden iets te hard voor ons, maar toch lekker geslapen. Conclusie aan te bevelen!

reviews_vrouw

Mevr Evers

Verblijfsduur: 2015-06-20 - 2015-06-27

Renate en Hans zijn hele gemoedelijke en ontzettend gastvrije mensen. (o.a. koffie met gebak bij aankomst). Prima vakantiehuis in een rustige omgeving met alles erop en eraan. Een mooi onderhouden tuin met een prachtig uitzicht. Op nog geen 40 meter lopen een forellenvijver waar tevens vers gerookte forel te koop is. Hüttenthal heeft in de nabije omgeving heel veel te bieden. Prachtige oude plaatsjes met mooie oude centra en heel veel vakwerkhuizen o.a. Erbach, Amorbach etc. etc. en iets verder gelegen o.a. Heidelberg, Heppenheim en niet te vergeten Sinsheim met het Auto und Technik Museum. Hier moet je wel een hele dag voor uit trekken. Het was een fantastische vakantie, we kwamen alleen wat tijd tekort.

reviews_man

Dhr Kroes

Verblijfsduur: 2015-06-29 - 2015-07-08

Een vakantie waar wij geheel uitgerust en voldaan van zijn thuis gekomen. Dit begon al met de ontvangst van de familie Katzer. De koffie met gebak stond klaar bij aankomst,een geweldige ontvangst. De rondleiding door mevrouw katzer,deed je gelijk zin in deze vakantie krijgen, bij het zien van dit compleet in gericht vakantie appartement. Brochures en diverse wandelkaarten lagen reeds klaar. De Badkamer netjes ingericht compleet met een stapel handdoeken en washandjes,haarfeun enz. De omgeving nodigt uit om een reeks wandelingen te maken. Mooie plaatsen zoals Erbach en Michelstadt,de rivier de Nekar met mooie plaaten zijn niet ver weg,keuze uit een drietal zitjes om te ontspannen. Voor de boodschappen rijdt je naar Erbach naar oa de Edeka. Het echtpaar Katzer is niets te veel om je van een welgemeend advies te dienen.echt schaten van mensen. Aldus de familie kroes uit Sint jansteen Zeeland Nederland.

reviews_man

Dhr Van der Linden

Verblijfsduur: 2014-12-21 - 2015-01-02

Mijn vouw en ik hebben hier de gast-vrijheid als zeer letterlijk en hoogst aangenaam ervaren. Ontvangst met koffie en zelfgebakken taartjes. Flesje wijn. Waar nodig wordt ruim de tijd genomen voor de gast. De inrichting is zeer compleet. Zelfs washandjes zijn niet vergeten. Hier hoeft men echt alleen maar het lijfgoed mee te nemen. Vooral de wandelaars komen ruim aan hun trekken. Veel kaarten, fiets, wandel en voor de auto. Mooie natuur en cultuur. Tijdens ons verblijf kwam er een pak sneeuw van meer dan 20cm! Onze week kon niet meer stuk. Voor rustzoekers een aanrader. Heel veel dank van Fam. van der Linden. Herzlichen Dank für alles! Mit freundlichen Grüßen Fam.van der Linden.

reviews_man

Dhr Schimmel

Verblijfsduur: 2014-10-11 - 2014-10-18

Een hele mooi appartement/vakantiehuisje in een rustige omgeving, waar je veel kunt wandelen en mountainbiken. Verder veel leuke dorpjes in de omgeving met veel cultuur en bezienswaardigheden. Heidelberg is zeker de moeite waard. De familie Katzer is erg gastvrij. Wij hebben een zalige week gehad!

reviews_man

Dhr Graus

Verblijfsduur: 2014-09-13 - 2014-09-20

Enigszins klein appartement maar wel mooi en van alles voorzien. Mooie grote TV met usb , echter geen DVD-speler aanwezig. Wel CD-speler. Apart mooi uitzicht en fijne tuin aanwezig met veel zitjes. Fam. Katzer is zeer gastvrij en behulpzaam zonder opdringerigheid.

reviews_man

Dhr De Jong

Verblijfsduur: 2014-08-06 - 2014-08-13

Wij zijn zeer gastvrij ontvangen door Renate en Hans Katzer! De koffie stond klaar en Renate had lekkere muffins gebakken. Je voelt je zo meteen zeer welkom. Ook in de vakantieruimte stond een fles wijn voor ons klaar. De gastheer en vrouw waren zeer prettige mensen, belangstellend zonder op te dringen en vol goede zorgen waar nodig. Het vakantieverblijf zelf was prima, van alles voorzien en je had diverse zitjes in de tuin war je van het uitzicht kon genieten. Mooie badkamer en 's nachts veel rust om heerlijk te kunnen slapen. De enige minpunten waren de vele vliegen die aanwezig waren, waarschijnlijk door de koeien die in de nabijheid graasden en het feit dat er gedurende ons verblijf een nieuwe omheining voor de achterliggende loopruimte voor paarden van de rjivereniging werd gebouwd. Hierdoor hadden we de hele week werklieden meteen achter het huis aan het werk en dat beknotte de privacy toch wel en het gaf nogal wat herrie. Pech dat het net in onze vakantieweek gebeurde. De omgeving is qua natuur prachtig en ook de omliggende steden en stadjes zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Wij hebben nog het geluk gehad kaarten te bemachtigen voor de jaarlijkse uitvoering van de operettevereniging in Esbach. Op de binnenplaats van het kasteel werd 'Im weissen Rössl' uitgevoerd en daar hebben we erg van genoten!

reviews_man

Dhr Ossendrijver

Verblijfsduur: 2014-07-25 - 2014-08-01

De vakantie in dit appartement was fantastisch goed verzorgde accomodatie met alles er op en aan. Zeer vriendelijke ontvangst en hulp bij vragen. De omgeving leent zich uitstekend om tripjes te maken door de omgeving met de prachtige schilderachtige dorpjes. Tevens zijn mooie wandeltochten mogelijk. Niets dan lof al met al.

reviews_man

Dhr Kroes

Verblijfsduur: 2014-05-25 - 2014-06-01

Basis voor kleine city trips

reviews_man

Dhr Reynes

Verblijfsduur: 2013-08-18 - 2013-09-01

De "gastvrijheid was uitstekend, het huis was brandschoon en zeer goed gevuld met handdoeken, mevrouw KATZER, zeer warm en attent, en quotles broodjes in de mand elke ochtend", was ze in staat om ons te leiden en gaf advies aan bezoek aan het gebied, zeer rustig in het huis, totale discretie van de heer en mevrouw KATZER zeer aangenaam verblijf in een regio (de "Odenwald) bosrijk en ideaal om te wandelen, raden we 'gaan Erbach dicht (het kasteel, het" Alexanderbad, het museum van de "ivoren ...), of bewonder het klimbos Heidelberg .... een reis in de verkeersvrije straten van Frankfurt ... nogmaals bedankt ook voor Renate en Hans KATZER!

reviews_man

Dhr Matthijsse

Verblijfsduur: 2013-07-13 - 2013-07-20

Prachtige omgeving, mooi weer, goede begeleiding van huiseigenaren

reviews_vrouw

Mevr Ellens

Verblijfsduur: 2013-05-04 - 2013-05-18

Het appartement van de fam. Katzer is een uitstekend uitgangspunt voor omgeving Odenwald. Veel te zien: interessante steden (Heidelberg, Darmstadt), de werelderfgoed groeve in Messel, burchten en musea, en bovendien veel wandel- en mountainbike-routes. Je hoeft je er geen moment te vervelen, ook niet wanneer het weer wat minder is. Het Odenwald is, geheel onterecht, een voor Nederlanders minder bekend deel van Duitsland. Het is snel te bereiken vanuit Nederland, het weer is er veel beter dan in b.v. de Eifel en er is genoeg te zien om er een paar weken vakantie door te brengen, kortom: een aanrader! De familie Katzer is buitengewoon gastvrij en vriendelijk, het appartement van alle gemakken voorzien. De woonkamer is klein, maar daar heb je weinig last van als je met z'n tweeen bent.

reviews_man

Dhr Stap, van der

Verblijfsduur: 2013-04-26 - 2013-04-29

Heel fijn verblijf gehad bij Renate Katzer. We kregen een warm ontvangst met koffie en gebak. Ze belde zelfs op toen we verlaat waren door het slechte weer onderweg. Van tevoren hebben we ook een mail van Renate ontvangen, met de vraag hoe oud de kinderen waren, en of er nog bijvoorbeeld een kinderbed nodig was. Het huisje is klein maar fijn, en meer dan compleet ingericht. Ze hebben veel informatie bij elkaar gezocht, waardoor het moeilijk kiezen is wat te doen. We hebben een heel fijn weekend gehad.

reviews_man

Dhr Ligtenberg

Verblijfsduur: 2012-10-06 - 2012-10-13

De eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Wij hebben ons uitstekend vermaakt waar het lekkere weer ook een bijdrage aan heeft geleverd.

reviews_man

Dhr Bergh

Verblijfsduur: 2012-09-15 - 2012-09-27

Prima huis met volledige uitrusting. Ruime badkamer en slaapkamer. Veel opbergruimte. Veel handdoeken linnen enz. Zelfs voorzien van een aantal extra zaken zoals bodylotion, douchegell, shampo enz. Veel informatie van de omgeving is aanwezig. Bij aankomst een korte kennismaking met koffie / thee en gebak. Bij binnern komst in de vakantiewoning diverse kleine extra attenties. Er stond b.v een fles wijn , diverse bonbons, bloempje op tafel enz. Er wordt geinformeerd (bv goed restaurant) of er iets nodig is, erg bereidbillig, er werden bv prompt extra dure plattegronden / kaarten aangeschaft toen we over een bepaalde streek spraken (zonder dat dit onze bedoeling was). Er volgen adviezen als je iets vraagt zonder dat men opdringerig is. Het was er werkelijk prima, erg tevreden over. Blijkbaar vonden zij dat ook want we werden ook nog eens voor een "afscheidsborrel" gevraagd. Zondermeer voor herhaling vatbaar. Omgeving met erg veel groen (bos) en heel veel wandelpaden. Fietsen kun je beter een 25km verderop langs de Main of de Neckar doen (vlakker). Er zijn in het dorp (electrische)fietsen te huur. Voor onze eigen fietsen werd onmiddelijk een goede plaats beschikbaar gesteld. Er zijn in het dorp 4 restaurants, maar diversen binnen een 10-tal km. De prijzen in de restaurants zijn echt laag. Normaal is een hoofdmaaltijd tussen de € 8,50 en € 15,50 Voor koffie betaal je vaak € 1,60 thee kost vaak ietsjes meer! Wijn en bier is in vergelijking met Nederland eveneens veel goedkoper. Als je overigens naar de stad gaat zoals Heidelberg (50km) zijn het weer de ons bekende toeristen prijzen. Maar in de vele dorpen is het "spot goedkoop" Iedere deur en raam was voorzien van een hor, waardoor er geen vliegen kwamen.

reviews_man

Dhr Schalley

Verblijfsduur: 2012-09-08 - 2012-09-15

Er tussen uit trekken om de dagelijkse sleur te doorbreken en eens een andere sfeer op te snuiven, niet te ver van onze woonplaats West-Vlaanderen. Om enkele gekende steden ( van naam gekend ) eens van dichtbij te kunnen beleven.

reviews_man

Dhr Bosman

Verblijfsduur: 2012-08-25 - 2012-09-01

Zeer gastvrije ontvangst!

reviews_man

Dhr Van der sleen

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

We werden hartelijk ontvangen met koffie en koek. Daarna rondgeleid in het huisje het zag er netjes uit en alles was aanwezig, fijn dat er een diepvriesje aanwezig was. Donderdagavond hebben we gezellig geborreld mijn man werd extra verwend met ijs en jawel Kersen de gastvrouw was er trouwens ook dol op. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om alles daar te bekijken maar een weekje is te kort dus misschien komen we nog een keer terug Fam Katzer heel hartelijk bedankt .

reviews_vrouw

Mevr Van den Hogen

Verblijfsduur: 2012-07-22 - 2012-08-03

Bij de ontvangst met koffie en eigengemaakte lekkernij is al meteen duidelijk dat dit zeer hartelijke mensen zijn. Zij richten zich geheel op hun gasten en het zal de gasten aan niets ontbreken. Dat is ook zo ; het beddengoed, de keukendoeken en de badhanddoeken zijn overvloedig aanwezig. Verrassend lieve details om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De keuken is van alle benodigdheden voorzien, de bedden zijn prima, de badkamer is ruim (al is de douche in verhouding klein en wat lastig met het afstapje) en het woonkamergedeelte is, voor twee personen, prima. De diverse zitjes buiten geven altijd de juiste omstandigheid voor wie zon of schaduw wil. Een erg fijne vakantie gehad met zeer hoge temperaturen maar de woning blijft lekker koel en de verhuurders blijven erg vriendelijk. Fijn contact met Renate en Hans Katzer gehad. Een echte aanrader om hier lekker te ontspannen.

reviews_man

Dhr Vandenbroucke

Verblijfsduur: 2012-07-07 - 2012-07-14

Uitstekend alles was prima en in orde de huiseigenaars waren zeer vriendelijk prachtige omgeving

reviews_man

Dhr De Vries

Verblijfsduur: 2012-06-10 - 2012-06-16

Een goed onderhouden en fraaie accomodatie die deel uitmaakt van het huis waarin de gastvrije verhuurders zelf wonen. Bij aankomst werden we verwelkomd met koffie en gebak en in het huisje stond een fles Dornfelder op ons te wachten. Het onderkomen is gelijkvloers en de auto kon naast het huis op de oprit worden geparkeerd. Alle ramen en de deur zijn voorzien van horren zodat je binnen geen last van vliegende insecten hebt. De locatie is rustig en voor vertier hoef je niet ver te rijden en om te genieten van de natuur hoef je de straat maar over te steken. We gaan hier vast nog een keer terugkomen.

reviews_man

Dhr Kuipers

Verblijfsduur: 2012-04-07 - 2012-04-14

Op zaterdagmiddag 7 april 2012 werden wij vriendelijk ontvangen en ons de weg gewezen in onze vakantiewoning. Alles wat je maar nodig denkt te hebben is in de woning aanwezig en uitstekend voor elkaar. De woning is schoon. Na even wennen voelden wij ons zeer op ons gemak. De omgeving is erg afwissellend, natuur en leuke stadjes. Voor vier personen is de woning aan de kleine kant , maar het kan wel. Voor mensen die echt slecht ter been zijn is de-overigens uitstekend functionerende- douche minder geschikt. Ondanks het wisselvallige weer hadden wij een mooie week bij de fam Katzer in Huttenthal. Jan en Jeanet Kuipers uit Steenwijk.

reviews_man

Dhr Pakkert

Verblijfsduur: 2011-07-23 - 2011-07-30

Onze ervaringen zijn alleen maar positief .De ontvangst door Renate en Hans met thee en zelf gebakken pruimentaart geweldig .Ze proberen je zoveel mogelijk te verwennen maar niet tegen je zin .En dan de woning alles wat je je maar wenst van keuken badkamer slaapkamer alles tip top voor elkaar en niet te vergeten alle verwennerrijen aan lekkere dingen. Ze doen er alles voor om het je naar de zin te maken . Van ons verdienen ze een tien echt een aan bevolen adres Herman en Riek Pakkert Marienheem gem Raalte

reviews_man

Dhr Veldhuyzen

Verblijfsduur: 2011-09-06 - 2011-09-16

Het beheerdersechtpaar is zeer vriendelijk en gastvrij zonder opdringerig te worden. Inventaris van het huis is prima in orde.

reviews_vrouw

Mevr Gerfin

Verblijfsduur: 2011-09-16 - 2011-09-23

Het is een prima plekje. Alles is er. Een mooie tuin, mooi uitzicht en prachtige natuur in de omgeving. De ontvangst is zeer plezierig.

reviews_man

Dhr Van der Gugten

Verblijfsduur: 2011-08-23 - 2011-08-27

De familie Katzer doet er echt alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Geef aan waar je tijdens het verblijf behoefte aan hebt en zij zullen dit onvoorwaardelijk accepteren. Die Familie Katzer tut alles, um ihre Gäste es nach dem sin zu machen, um sich wohl zu fühlen. Geben Sie nur an, wie Sie während des Aufenthalts leben wollen, und alles werd bedingungslos akzeptiert.

reviews_vrouw

Mevr Ansems

Verblijfsduur: 2010-10-23 - 2010-10-30

Dit iseen fantastische vakantiewoning. Niet overdreven groot, maar prima geschikt voor twee of drie personen en voorzien van alle gemakken. De vriendelijkheid van de verhuurder is erg verwarmend. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. We kregen ook steeds de vraag of we iets misten in de woning, want zo ja dan werd er voor gezorgd. Ze stellen een goed contact zeer op prijs, maar zullen je zeker niet lastigvallen als je er geen prijsopsteld. De omgeving is prachtig en erg veelzijdig. Er is voor iedereen wel iets. Liefhebbers van cultuur, natuur of een actieve vakantie vinden hier iets van hun gading. Deze vakantiewoning is zeker een aanrader

reviews_man

Dhr Wils

Verblijfsduur: 2010-08-07 - 2010-08-14

Alles was uitstekend in orde niets aan te merken. Goede, en vriendelijke gastvrouw.

reviews_man

Dhr Porcher

Verblijfsduur: 2010-07-10 - 2010-07-24

We hadden een geweldige tijd, niet alleen het gebied is prachtig, maar de "home Renate en Hans was uiterst vriendelijk. Ze zijn altijd bereid om informatie, ideeën lopen te bieden, en s 'zich zorgen maken of we aan niets ontbreekt. Ondanks onze onvoldoende kennis in het Duits, ze hadden het geduld om te proberen ons te begrijpen en dus konden we veel samen praten, die was zeer aangenaam en winstgevend voor ons! We bedanken voor dit welkom "ongewone" = optimale en vriendelijkheid.

reviews_man

Dhr Wächtler

Verblijfsduur: 2010-03-27 - 2010-04-03

Zeer schoon en comfortabel appartement zeer aardig en behulpzaam verhuurder.

reviews_vrouw

Dhr Hollak

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-08

We hebben 2 weken een heerlijke vakantie gehad bij de familie Katzer. We zijn niet als huurders maar als gasten behandeld. Frau Katzer is een fantastische gastvrouw geweest; zo maken we het maar zelden mee. Het huisje is van alle gemakken voorzien met een ruime tuin en een leuk zitje. We waren nog nooit in het Odenwald geweest, maar ook dit is ons zeer bevallen. De wandelingen zijn zeer goed bewegwijzerd en je loopt makkelijk van de ene naar de andere wandeling. Het weer heeft ook zeer meegewerkt waardoor we op één dag na alle dagen erop konden trekken. Erbach en Michelstadt zijn de steden in de buurt die het bekijken waard zijn.

reviews_vrouw

Mevr Evers-Twilhaar

Verblijfsduur: 2009-08-08 - 2009-08-15

De ontvangst was uitermate hartelijk door Renate en Hans.De vakantiewoning was riant uitgerust met alles wat je maar enigzns nodig mocht hebben, alles in de keuken, in de slaapkamer en in de badkamer tot aan de washandjes toe, alles was in ruime mate aanwezig. Ook de gastvrijheid was perfect en de bereidwilligheid om te helpen was uit de kunst. Als je van wandelen houdt, Renate weet prachtige routes. Alles bij elkaar een prachtig adres om je vakantie door te brengen. Fam. Evers-Twilhaar. Nijverdal Nederland

reviews_man

Dhr Ehanno

Verblijfsduur: 2009-09-19 - 2009-09-26

Wij komen uit Frankrijk, en we hebben te besteden met familie Katzer zeer prettige feestdagen! Het appartement is gezellig en we zullen nooit vergeten de vriendelijkheid van de eigenaar! Alles was perfect!

reviews_vrouw

Mevr Boekel

Verblijfsduur: 2009-07-04 - 2009-07-11

We hebben dit vakantiehuis als perfect ervaren, alle luxe waren aanwezig en de fam. Katzer was zeer vriendelijk en fijn. Het uitzicht en de omgeving waren zeer rustgevend. Dit huis is zeer aan te bevelen voor een fijne vakantie. Fur fam Katzer. Danke fur die fantatische ferien woche. Das haus war besonders gut. Grussen aus Holland. Elian und Dave

reviews_man

Dhr Ordelman

Verblijfsduur: 2009-06-27 - 2009-07-04

Hierbij onze ervaringen met familie Katzer een geweldige ontvangst. Mijn familie was namenlijk met de camper zus , broer, moeder, zwager langsgekomen onverwachts wij wisten van niets!en zij waren iets eerder dan wij aangekomen en hadden zich verstopt. mw. en dhr. speelden mee en vroegen toen wij aankwamen of wij koffie wilden drinken graag na zo`n lange reis.wij zitten net in de keuken bij de familie staat m~n zus in de deuropening ik zeg meine schwester mw. Katzer zegt ich weis ze hadden het zo leuk meegespeeld en daarna kwam ook de rest van de familie binnen. We hebben met elkaar koffie gedronken met eigen gemaakte aardbeien taart door mw. en de camper mocht er een nacht blijven staan! Geweldige mensen wij hebben een mooie week beleefd. Zeer gastvrij.

reviews_man

Dhr Kardinaal

Verblijfsduur: 2009-06-13 - 2009-06-20

Wij zijn allerhartelijkst ontvangen door Renate Katzer met koffie en zelf gebakken aardbeien taart. De woning was prima in orde alles schoon en netjes, alles wat een mens nodig heeft is aanwezig, lekker terras in de tuin tot onze beschikking, behulpzame en zeer vriendelijke mensen. Wij hebben een leuke en ontspannen vakantie gehad er liggen meerdere leuke stadjes in de direkte omgeving, je kunt er goed wandelen maar fietsen is voor de meer getrainde onder ons (soms erg stijl) kortom een aanrader!!

reviews_man

Dhr Huisman

Verblijfsduur: 2009-06-06 - 2009-06-13

Onze ervaring bij de fam katzer was zeer goed het huis huis was prima ingericht en een goede ligging alles was goed bereikbaar en de omgeving is gewoon erg mooi anne en siebe

reviews_man

Dhr Schneider

Verblijfsduur: 2009-04-04 - 2009-04-18

We hebben verbleven in uitstekende weer twee zeer ontspannend en rustgevend week. De familie Katzer heeft ons met raad en heerlijke taart om te verblijven midden lekker. We voelden ons zeer comfortabel en zal terug te komen. Bedankt voor alles! Ruth Schneider, Keulen

reviews_vrouw

Mevr Van de Velde

Verblijfsduur: 2009-02-21 - 2009-02-28

Geweldig huis. Bij aankomst werden we welkom geheten door de familie Katzer met zelfgebakken taart en koffie of thee. OOk kregen we nog een paar stukken taart mee voor de volgende dag. Nog nooit meegemaakt. Geweldig. Het huis is heel kompleet. Alles is aanwezig, van toiletpapier tot een föhn. De familie is altijd bereidt, om te helpen met een route, of een adres (in ons geval ) van een apotheek. Je kunt er prachtige wandelingen maken vanuit het huis. Kaart is aanwezig in huisje. Hier komen wij zeker nog eens terug. Janny en Jan van de Velde uit Brielle.

reviews_man

Dhr Kromme

Verblijfsduur: 2008-08-23 - 2008-08-30

Zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst. De eigenaresse doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Voor gezinnen met pubers zijn er een mooi tropisch zwembad in Weinheim en een avontuurlijk klimbos in de buurt.Op een van onze boswandelingen hebben we ook nog 2 reeen gezien. Willem Kromme met 3 kinderen van 12 15 en 16 jaar

reviews_vrouw

Mevr Van den Broek

Verblijfsduur: 2008-09-06 - 2008-09-13

Ons verblijf in Ferienwohnung Katzer was een buitengewone ervaring. De familie Katzer stond altijd voor ons klaar en is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het huisje zelf is voorzien van alle benodigdheden zodat je enkel persoonlijke zaken moet meenemen. Het is gelegen in een rustig dorpje midden in het Odenwald, dus een prachtig uitzicht vanaf de ontbijttafel!De uitgestrekte bossen lenen zich perfect voor lange wandelingen en de vele authentieke dorpjes en stadjes in de buurt zijn uitermate geschikt voor daguitstappen. Wijzelf hebben ondermeer Michelstadt, Erbach, Buchen, Heidelberg, Weinheim en Heppenheim bezocht en deze verdienen zonder meer aanbeveling! Mannheim is eerder een moderne stad waar men perfect kan gaan shoppen. In Hüttenthal zelf bevindt zich een Mölkerei waar men allerlei verse zuivelproducten aan economische prijzen kan kopen. Lekker gaan eten kan men in de verscheidene gastenverblijven in de buurt. Kortom, een perfecte vakantieplaats in alle opzichten! Yannick en Kathleen België

reviews_vrouw

Dhr Dukker-swiers

Verblijfsduur: 2008-05-17 - 2008-05-24

Mijn vouw en ik hebben hier de gast-vrijheid als zeer letterlijk en hoogst aangenaam ervaren. Waar nodig wordt ruim de tijd genomen voor de gast. De ontvangst is vriendelijk en warm, zoals ook het contact en het afscheid. De inrichting is zeer compleet. Zelfs washandjes zijn niet vergeten. Hier hoeft men echt alleen maar het lijfgoed mee te nemen. Vooral de wandelaars komen ruim aan hun trekken. Men kan een zestal wandelingen starten vanaf de voordeur, andere liggen 15-30 minuten lopen weg. Een zeer uitgebreide wandelkaart(nr6)van dit gebied in het Odenwald is al aanwezig. Hier staan meer dan 200 routes op. Die wij gedaan hebben, zijn met duitse grundlichkeit aangegeven. Dus echt helemaal probleemloos! Onze ervaringen zijn zodanig, dat wij het plan hebben hier in de toekomst vaak terug te komen. Peter&Nel Dukker-Swiers, Boxtel, NL.

reviews_vrouw

Dhr Boddendijk

Verblijfsduur: 2008-04-26 - 2008-05-03

Wij zijn met ons gezin 1 week te gast geweest bij de familie Katzer, het is ons goed bevallen. Mevrouw Katzer was heel lief ook voor onze kinderen,ze had een klein glijbaantje en een loopautootje geregeld voor de kleinste, waar de grootste overigens ook lekker mee heeft gespeeld. Als je iets nodig hebt of iets mist in het huisje dan ging mevrouw Katzer het regelen,wat voor ons trouwens niet nodig was, alles was compleet. De omgeving is zeer mooi en als je een weekje weg wil en lekker tot rust wil komen in de natuur dan is deze omgeving een aanrader,vroeg in de ochtend kan je boven op de heuvel vanuit je woonkamer hertjes zien(dus verrekijker mee) veel wandelen en voor de kinderen wat kleine dierenparkjes in de buurt, eekhoorntjes hebben we ook veel gezien op de wandelpaden. Kortom erg leuk.

reviews_vrouw

Mevr Renting

Verblijfsduur: 2007-07-21 - 2007-07-28

Het is een zeer complete vakantiewoning! De woning is goed verzorgd en was erg schoon. We werden erg hartelijk ontvangen en voelden ons direct thuis. De eigenaresse is erg vriendelijk

reviews_man

Dhr Duguid

Verblijfsduur: 2007-07-14 - 2007-07-21

We Anfangan wohlgefühlt.Es van een zeer goede week voor ons en hebben ons om goed te erholt.So leuke mensen te leren kennen, werd opnieuw een heel mooi Lebenserfahrung.Mit Met vriendelijke groet Fam.Duguid

reviews_man

Dhr Soeterboek

Verblijfsduur: 2007-12-29 - 2008-01-05

Het is een knusse en gezellige woning. Het echtpaar is vriendelijk en behulpzaam.

reviews_man

Dhr Verbeek

Verblijfsduur: 2007-06-25 - 2007-07-04

Wij zij op 25/06 tot 04/07 in het huis van familie katzer geweest we hebben een zeer goede vacantie gehad het ontvangst van mevrouw katzer was goed en als je wat wil wetten over de omgeving bied ze aan om te helpen haar dochter heeft nog een paar routes van internet afgehaald waar wij naar toe konden een mooie pretpark tripsdill zeer luk voor klein en groot ook zijn er nog wat wildprakken en dierentuinen en nog een forrelle visvijver op 200 meter afstand huisje is zeer gezellig huis is schoon en rookvrij en een erg mooi uit zicht je zit er echt voor de rust zeer rustige beurt geen geraas van auto,s of zo langs je huis de familie katzer zijn zeer gast vrij gezellige en aardige mensen en zijn zeer goed voor ons kind van 2,5 jaar geweest en speelgoed inhuis gehaald en een bedje ik vindt het een aanrader voor mensen met een kind

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Treinstation: 10.0 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Skilift: 5.0 kilometer
Cross Country skien: 10.0 kilometer
Toeristeninformatie: 10.0 kilometer
Vliegveld: 50.0 kilometer
Snelwegkruising: 20.0 kilometer
Dokter: 10.0 kilometer
Bank: 10.0 kilometer
Fietshuur: 10.0 kilometer
Postkantoor: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 12183