House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Üxheim Huiscode: VLS-1251316 Rijnland-Palts, Duitsland

Huiscode: VLS-1251316
  • 4
  • 1
  • 2
  • Nee


t/m

Controleer beschikbaarheid
Üxheim

Dit comfortabele appartement in Niederehe beschikt over een fijne tuin en een barbecue. Er zijn 2 slaapkamers die maximaal 4 gasten kunnen accommoderen. Deze optie is ideaal voor gezinnen. Begin de dag met een frisse wandeling in het bos, dat 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een restaurantje op 700 m afstand waar je heerlijk kunt dineren en de dichtstbijzijnde supermarkt vind je op 3 km van het verblijf. Het vakantiehuis is voorzien van een kinderbed en een kinderstoel voor de kleinere kinderen. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en de keuken is volledig uitgerust met onder andere een oven en een magnetron. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 15 km van de accommodatie.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (flatscreen)
  • Radio
  • Keuken
  • Fornuis (keramisch)
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (180 x 200 cm)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
  • BBQ
Algemeen
  • Algemeen
  • Kachel
  • Magnetron
  • Bad of douche
  • Douche
  • Verwarming
  • Verwarming
  • Terras
  • Terras
  • Tuin
  • Tuin
  • Fietsenberging
  • Tuinmeubilair
  • Tuinmeubilair
  • Kinderbed
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

9.1 Dit huis heeft 77 reviews

reviews_man

Dhr Schuren

Verblijfsduur: 2022-08-02 - 2022-08-16

Mooi appartement, bedden en bank zijn wel aan vervanging toe. Keuken heel goed uitgerust, prachtige tuin.

reviews_vrouw

Dhr Du Long

Verblijfsduur: 2022-07-24 - 2022-07-29

Het appartement was echt geweldig!! Er ontbrak niets. Volgens de beschrijving was er geen t.v., maar tot onze verrassing was die er wel. We hadden ook een fijne tuin tot onze beschikking. De gastvrouw en de gastheer waren super vriendelijk. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

reviews_vrouw

Dhr Dekker

Verblijfsduur: 2022-06-20 - 2022-06-26

Een mooie, praktische wonung. prachtig uitzicht, rustige tuin, vriendelijke gastheren.. zeer interessante omgeving, trap naar de ingang.

reviews_man

Dhr Kanski

Verblijfsduur: 2022-05-12 - 2022-05-15

Zeer net appartement met tuin en terras in een betoverende omgeving. We brachten er heerlijke dagen door, midden in de prachtige Eifel. De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam!

reviews_vrouw

Mevr De Weerd

Verblijfsduur: 2020-07-25 - 2020-08-01

Goede ontvangst. Goede maatregelen i.v.m. corona. Huis is koel, fijn als het warm zomerweer is. Lekkere tuin met avondzon. Goed vertoeven.

reviews_vrouw

Mevr Pronk

Verblijfsduur: 2020-07-13 - 2020-07-22

De accommodatie was perfect. Het was lekker ruim en heel netjes. De omgeving was ook schitterend.

reviews_vrouw

Dhr Pronk

Verblijfsduur: 2020-07-13 - 2020-07-22

Gewoon voor het 4e jaar geboekt, Goede service, Regelmatig mail contact met goede wensen, Dit vind ik leuk,

reviews_man

Dhr Van der Veer

Verblijfsduur: 2020-06-28 - 2020-07-05

Ontvangst en uitleg in de accommodatie was uitstekend. De accommodatie is heel schoon en ligt op een prachtige en rustige locatie. De omgeving is prachtig.

reviews_man

Dhr Bos

Verblijfsduur: 2019-08-18 - 2019-08-25

De accomodatie was geweldig, zeer compleet, erg schoon We hadden fietsen mee en wilden in de omgeving fietsen, dat viel ons tegen, zonder e-bike is het wel erg heuvelachtig. In het dorpje (en ook de dorpjes in de omgeving) geen winkels

reviews_vrouw

Mevr Waldram

Verblijfsduur: 2019-06-23 - 2019-06-30

Goede ontvangst en rondleiding door dochter van de verhuurder. De accommodatie is zeer compleet, schoon en smaakvol ingericht. De tuin was prachtig en doordat wij er in juni waren, was er volop zon. De natuur is prachtig. Zeer geschikt voor wandelen en fietsen. In de omliggende dorpjes is weinig horeca. In Hillesheim wel voldoende. De Italiaanse bezorgservice, Le Tomato. in Niederhehe is een aanrader. Wij hebben een heel fijne week doorgebracht, te kort om alles te zien en te doen.

reviews_vrouw

Mevr Van de spek

Verblijfsduur: 2019-05-14 - 2019-05-28

We werden vriendelijk ontvangen door de huiseigenaar maar kwamen in een zeer koud huis. Het duurde heel lang voordat het appartement behaaglijk warm werd. Dat vinden we wel een aandachtspunt voortaan vooraf de verwarming aanzetten! Het appartement was prima, schoon en gezellig ingericht, met een mooie keuken, waar alles was wat je nodig had en goed sanitair. De bedden waren voor ons wel wat aan de harde kant, dat was jammer! De omgeving is mooi, de Vulkaan Eifel heeft veel te bieden. We hebben enkele Maaren bezocht, kleine en grote. Bij het Schalkenmehrenermaar kon je fijn wandelen en op het terras van Restaurant am Maar kon je heerlijk lunchen op een terras met uitzicht op het meer. Hillesheim is een mooi stadje en er is een prima ReWe supermarkt. Het centrum is erg mooi gerestaureerd. In de buurt van de de Vulkaanroute richting Gerolstein hebben we een kleine Maar bekeken, het Eichholzermaar. In die omgeving is ook aan te raden om het Vulkaanpark bij Steffeln te bezoeken en daar te wandelen. Heel prachtig is het daar. Bij het Vulkaanhotel in die plaats kun je ook heerlijk eten. Om te winkelen is Daun erg geschikt en er is een hele goede Konditorei, nl. Schuler. Heerlijke taarten hebben ze en geweldige chocolaterie maar je kunt er ook prima lunchen. Hun keuken is zeer zuiver, ze gebruiken geen E-stoffen. In Daun is ook een zeer goed Italiaans restaurant/pizzeria, vlakbij het Parkdeck Zentrum. Aan te raden in die plaats is het vulkaanmuseum. In Niederehe hebben we twee keer 's avond gegeten bij Gasthof Schröder, erg goed! In het algemeen was het zo, dat je overal voor niet al te veel geld goed kon lunchen en dat bovendien de kwaliteit prima was, geen toeristenvoer. De familie Sesterheim was vriendelijk en stond klaar voor je vragen. We hebben toen ze vier dagen naar de Moezel waren op hun verzoek nog 4 dagen op hun katje gepast en hem eten gegeven. Als dank kregen wij 4 potjes met heerlijke jam en later 2 stukken taart. Dat er geen zon in de tuin was vonden wij niet helemaal waar, er was altijd wel een plekje te vinden, hoewel wij niet veel in de tuin hebben gezetten. We zijn ook drie dagen naar de Moezel gereden, omdat het daar wel 5 graden warmer was en het leuk was om daar weer eens te komen. Een hele andere omgeving en prachtig met mooie stadjes (vooral Bernkastel-Kues), Traben Trarbach en Zell am Mosel. Je rijdt in een klein uurtje naar Bernkastel, waar het wel erg druk is met toeristen, maar erg gezellig! We hadden wisselvallig weer, soms erg koud, ook gelukkig hele mooie dagen. Al met al hebben wij een hele fijne, afwisselende vakantie gehad en voelden wij ons erg thuis in het mooie vakantieappartement van de familie Sesterheim.

reviews_vrouw

Mevr Brink

Verblijfsduur: 2019-05-05 - 2019-05-11

We werden erg vriendelijk ontvangen door de verhuurder. Mw gaf ons een rondleiding door de woning. De woning is erg gezellig ingericht, alles is zeer compleet en de woning is erg schoon. In de omgeving kan prima worden gewandeld, met de auto kunnen mooie uitstapjes worden gemaakt. Op max. 1 uur rijden zijn Cochem en Monschau te bereiken. In het dorp Niederehe kun je bij Gasthof Schröder heerlijk eten voor een prima prijs. NB. De woning is bereikbaar via een inpandige trap en daardoor minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

reviews_vrouw

Mevr Van Helvoort

Verblijfsduur: 2019-04-27 - 2019-05-04

Vakantie woning was echt top, het voelde als thuis. Alles netjes verzorgd, van bedlinnen, badhanddoeken tot zelfs de suiker en de kruiden in het keukenkastje was aanwezig. De omgeving zelf is zeer rustig, jammer dat er geen supermarkt/winkel in het dorp was voor even een boodschapje. Maar het hele huiselijke gevoel maakt alles goed.

reviews_man

Dhr Winter

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Keurige ontvangst door de vriendelijke huiseigenaren het huis is mooi en ruim , de keuken is compleet ingericht en de wifi werkt goed ,mooie omgeving met de watervallen op wandel afstand

reviews_man

Dhr Van Dalen

Verblijfsduur: 2018-04-28 - 2018-05-05

Prima aankomst, we waren er al eerder geweest. Ruime woning, gastvrije en behulpzame mensen.

reviews_man

Dhr Verschuren

Verblijfsduur: 2017-12-29 - 2018-01-05

Perfecte uitvalsbasis voor de start van vele wandelingen in de omgeving. Huis was netjes en voorzien van het nodige comfort. Hoewel het huis voorzien is voor vier personen is er een kleine keukentafel voorzien met slechts 3 stoelen. Een beetje improvisatie bij het eten hebben we aan de dag moeten leggen.

reviews_man

Dhr Steenbeek

Verblijfsduur: 2017-08-19 - 2017-08-26

Een erg mooi appartement welke onder de woning van de eigenaren is gevestigd. Het appartement is gelegen in een erg rustig straatje in een dorpje waar niet heel veel te beleven is. Jammer vinden wij dat de tuin eigenlijk de gehele dag in de schaduw stond. Daarnaast werkt de WiFi niet tot slecht in de woning.

reviews_man

Dhr Van Twillert

Verblijfsduur: 2017-07-08 - 2017-07-15

Het is een heel mooi en fantastisch appartement. Zeer rustige omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Bosch

Verblijfsduur: 2017-05-19 - 2017-05-26

Van alle gemakken voorzien. Zelfs een elektrische bbg. Vanuit het huisje gemakkelijk alles te bekijken. Nadeel, geen winkels en maar 1 rest. in de buurt. Hillersheim goede winkels en grote Rewe.

reviews_man

Dhr Goesjenov

Verblijfsduur: 2016-09-16 - 2016-09-19

Een woord fantastisch. Erg schoon, goede ontvangst, mooie, rustige omgeving.

reviews_man

Dhr Cornelis

Verblijfsduur: 2016-08-06 - 2016-08-13

Wij hadden zeker een geslaagde vakantie ,accomodatie was heel mooi en schoon...alles was perfect ingericht. En de omgeving ook heel mooi...Is watmij betreft herhalings vatbaar!

reviews_man

Dhr Den Boer

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-23

Wij kregen een zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst. We hebben genoten van een zeer complete vakantiewoning met een prachtige tuin, als een oase van schoonheid en rust. Volop natuurschoon en interessante stadjes, zoals Cochem.

reviews_vrouw

Mevr De Graaf

Verblijfsduur: 2016-05-20 - 2016-05-27

Prima vakantiehuis. We voelden ons erg welkom. Eigenaren zijn zeer gastvrij en hebben gevoel voor service lieten daags voor vertrek weten dat er een weg afsluiting was en op de aankomstdag dat deze weer was opgeheven. Ruim huis met veel extra's. Enige minpuntje toilet in de badkamer. Prachtige omgeving! Leuke stadjes, burchten en het Wildpark met roofvogels is echt een aanrader. We hebben genoten! Kees en Lettie Siem en Tineke

reviews_man

Dhr Van Dalen

Verblijfsduur: 2016-04-29 - 2016-05-06

Een goede plek om van hieruit allerlei dingen te bezoeken in de Eifel!

reviews_vrouw

Mevr Morval-van der Loo

Verblijfsduur: 2016-03-25 - 2016-03-28

Wij hebben het erg naar ons zin gehad in vakantiewoning 'Sesterheim' Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Veel meer dan in de beschrijving staat. We hadden zelf ons kinderbedje en kinderstoel meegenomen. Dat bleek achteraf ook allemaal aanwezig te zijn. Huisje was heerlijk schoon. Eigenaars zijn zeer gastvrij. We zijn flink verwend tijdens de paasdagen! Voor ons dochtertje (2jr) waren er speelgoed en boekjes aanwezig. Omgeving is heel mooi. Als je je een beetje wilt verdiepen in het vulkaanlandschap dan is er erg veel te zien. Tips Geysir Andernach, Burg Eltz, Laacher See (Je moet je er even in verdiepen, maar er zijn 'Mofetten' Dit zijn plaatsen waar natuurlijk koolzuur naar boven borrelt in het meer) Dichtbij is de Dreimuhlen Wasserfall. Ook zeker de moeite waard! Er is een speeltuintje vlakbij de vakantiewoning. Wij hebben met geocachen ons hartje hier op kunnen halen. Zeker voor herhaling vatbaar!

reviews_man

Dhr Bierens

Verblijfsduur: 2016-03-18 - 2016-03-20

Om een weekend te gaan geocachen in de Eifel, hadden we dit huis uitgekozen als uitvalsbasis. Super mooi huis op een voor ons perfecte locatie. De huiseigenaar was ook erg behulpzaam in alles wat je maar wilde weten. Of het nu ging om de mooie locaties in de buurt, of over een goed restaurant, hij wist het wel en daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt. Al met al een perfect weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_man

Dhr Wierenga

Verblijfsduur: 2015-07-11 - 2015-07-18

Een fijne woning en hele aardige en behulpzame eigenaren. Mooie wandelingen gemaakt en een mooie fietstocht gemaakt. Heerlijk uit eten geweest.

reviews_vrouw

Mevr Casier

Verblijfsduur: 2015-09-04 - 2015-09-11

Alles netjes ,de keuken goed ingericht ,keukengerief van alles genoeg , voldoende handdoeken en lakens .

reviews_vrouw

Mevr Verburg

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-08

Een luxe huis met alles erop en eraan, nieuw en schoon. Binnen is het in de zomer heerlijk koel. Van te voren was het niet duidelijk dat de eigenaar boven ons zat. Het plaatje op de site laat de voorkant van het huis zien, terwijl de vakantie woning erachter en onder zit.

reviews_man

Dhr Friedrich

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-07-25

Vriendelijke ontvangst bij aankomst.zeer rustige ligging!!ons doel was met de motoren de eifel te verkennen met ook langs de moezel te rijden.we hadden geluk met het weer dus het was prachtig!!!mooie uitstappen kunnen doen. een nadeel in duitsland dat alles vroeg gesloten is s'avonds en op zondag alles dicht is.ook dat je ver moet rijden voor een bakker of winkel te vinden was het enigste minpunt!!

reviews_man

Dhr Van Elzelingen

Verblijfsduur: 2015-06-05 - 2015-06-19

Het vakantiehuis ligt in een omgeving waar je van de rust en de natuur kan genieten. Er zijn diverse mogelijkheden op loopafstand, dus in de directe omgeving. Bossen, beekjes en heuvels. Veel goede paden om te wandelen en/of te fietsen. Ook zijn er in de directe omgeving diverse geologische bijzonderheden.

reviews_man

Dhr Van den Hoogen

Verblijfsduur: 2015-06-19 - 2015-06-26

Een heel mooi huisje met vriendelijke en behulpzame eigenaren. heel mooi en rustig gebied. Veel wandelroutes. de waterval is een aanrader

reviews_vrouw

Mevr Legemaate

Verblijfsduur: 2014-12-26 - 2015-01-02

Bij aankomst werden we rondgeleid door mw. Sesterheim. Het huisje was warm en er stond een leuke attentie voor ons klaar. Het huis is compleet ingericht, er ontbrak echt niets aan! Zelfs extra beddengoed en handdoeken en spelletjes . Prachtig gelegen en mooie tuin eromheen. De volgende dag toen we wakker werden lag er veel sneeuw. Onze meiden renden meteen naar buiten. Dhr Sesterheim kwam gelijk met een slee aan, zo leuk! Toen we terugkwamen met oudejaars avond van een stadsbezoek, stonden er voor de meiden heerlijke chocolaatjes en voor ons fles bubbels klaar, dat was een leuke verrassing. Het huisje was trouwens ook leuk versierd met accessoires (kerstperiode). De omgeving is prachtig, leuke dorpjes eromheen en Trier, Cochem en Koblenz in een klein uurtje te rijden. Niederehe heeft een mooi waterval en we hebben daar heerlijk lekker kunnen eten bij een gasthof. -Wat we niet teruglazen in de andere recensies is dat wij toch wel 'last' hebben gehad van krakende bedden, vooral die van de meiden. -En in de beschrijving staat er satelliet tv is maar er is maar 1 nederlandse zender (bvn). Daar was niet veel aan. Al met al Dit is zeker een aanrader. Prachtig huisje, aardige eigenaren (niets is ze teveel) en mooie omgeving. Mochten we weer naar dit gebied willen, gaan we zeker naar dit huisje.

reviews_vrouw

Mevr De Leeuw Ensing

Verblijfsduur: 2014-10-24 - 2014-10-31

Het was een hele leuke vakantie, goed ontvangen leuke omgeving en de bedden waren ook goed. Het is wel om het een keer over te doen. Een hartelijke groet Familie de Leeuw uit Emmeloord

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2014-09-05 - 2014-09-19

Omdat wij in mei jl. een heerlijke week in Ferienhaus Sesterheim te Niederehe hebben doorgebracht, besloten wij in september 2014 zelfs twee weken te gaan. Ook nu hebben wij genoten van een prettig verblijf in een comfortabele woning in een prachtige omgeving. De heer en mevrouw Sesterheim waren wederom reuze aardig en zeer gastvrij. Ons bezoek aan Niederehe is zeker niet het laatste geweest. Utrecht, 23 september 2014 Albert en Margot

reviews_man

Dhr Zeemering

Verblijfsduur: 2014-08-29 - 2014-09-01

Lang weekend in de Eiffel. veel gezien in koblenz en trier en bij de Moesel!!!

reviews_man

Dhr Gerats

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-15

Prima uitvalsbasis voor een rustige vakantie midden in de mooie Eifel. huisje is prima en van alle gemakken voorzien. Omgeving is mooi.

reviews_man

Dhr Hoevers

Verblijfsduur: 2014-06-13 - 2014-06-20

Locatie is prima als uitvalbasis om steden als Daun te bezoeken en de vulkanische bezienswaardigheden daaromheen. Veel gewandeld heerlijk!

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2014-05-09 - 2014-05-16

Wij werden prettig en gastvrij ontvangen. In de keuken stonden op de tafel twee flessen frisdrank en iets lekkers erg attent! Het huisje is comfortabel en erg knus ingericht. Je voelt je er meteen thuis. De keuken was ook van alle gemakken voorzien. Kortom alles wat men nodig heeft, is aanwezig. De heer en mevrouw Sesterheim doen er alles aan om hun gasten een prettige vakantie te bezorgen. Dit is hen bij ons zeer zeker gelukt. Wij komen beslist nog een keer terug! Albert en Margot, Utrecht, 20 mei 2014

reviews_vrouw

Mevr Alkema

Verblijfsduur: 2014-04-11 - 2014-04-14

Het appartement was prima, alles aanwezig en zeer schoon. Het ligt lekker rustig en in de omgeving zijn veel dingen te zien ,leuke stadjes, de maren . Je kan er ook goed wandelen, naar de waterval, het kasteel Kerpen. De tuin is ook mooi onderhouden en hier heb je een mooi uitzicht. We komen zeker nog eens een keer terug

reviews_man

Dhr Put

Verblijfsduur: 2013-12-27 - 2014-01-03

T' was een goede vakantie maar sommige dagen was t' slecht weer maar al bij al was het goed vooral de woning, er was niets op aan te merken,keurig onderhouden genoeg ruimte en warmte, veel privacy en de eigenaars waren heel vriendelijke mensen en attent .Dus alles was perfect daar voor ons Onze week was jammer genoeg te vlug om. groetjes van uit Belgié (limburg)

reviews_vrouw

Mevr Bloed

Verblijfsduur: 2013-09-27 - 2013-09-30

We hebben hier een erg prettig verblijf gehad. Mooie slaapkamers met goede bedden, een ruime woonkamer, een keuken met alles er op en er aan en een fraaie tuin. Alles keurig schoon.

reviews_man

Dhr Vink

Verblijfsduur: 2013-08-16 - 2013-08-23

De aankomst van 16 augustus in Niederehe was zeer vriendelijk, mevr Sesterheim liet ons het huisje zien, we stonden er versteld van zo schoon zo mooi , we keken er van op, het fris stond klaar, heel lief van de familie, terras en tuin heel netjes, aan keuken spullen en handdoeken geen gebrek we hebben ook nog kennis gemaakt met de heer Sesterheim, en dat was gezellig, we zijn ook nog in de kerk geweest, daar was optreden van div mannenkoren uit de omtrek, het koor uit Niederehe was voor mij wel nummer 1 zo zuiver en zo mooi , verder in de omtrek in de eifel was genoeg te doen en het is er zeer mooi, wij waren tevreden met alles 23 augustus zijn wij naar huis gekeerd, voor ons had het nog wel een weekje langer mogen duren, misschien de volgende keer het is wel voor herhaling vatbaar Fam R Vink Buren Geld

reviews_man

Dhr Baars

Verblijfsduur: 2013-08-09 - 2013-08-16

De bewoners niets op aan te merken,omgeving saai alleen de waterval is wel een bezienswaardigheid.Voor kinderen is er in het plaatsje niets te beleven.

reviews_man

Dhr Vader

Verblijfsduur: 2013-07-12 - 2013-07-26

Zeer comfortabele en complete woning met een ruim terras, aangrenzend een goed onderhouden vrije tuin en een speeltuintje in de straat. Mooie en rustige omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden voor zowel ontspanning als sportiviteit. Winkels, bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden zijn op grotere afstand, altijd de auto nodig dus. We hebben een geweldige vakantie gehad, Sesterheim is zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_vrouw

Mevr Verhoeven

Verblijfsduur: 2013-07-26 - 2013-08-02

We hebben een geweldige vakantieweek gehad in Niederehe. Een gemoedelijke ontvangst door de eigenaresse die ons even een korte rondleiding gaf door het huisje.Het zag er allemaal schoon en mooi uit. Aan niets ontbrak het in het huisje.Verder veel mooie dorpen bekeken in de buurt. Kasteel in Kerpen is een aanrader, zeker met kinderen.We hadden ook prachtig weer, en met dit alles hebben we een heerlijke vakantie gehad om met veel plezier aan terug te denken.

reviews_man

Dhr Makel

Verblijfsduur: 2013-06-07 - 2013-06-28

Keurig onderhouden woning in alles voorzien, prima zitmogelijkheden zowel binnen als buiten.We hebben ook klasse geslapenVriendelijke ontvangst en bereidt tot alle mogelijke hulp en service.Alleen maar lof!!.We mochten zelfs gebruik maken van de prive Wifi internetaansluiting.De omgeving leende zich goed voor een fikse wandeling of autotochtjes.

reviews_man

Dhr Vos

Verblijfsduur: 2012-10-22 - 2012-10-26

Het weer heeft natuurlijk ook veel goed gedaan: prachtige herfstdagen en-kleuren. We hebben genoten van de wandelingen in de omgeving, van Daun en de kratermeren. En het was heerlijk uitrusten in de accomodatie. We hebben ons uit en thuis gevoeld. Kortom: met twee echtparen is dit een mooie accomodatie.

reviews_man

Dhr Feenstra

Verblijfsduur: 2012-08-31 - 2012-09-07

Zeer goed vakantiehuis. alles in overvloet zoals handdoeken, keukengerei en goeie beden en zondags eigen gemaakt taart van de gastvrouw. alles samen gevat een zeer goed adres.

reviews_vrouw

Mevr Westendorp

Verblijfsduur: 2012-09-10 - 2012-09-17

We hebben een hele mooie en gezellige week gehad. we werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en werden rond geleid. Ook werd ook gelijk voor mijn dochtertje van 3 een campingbedje gehaald en opgemaakt. De omgeving is helemaal geweldig en zijn er dan ook elke dag op uit gegaan om verschillende plaatsjes te bekijken. De tuin zelf bij het huis was zeer goed onderhouden en netjes mijn dochter vond het helemaal geweldig. Kort samengevat was het dus helemaal geweldig en vonden we het jammer dat de week al weer zo snel over was. De eigenaresse was zeer vriendelijk en kwam af en toe heel spontaan met extra verwennerijtjes zoals druiven uit eigen tuin en een dag voor vertrek met gebak. Bij aankomst was er een welkom van jus de orange en water met een paar bonbonnetjes. Ook wat linnengoed, handdoeken en theedoeken enz was geweldig. Alles was schoon en netjes.

reviews_vrouw

Mevr Vente

Verblijfsduur: 2012-08-10 - 2012-08-17

Toen we in het huisje arriveerde stond er op de tafel twee flessen frisdrank en wat chocolaatjes klaar. Wat een leuk welkom! De eigenares is een vriendelijke vrouw en kwam halverwege de week nog een stukje taart brengen. De omgeving is mooi. Veel bos met in de buurt een waterval. Het wolven-roofvogel park in Gerolstein is een aanrader.

reviews_vrouw

Mevr Willemen

Verblijfsduur: 2012-08-06 - 2012-08-10

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Goede bedden en dekbedden, een heerlijke grote ligbank, een grote tuin en eén (wat verouderde) keuken die van alle gemakken is voorzien (alleen geen afwasmachine). Omgeving is ontzettend mooi. Veel wandelmogelijkheden en heerlijk eten in het plaatselijke restaurant. Enige minpuntje: eigenaren wonen boven. In ochtend en avond hoor je ze wel lopen, maar niet heel storend. Was heerlijke taart voor ons gebakken. Zijn ook echt ontzettend aardige en betrokken mensen.

reviews_man

Dhr Damen

Verblijfsduur: 2012-07-06 - 2012-07-20

We hebben ons hier 2 weken uitstekend vermaakt. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt. Bovendien ligt het in een prachtige omgeving om te wandelen of fietsen. Daarnaast liggen aantrekkelijke plaatsen als Trier en Koblenz op amper een uurtje rijden afstand.

reviews_man

Dhr Relouw

Verblijfsduur: 2011-07-25 - 2011-07-29

Groot souterainne met mooie uitzicht, een mooie tuin met terrasje, een vriendelijk verhuurster die leuk om gaat kleine kinderen. Wij hebben genoten hoeveel het weer minder was in juli

reviews_man

Dhr Liebrecht

Verblijfsduur: 2011-06-10 - 2011-06-13

De woning en tuin zien er zeer verzorgd uit, de woning is binnen erg netjes en er zijn meer dan voldoende spullen in de keuken aanwezig( zeer verzorgd), linnengoed ook voldoende aanwezig voor 4 personen met erg vriendelijke eigenaren wij hebben een zeer goed weekend gehad, voor motorrijders is dit zeker een aanrader prachtige routes door het eiffel gebergte, en mooie wandelroutes voor de natuur liefhebbers en bij mooi weer s'avonds lekker bq en genieten van de rust

reviews_man

Dhr Klok

Verblijfsduur: 2011-05-27 - 2011-06-10

Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad. Alles wat een verblijf aangenaam kan maken, vonden we hier. Wat voor ons ook fijn was, dat we auto konden laten staan en zo van huis uit gaan wandelen. Een plaats om nog eens terug te gaan.Roel en Nel.

reviews_vrouw

Mevr Strackx

Verblijfsduur: 2011-09-16 - 2011-09-18

Prachtig huisje, mooi onderhouden perfect gewoon

reviews_man

Dhr Peper

Verblijfsduur: 2011-08-05 - 2011-08-12

Wij hebben het erg naar onze zin gehad in het mooie vakantie huis. Alles is en op en top geregeld, zelf een heerlijk eigen gemaakte taart op zondag. Geweldig!

reviews_vrouw

Mevr Van den Noort

Verblijfsduur: 2011-06-24 - 2011-07-08

Erg leuk vakantiehuis op een mooie locatie, vriendelijke eigenaren en leuk dorpje en omgeving. Genoeg te doen in de buurt aan wandelingen en fietsroutes.

reviews_man

Dhr Bertels

Verblijfsduur: 2010-12-27 - 2011-01-10

Deze woning is zeer verzorgd en alle comfort is aanwezig ,zeer vriendelijke ontvangst niets is te veel! wij zijn net terug van 2 weken vakantie in sesterheim wat zeker voor herhaling is!!! gr.fam. bertels

reviews_man

Dhr Frans

Verblijfsduur: 2010-09-17 - 2010-10-01

Vriendelijk onthaal, keuken aan de smalle kant, klein eettafeltje

reviews_man

Dhr Jong

Verblijfsduur: 2010-09-03 - 2010-09-17

De heer en mevrouw mooi huis en erg schoon waar in je snel thuis voelt heel aardige mensen er genoten van een mooi natuurschoon voor een ieder een aanrader.

reviews_man

Dhr Nieboer

Verblijfsduur: 2010-08-13 - 2010-08-27

Het was alles prima.Goede bedden alles was er meer dan genoeg zoals badhandoeken en verdere zaken prima huis smaakvol ingericht goede gastgever vriendelijk en niets was te veel

reviews_man

Dhr Van Der Biessen

Verblijfsduur: 2010-07-30 - 2010-08-06

Het is een ruim en mooi huis. Een beetje afgelegen, maar voor de degene die rust zoeken zit je hier goed. Voldoende handdoeken en beddengoed aanwezig.

reviews_man

Dhr Doezie

Verblijfsduur: 2010-08-06 - 2010-08-13

Huis Sesterheim is een prachtig huis in het souterrain van een huis van de eigenaren. Zeer vriendelijke mensen die dus boven wonen. Als huurder heb je de bschikking over een mooie tuin met mooi uitzicht op de heuvels. Niederehe is een klein dorpje in de Eifel op ongeveer 4 uur rijden vanaf Noord-Holland. Het ligt in een mooi wandelgebied met een uitgebreid netwerk aan wandelpaden en fietspaden aan de beroemde LAW- Eifelsteig.

reviews_man

Dhr Dimitri

Verblijfsduur: 2010-07-09 - 2010-07-16

Hallo, Wij hebben een leuk vakantie gehad jammer dat het al voorbij is. De verhuurders waren heel vriendelijke mensen die lekker taart kunnen bakken :) Verder hebben we deze mensen niet gezien, het huisje was heel net en ruim met een leuk tuintje en terras aan. Zeker een aanrader die van rust en gezelligheid houd. Groeten, Dimi, Liesbeth en Noor

reviews_man

Dhr Mestdagh

Verblijfsduur: 2010-04-12 - 2010-04-16

We waren heel tevreden over ons verblijf in duitsland. De grote zetel was heel confortabel maar er is te weinig plaats aan tafel om te eten.

reviews_vrouw

Mevr Kampschöer

Verblijfsduur: 2010-04-02 - 2010-04-05

Wij hebben met veel plezier gebruik gemaakt van dit vakantiehuisje. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en attent. Er mooie ligging midden in een groot wandel gebied. Ook een erg goed huisje voor mensen die van Mountainbiken houden, want het zit midden in alle routes. We werden vriendelijk ontvangen en een pluspunt van dit huisje is dat het erg compleet is qua oa keukenspullentjes die aanwezig zijn en heel erg schoon! Hierdoor is het verblijf in dit huisje erg comfortabel. Een aanrader!

reviews_vrouw

Mevr Van Meer

Verblijfsduur: 2009-08-21 - 2009-08-28

Met z'n tweeën een super vakantie gehad in deze mooie, schone, rustige vakantiewoning met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer, een eigen terras en tuin. Fijn dat alle linnengoed aanwezig is! Een prachtig natuurgebied met leuke dorpjes en veel mogelijkheden tot het maken van mooie fietstochten en wandelingen. Al meteen de eerste dag hebben we vanuit het huisje een mooie wandeling kunnen maken naar de waterval. Informatie over mogelijkheden en bezienswaardig-heden in de omgeving is aanwezig in het huisje. Wil en Els

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2009-09-21 - 2009-09-25

Aangenaam verrast waren wij over dit huis. Alhoewel de eigenaar in het zelfde huis woont, hebben wij dit niet als storend ervaren. Het huis is zeer compleet en erg netjes. De omgeving is prachtig. Wandel en fiets (ook mountainbike) routes zijn zeer goed aangegeven. Een aanrader. vriendelijke groet, Marrie en Gerard

reviews_man

Dhr Verheijen

Verblijfsduur: 2009-07-17 - 2009-07-31

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad. het huisje was erg schoon en alles is aanwezig. de eigenaren zijn heel vriendelijk. een leuke aanrader.

reviews_man

Dhr Randag

Verblijfsduur: 2009-06-05 - 2009-06-12

Een hele mooie woning. Ligt alleen wat afgelegen. De eerst volgende grote plaats ligt op ca.9 km afstand.

reviews_man

Dhr Ruis

Verblijfsduur: 2008-12-27 - 2009-01-02

De eigennares was zeer vriebdelijk en had voor ons een een fles punica en een fles spa klaar staan,met een schaal met eigen gebakken koekjes en milca chocolade erop. met oudejaar kregen we een vriendelijk kaartje met een fles sekt en eigen gebakken taart. het huijes was erg comfortabel en versierd met kerstspulletjes erg fijn .

reviews_vrouw

Dhr Zegers

Verblijfsduur: 2008-09-12 - 2008-09-19

Mooi in gerichte kamers en keuken vriendelijke mensen alles TOP.

reviews_vrouw

Dhr Laroy

Verblijfsduur: 2008-04-21 - 2008-04-25

Wij hebben genoten de woning was zeer netjes en schoon,eigenaarese was bijzonder gastvrij. en een mooie omgeving.fam f.laroy.

reviews_man

Dhr Dongen van

Verblijfsduur: 2007-12-10 - 2007-12-14

We zijn prima en zeer vriendelijk ontvangen op de vakantiebestemming. Ondanks dat het weer niet zo mooi was hebben we zeker genoten van de prachtige omgeving. We kunnen het zeker andere mensen aanraden.

reviews_vrouw

Dhr Logghe-Vandecasteele

Verblijfsduur: 2007-11-30 - 2007-12-03

Perfecte en nette vakantiewoning , dit in de benedenverdieping van deze mooie woning met vriendelijke inwonende gastvrouw.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 0.7 kilometer
Openbaar vervoer: 15.0 kilometer
Openbaar zwembad: 15.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1251316