House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Harzgerode Huiscode: VLS-1284727 Saksen-Anhalt, Duitsland

Huiscode: VLS-1284727
  • 2
  • 1
  • 1
  • Ja


t/m

Controleer beschikbaarheid
Harzgerode

Welkom in het door de staat erkende vakantieoord Güntersberge, een schilderachtige wijk van de stad Harzgerode. Hier wacht je een ontspannen vakantie in een charmant, vrijstaand vakantiehuis. Het huis heeft twee verdiepingen en is gezellig en compleet ingericht, zodat je je er thuis voelt. Geniet van zonnige uren in de tuin, die is uitgerust met comfortabel tuinmeubilair. In de buurt van Güntersberge nodigt een idyllisch bergmeer met een ruime ligweide en bootverhuur je uit om te genieten van een verscheidenheid aan watersportactiviteiten en vissen. Het typische Harz landschap is een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. In de winter kun je de omgeving op een onvergetelijke manier verkennen op langlaufloipes. Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je ons bezoekt, Güntersberge en omgeving hebben altijd veel te bieden. Profiteer van de gunstige ligging voor uitstapjes en sightseeing in de omgeving. Ontdek aantrekkelijke bestemmingen zoals Thale, Quedlinburg, Wernigerode, Nordhausen of de beroemde Brocken, die ideaal zijn voor dagtochten.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 60 m2

Parterre
  • Parterre
  • Ingang
  • Kitchenette
  • Waterkoker
  • Broodrooster
  • Fornuis (keramisch)
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Koelkast (+ vriesvak)
  • Woon/eetkamer
  • TV (flatscreen, satelliet)
  • Eettafel
  • Zithoek
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Overloop
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ

Reviews

8.4 Dit huis heeft 10 reviews

reviews_man

Dhr Dings

Verblijfsduur: 2019-06-02 - 2019-06-09

Leuk vakantie huisje zeer mooie omgeving

reviews_vrouw

Mevr Melzer

Verblijfsduur: 2020-07-18 - 2020-07-25

De accommodatie was zoals beschreven, we werden heel vriendelijk begroet. We hadden maar een paar meter naar het bos.

reviews_vrouw

Mevr Boch

Verblijfsduur: 2019-10-07 - 2019-10-11

Achteraf beseffen we dat we de eindschoonmaak twee keer hebben betaald. We hebben een nota ingediend voor belasting, verwarming, schoonmaak en garage. Als ik de slip had, met de ontvangst van het geldteken. Dan zou ik een ontvangstbewijs hebben. Aangezien een handdruk voldoende is voor een contract, is deze rechtmatig. Voor het herstel open ik geen vat.

reviews_man

Dhr Verschoor

Verblijfsduur: 2019-07-28 - 2019-08-04

De beschrijving van het huisje op de site geeft wat ons betreft niet de situatie weer zoals die in wekelijkheid is. Ten eerste wordt er gesproken over een kitchenette. De werkelijkheid is dat er een koelkast en fornuis in de hal direct achter de voordeur staan en is er een aanrecht met gootsteen (zonder kraan!!!!!) in de woonkamer. Water moet je dus tappen in een kan in de badkamer. Verder staan er in het huisje veel kasten die je niet nodig hebt dat maakt het toch al niet al te ruime huisje nog kleiner. Daarnaast moet gemeld worden dat de eigenaresse €3 per nacht vraagt voor een (nauwe) parkeerplaats op het terrein. Ook presenteerde de eigenaresse ons een rekening voor de schoonmaak die wij reeds bij de boeking bij Belvilla betaald hadden. Het huisje maakte op ons een armoedige indruk en is aan een grondige renovatie toe, Het gaat daarbij niet om luxe maar een kraan bij de gootsteen is toch wel het minste wat je mag verwachten.

reviews_man

Dhr Meijer

Verblijfsduur: 2018-08-06 - 2018-08-12

Eigenaresse is aardig, niet opdringerig. Huisje bevindt zich achterin de tuin, gasten hebben een eigen overdekte parkeerplaats nvooraan bij het huis. Indeling is zwaar verouderd, inboedel is beetje bij elkaar geraapt en maakt de ruimte erg klein. Veel kasten en een wankele eettafel. Is echter schoon en netjes. Door het groen om het huisje veel privacy om heerlijk in de tuin te zitten. Het restaurant bij de spoorwegovergang is echt perfect en zeker het bezoeken waard, prima dineren, vriendelijke eigenaar en prijs is laag. Aanrader!. Daarnaast moet het erg leuk zijn om met de stoomlocomotief mee te gaan. Even verderop is waterplas waar je kan zwemmen en zonnebaden maar is redelijk verouderd. Daar is ook mogelijkheid om iets te eten en drinken tegen prima prijs. We hebben in ieder geval een prima vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Labes

Verblijfsduur: 2019-06-21 - 2019-06-23

We vonden een goed ingerichte en comfortabele accommodatie

reviews_vrouw

Dhr Schultz

Verblijfsduur: 2018-07-22 - 2018-07-29

We werden hartelijk en vriendelijk verwelkomd. Het huisje is klein en knuffelig. Helaas ontbreekt in de zithoek in de woonkamer een beetje het comfort. Maar dit compenseert de grote tuin met de beschikbare zitplaatsen opnieuw. Zelfs onze grote hond mocht in de tuin vrij rondlopen. De wandelpaden beginnen direct bij het huis. We waren veel op reis, of genoten van het mooie weer in de tuin. We hebben een hele leuke vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Kassner

Verblijfsduur: 2018-05-10 - 2018-05-13

De accommodatie is klein en zeer comfortabel en liefdevol ingericht. De eigenaar, die in het hoofdgebouw voor het kleine vrijstaande huisje woont, ontvangt de gasten persoonlijk en hartelijk. Zij zorgt voor de behoeften van de gasten Het huisje is schoon en voorzien van alles wat nodig is. Voor een grasveld met tuinstoelen en een tafel nodigt u uit om te blijven hangen.Nahe bevindt zich het prachtige restaurant Zum alten Bahnhof, waar u echt heerlijk kunt eten en drinken voor echt weinig geld - ook regionale specialiteiten. Vanaf dit station kunt u de regionale trein naar de Harz verkennen. Güntersberge ligt een beetje uit de buurt van de grote of beroemde plaatsen. Deze hebben vanwege het massatoerisme elke flair verloren. Je hebt wel wat uitstapjes nodig, maar zijn bekende wandelroutes hopeloos overbevolkt, je vindt in het bos rond Güntersberge een onvergelijkbare Ruhe.Wir zijn er geweest als een stel met twee honden - en zouden het steeds weer doen -)

reviews_man

Dhr Trentzsch

Verblijfsduur: 2018-05-24 - 2018-05-27

De sleutel zat vast en we konden meteen naar binnen. Alles was schoon en netjes. Helaas is hier geen bakkerij of andere winkel. Om te eten moet je alles meenemen en voor het diner zijn er helaas maar 2 kleinere restaurants, waarvan 1 idyllisch aan een meer, maar meer een snack en een keuken tot 20 uur geopend, anders is het een mooie hoek om te wandelen.

reviews_vrouw

Mevr Toepler

Verblijfsduur: 2016-10-28 - 2016-10-31

Aankomst ook. Sleutel was in de deur. Verhuurder niet, al eerder besproken door de telefoon op de site. Verhuurder aangetroffen in de avond, erg aardig en hartelijk. Milieu voor hardlopen, wandelen heel goed. In de zomer kunt u in een bergmeer (ongeveer 15 minuten lopen van het huis) zwemmen, vissen of varen. Zeer rustige plek, gelegen in de buurt van het bos. Voor gasten met honden voorverwarmd ideal.Ferienhaus. Schoon beddengoed en handdoeken. Slaapkamers op de bovenverdieping, zeer steile trap !!! Niet geschikt voor ouderen of gehandicapten. Tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kinderbed. Matrassen erg dun. Woonkamer, een bank, een tafel, twee stoelen, een kast, een dressoir. Een wasbak, zonder water. Had uit het bad te krijgen. Koffiezetapparaat, waterkoker beschikbaar. Kleine kleuren-tv, een dvd-speler. Koelkast en fornuis buiten de ingang, waar de kast is. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Carport voor onderdak voor de auto op het terrein. We hebben genoten van het helemaal genoeg voor drie nachten, zouden we niet aarzelen om opnieuw te huren. Kleine, fijne en schone !! Familie T. van Brilon in het Sauerland

In de omgeving

Bos: 0.1 kilometer
Meer: 0.5 kilometer
Eetgelegenheid: 20.0 kilometer
Restaurants: 0.2 kilometer
Dokter: 15.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1284727