Immerath

Dit romantische appartement is gelegen in een idyllische boerderij in het kleine Eifel dorpje Immerath. Het appartement ligt op de eerste etage en heeft een terrasje met uitzicht op een boomgaard waar je heerlijk beschut de dag kan beginnen met een ontbijtje of kopje koffie. Het appartement bestaat uit één grote ruimte met slaapgedeelte en open keuken. De inrichting is knus en romantisch. Als je met zijn tweetjes een plek zoekt om samen te zijn en vanuit waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen in de prachtige Eifel is dit een goede keuze. Dit gedeelte van de Eifel wordt ook wel Vulkaan Eifel genoemd. Het leuke hieraan is dat je in de omgeving de Eifelmaaren' (kleine meertjes waar eventueel gezwommen en gevist kan worden en die zeker een aanrader zijn voor het maken van een lange wandeling) kan vinden.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 35 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Open keuken
  • Fornuis (2 kookplaten)
  • Combimagnetron
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Woon/eetkamer
  • Eettafel
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Parterre
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair

Reviews

8.6 Dit huis heeft 28 reviews

reviews_man

Dhr De Wit

Verblijfsduur: 2023-11-02 - 2023-11-05

Nice cozy house near beautiful lakes

reviews_man

Dhr Bender

Verblijfsduur: 2021-05-13 - 2021-05-15

Gezellig en comfortabel ingericht appartement dat alles klaar heeft staan voor uw verblijf. We waren enthousiast over de hartelijkheid van de gastvrouw, die 's avonds laat een pizzeria voor ons zocht en hielp met alle vragen over excursies, tips en interessante weetjes in de regio. De rust van het dorp, de uitgestrektheid van de natuur en het gezellige "huis" maakten het mogelijk om ook in de korte tijd van 2 dagen heerlijk te ontspannen. We komen graag terug!

reviews_vrouw

Dhr Nederlof

Verblijfsduur: 2020-08-24 - 2020-08-31

In overleg met de gastvrouw, mochten wij de dag van aankomst later arriveren als beschreven. Dit was erg prettig, bij aankomst kregen wij een uitgebreide uitleg waar (echt) alles stond in het huisje. Doordat er twee balken in huis erg laag hangen, moet je boven de 1.70m goed opletten als je in het huisje loopt. De Gastvrouw gedurende was tijdens het verblijf meerdere malen bij ons op het terras als wij bv aan het avondeten waren, of in de avond nog een spelletje deden. Dit niet altijd als prettig ervaren i.v.m. De privacy. Verder een prima badkamer en keuken waar je een simpele maaltijd kan klaarmaken. Het bed lag wat slecht, dit kwam doordat er maar 1 hoofdkussen was en een ander klein kussen. Doordat er een kuil in het bed zat, lag je erg dicht op elkaar. Wat natuurlijk geen probleem is als je van knuffelen houdt ;). Het huisje lag er centraal gelegen waardoor je naar verschillende (grote) steden toe kan gaan.

reviews_vrouw

Dhr Jolanda Korn

Verblijfsduur: 2020-07-11 - 2020-07-25

Mooi en overzichtelijke site, Wij vinden het zeer simpel om hier te boeken of eventueel een optie op een vakantiewoning te nemen, En mocht je het interessant vinden dan kan je ook gelijk een reisverzekering en/of annuleringsverzekering nemen,

reviews_vrouw

Mevr Korn

Verblijfsduur: 2019-07-21 - 2019-08-04

We zijn vriendelijk ontvangen door mevrouw ze heeft alles laten zien in de woning en duidelijk uitgelegd over de apparatuur die aanwezig is. Verder is het hier heerlijk rustig en kan je lekker wandelen je hebt hier echt gevoel van alles mag niets moet, heerlijk. Er zijn dichtbij genoeg dingen om te doen wij hebben nog lang niet alles gezien. En als je vraagt aan mevr. Laat zij wel dingen weten voor leuke tochtjes.

reviews_man

Dhr Kaffenberger

Verblijfsduur: 2019-07-19 - 2019-07-21

Het was een zeer warm welkom met ijskoffie, hoewel we ons bij aankomst een beetje blunder hadden toegestaan, omdat we niet op tijd hadden aangekondigd. Maar alles was geen probleem en alles was nog steeds erg ontspannen. We hebben er maar twee nachten doorgebracht, maar we hebben veel natuur gekregen, bijvoorbeeld herten recht voor het terras gekruist en eekhoorns zijn we durchskuselt tussen de benen. Anders is er een aangename rust en stilte, perfect om een beetje te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven.

reviews_man

Dhr Hemmer

Verblijfsduur: 2019-06-24 - 2019-06-28

Was prima Aardige gastvrouw en prachtige rustige omgeving

reviews_man

Dhr Kerste

Verblijfsduur: 2019-04-20 - 2019-04-22

Het huisje was heel makkelijk te vinden met de navigatie. Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen door mevrouw Kleinöder. Ik heb haar een dag van tevoren laten weten hoe laat wij ongeveer zouden aankomen. Ze liet ons het huisje zien. Het huisje is in de bergen gevestigd en je hebt veel privacy. Je kunt je auto voor de deur parkeren. Het ziet er schoon en hygiënisch uit. Genoeg ruimte voor twee mensen. Bed ligt ook goed. Wij hebben nog tips ontvangen van onze gastvrouw, zoals bijv naar Bad Bertrich (gezellig en lekker uiteten). Vanuit het huisje kun je makkelijk wandelen in de bergen. Kortom, wij hebben het super gehad. Zeker aan te bevelen!

reviews_man

Dhr Vandekerckhove

Verblijfsduur: 2019-04-15 - 2019-04-19

Zeer vriendelijke aankomst gekregen. De dame legt alles mooi uit waar wat is. Zeer primitieve woning maar alles is meer als voldoende aanwezig. Winkels zijn om 15min afstand via grote wegen. Natuur op zich is prachtig. Zeer veel bezienswaardigheden op korte reistijden.

reviews_vrouw

Mevr Melchers-Vermolen

Verblijfsduur: 2019-04-03 - 2019-04-07

Het vakantiehuis was makkelijk te vinden. We waren er n halfuurtje vroeger dan gedacht en moesten daarna nog wachten tot het 1600 was en de eigenaresse thuis kwam. Het huisje is prima, wel een steil trappetje (met ietwat gladde treden door groen aanslag) maar voor het huisje een leuk zonnig terras. Het huisje rook wat muf maar dat was snel verholpen door wat ramen open te zetten. De balken zijn overigens wel echt heel laag. Ik gok dat ze op +/- 170cm hoogte hangen. De douche werkt dmv stromend water opwarmen. Als je de douche te ver open zet dan is de douche lauw. Op halve sterkte is het water wel heet! Hou er rekening mee dat je niet echt comfortabel lui kan zitten in de avond, want de bank en stoelen zijn tuinmeubilair. Wij hebben alle kussens uit het appartement opgestapeld om enigszins comfortabel te zitten. Het bed viel erg tegen, aangezien er een gigantische kuil in het matras zit. Ook is het een tip je eigen hoofdkussen mee te nemen als je een dik/hard kussen wil. We hebben alle 4 de nachten erg slecht geslapen. Dit kwam ook deels omdat er geen gordijnen voor de ramen zitten. Voor de deur zit een te kort plissegordijn (waar wij snachts 2 stoelen met een jas erover voor gezet hebben) , voor het raam richting straat zit een doorzichtig/kant gordijn (voelt niet heel erg privé) en voor de dakramen zit helemaal niks. Helaas dus elke ochtend wakker worden met de opkomst van de zon (lees veel te vroeg voor een vakantie). De omgeving is geweldig, heel veel mooie wandelingen gemaakt en oude burchten bekeken. Helaas was het bij ons niet zulk mooi weer om buiten te zitten, maar het terras is heel fijn. Kortom fantastische locatie, redelijk huisje.

reviews_vrouw

Mevr Kempynck

Verblijfsduur: 2018-10-01 - 2018-10-10

Lief klein appartement met terras, liefdevol geplant, de eigenaar is erg meegaand. Ik kan alleen maar aanraden.

reviews_vrouw

Mevr Broos

Verblijfsduur: 2018-08-01 - 2018-08-08

We werden zeer vriendelijk ontvangen door mevrouw Kleinoder. Ze vertelde ons vanalles over de omgeving. Super netjes huisje met veel faciliteiten zoals een oven, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker etc. Nette badkamer met een lekkere douche. Op het terras zit je heerlijk rustig te genieten van de omgeving waar o.a. veel mooie roofvogels te zien zijn. Fijn huisje met veel privacy!

reviews_vrouw

Mevr Loos

Verblijfsduur: 2018-04-25 - 2018-04-29

Schitterende omgeving, prima huisje voor twee personen. Het huisje had voor onze aankomst wel even gelucht kunnen worden (het rook erg muf/ vochtig).

reviews_man

Dhr Van Scheppingen

Verblijfsduur: 2017-09-04 - 2017-09-15

Mooi gelegen appartement, heel vriendelijke ontvangst. Rustig en landelijk gelegen, mooie omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Mcdonald

Verblijfsduur: 2017-07-30 - 2017-08-03

Mijn vriend belde onderweg op naar de eigenaresse van het huis om aan te geven dat we er rond 18.30 uur zouden zijn (aankomst was mogelijk tussen 16.00 - 19.00 uur). Ik begreep dat ze dit erg laat vond en dat ze hier voor baalde, mijn vriend bood zijn excuus ervoor. Toen we er eenmaal waren (15 min. eerder dan de geplande aankomsttijd) belde mijn vriend weer omdat we niet wisten waar we precies moesten zijn. Er werd niet opgenomen dus hebben we bij de auto gewacht. Eenmaal bij het huisje was het voor mij wat ongemakkelijk omdat de eigenaresse het vreemd vond dat we op de zondag waren aangekomen 'we betaalde voor niks omdat op zondag veel dingen dicht zijn' en ze gaf nogmaals aan het vervelend te vinden omdat ze de hele zondag thuis moest blijven. Huisje was leuk, klein maar knus, vlakbij staan geiten (achter de boomgaard) en we moesten er erg om lachen. Je kan er wandelen, veel open vlaktes met bloemen, kleine supermarkt is zo'n 10 min. rijden en het is een rustig dorp.

reviews_vrouw

Mevr Stülpner

Verblijfsduur: 2017-05-25 - 2017-05-28

De woning is zeer geschikt voor een jong stel. Maar je moet niet te groot zijn. De prachtig gerestaureerde decoratieve houten balken opknoping zeer laag. De badkamer en keuken zijn klein, maar zodanig ontworpen voor slanker mensen dan de volledige Lean. We hielden van de zeer comfortabel bed, maar waren blij dat we hadden slaapmaskers gebracht omdat het dak ramen hebben geen blinds. Het terras is fantastisch en door de rest bijna Paradiesisch.Das WiFi is goed en snel, dat je ook willen gebruiken als de telefoon receptie is nogal slecht.

reviews_vrouw

Mevr Schäuble

Verblijfsduur: 2017-05-01 - 2017-05-06

Na een warm welkom We brachten een zeer leuke vakantie week in de Eifel, ook als het weer was niet zo mooi. Vanuit het appartement kun je heel goed de omringende kleine en grote vulkanische meren met de fiets, te voet of met de auto en ook bij slecht weer een zeer goede attracties in de Nähe.Auf de kleine patio achter het appartement kunt u ook 's avonds afbouwen, nergens hebben we niet zoveel gehoord vogelgezang, recreatie pur.Die hospita had goede suggesties klaar, wat je weg van de drukte eruit moet zien, dus we hadden een plezierige en ontspannen vakantie.

reviews_man

Dhr Starmans

Verblijfsduur: 2017-04-23 - 2017-04-28

Leuke ontvangst door de eigenaresse. Terras kijkt uit op een grote tuin, in de zon is het hier genieten. Het huisje stond een beetje vol met spulletjes, maar het was goed toeven in deze Belvilla

reviews_man

Dhr Van Alphen

Verblijfsduur: 2017-04-09 - 2017-04-17

Mooie centrale locatie, lekker wandelen in rustige mooie omgeving en toch binnen een half uur in Trier, Koblenz en de Moezel. Romantische accommodatie met veel aandacht voor detail. Heel vriendelijke eigenaresse.

reviews_vrouw

Mevr Van der Wal

Verblijfsduur: 2016-09-22 - 2016-09-27

Sfeervol apartement in rustige omgeving

reviews_vrouw

Mevr Dubbelink

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-20

We hebben een fantastische vakantie gehad in de Eifel mede dankzij het onderkomen. We zijn zeer gastvrij en vriendelijk behulpzaam ontvangen. De hoge mate van privacy en prachtige terras met uitzicht op de boomgaard was elke morgen weer een mooi begin van de dag. Het appartement zelf voldeed volledig aan de verwachtingen, alles is aanwezig ondanks het kleine keukentje. Prima en groot genoeg voor twee personen. Daarnaast biedt de Eifel volop mogelijkheden om er lekker op uit te trekken wat we ook volop hebben gedaan. Plaatsen als Trier en Cochem zijn in de buurt. Een achttal goed gemarkeerde wandelroutes tussen de 10 en 35 km lopen door het dorp of de startpunten zijn op steenworp afstand bereikbaar. Al met al een zeer geslaagde vakantie in de Eifel. Ellen en Egbert

reviews_vrouw

Mevr Horst

Verblijfsduur: 2016-08-06 - 2016-08-13

Mooi terras, mooie natuur.

reviews_man

Dhr De Vries

Verblijfsduur: 2016-07-30 - 2016-08-06

Knus appartementje voor 2 personen. De gastvrouw, mevrouw Kleinöder, is erg vriendelijk en hartelijk. Zeer geschikt voor een rustige en ontspannen vakantie.

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-29

Het is een heerlijk huis , we hebben genoten van de rust, de natuur en alle bijzonderheden die in en om het huis waren. Liefhebbers van vogels komen hier volop aan hun trekken. Ook de gastvrouw staat garant voor een goede vakantie, staat altijd voor je klaar met tips en tops. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aanbevelenswaardig

reviews_vrouw

Mevr Kok

Verblijfsduur: 2016-06-06 - 2016-06-08

Het huis was netjes schoon alles was aanwezig en je zit lekker prive. de aardige verhuurster deed er alles aan om het perfect voor elkaar te maken. ook het internet was top geregeld. wij hebben daar genoten van de rust en de natuur. een heerlijk plekje!!

reviews_man

Dhr Groeneweg

Verblijfsduur: 2016-05-02 - 2016-05-09

Zeer gastvrij dame, voldoende rust, prachtige tuin

reviews_vrouw

Mevr Heijblom

Verblijfsduur: 2016-03-25 - 2016-03-29

Mooi en gezellig appartement! Bij aankomst stond de gastvrouw ons al op te wachten en heeft ons de sleutel gegeven en even een rondje door het huisje gemaakt. Er was een klein probleempje met de verwarming, maar de gastvrouw heeft meteen geregeld dat er diezelfde avond (op een feestdag!) nog een monteur langs kwam. Toen we terug kwamen van een restaurantje werkte de verwarming al weer, en hebben we een leuke (en warme) tijd gehad. Interieur zag er netjes en schoon uit. Geen overdreven luxe, maar wel goed en netjes. Omgeving is mooi, vooral voor wandelaars / fietsers. Gastvrouw is aardig en behulpzaam, op eerste paasdag kregen we zelf een gekleurd ei en chocolade paashaasje voor de deur! Al met al dus een aanrader.

reviews_man

Dhr Juffer

Verblijfsduur: 2015-11-30 - 2015-12-02

We hebben een geweldige vakantie gehad in huis 'Eifelherz'. Prachtig nieuw interieur met alles wat we nodig hadden. Alleen waren ze nog volop met de verbouwing bezig. Overal lagen nog onderdelen die opgehangen moesten worden of wat nog niet af was. De douche was niet schoon. Verder was alles wel schoon. Als we heet water wilden gebruiken moesten we zelf elke keer handmatig de boiler/ketel aanzetten. De verwarming leek afgesteld staan op een bepaalde temperatuur en 's nachts werd die nagenoeg koud. Het was er qua temperatuur niet aangenaam warm te krijgen. Verder is het een geweldige omgeving en we hebben een goede vakantie gehad overigens. Aardige gastvrouw.

In de omgeving

Restaurants: 29.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1282546