House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Prem Huiscode: VLS-1265760 Beieren, Duitsland

Huiscode: VLS-1265760
  • 5
  • 1
  • 3
  • Nee


t/m

Controleer beschikbaarheid
Prem

Dit mooie appartement in Prem heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 gasten. Het heeft een mooi balkon. Er is ook een tuin met tuinmeubilair, een woonruimte en een barbecue. Binnen een straal van 500 m vindt u een stadscentrum en een kruidenier. Het bos ligt op een kilometer afstand, ideaal als u een lange boswandeling wilt maken. Proef onbekende lekkernijen in het dichtstbijzijnde restaurant, op slechts 1000 meter afstand. Op 3 km afstand van het appartement ligt een meer. Er is een terras voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een sissende grillplaat. Of speel gezellig tafeltennis met uw gezin of vrienden. Voor het comfort van uw kinderen zijn er een kinderstoel, speeltoestellen en een kinderbedje aanwezig. U kunt bij de accommodatie inchecken tussen 16.00 en 18.00 uur en uitchecken tussen 9.00 en 10.00 uur. In de maanden april tot en met oktober 2023 kan er enige geluidsoverlast zijn door bouwwerkzaamheden aan de naastgelegen panden. Op ongeveer 60 meter van het vakantiehuis wordt een nieuw huis met 6 appartementen gebouwd.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 84 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Stereo-installatie
  • Woonkeuken
  • Waterkoker
  • Fornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Overloop
Algemeen
  • Algemeen
  • Balkon
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Speeltoestellen
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

9.1 Dit huis heeft 45 reviews

reviews_vrouw

Dhr Gielgens

Verblijfsduur: 2023-07-29 - 2023-08-05

Het appartement was heerlijk. We konden gebruik maken van de tuin. Ruim appartement en zeer netjes. Van alle gemakken voorzien. Aardige eigenaren die goede tips gaven om de omgeving te verkennen . Het enige nadeel vonden wij de sigaretten geur in huis Ze deden hun best om dit tot een minimum te beperken door goed te ventileren.

reviews_man

Dhr Heemskerk

Verblijfsduur: 2022-05-21 - 2022-06-04

Mooi appartement, ruime slaapkamers en badkamer, alles heel schoon. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Klein dorp met alleen een bakker en slager, maar supermarkten op 3km. Prachtige omgeving.

reviews_vrouw

Dhr Korn

Verblijfsduur: 2021-09-25 - 2021-10-02

De verhuurders, de heer en mevrouw Rauch, zijn lieve mensen met het hart op de juiste plaats en we hebben het erg naar ons zin gehad. Het appartement en alle apparatuur waren erg schoon, alles aan te bevelen. Bert Korn

reviews_man

Dhr Bullinger

Verblijfsduur: 2021-06-12 - 2021-06-19

Een heerlijke vakantie. Super aardige verhuurder. Een allround feelgoodpakket. Heerlijk weer.

reviews_man

Dhr Van esveld

Verblijfsduur: 2019-10-19 - 2019-10-26

De aankomst was prima. De accommodatie zijn geen woorden voor oftewel groot, ruim zeer netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Het is de vierde keer dat wij in deze omgeving verblijven maar het is en blijft prachtig op naar de vijfde keer. Fam van esveld uit Harlingen

reviews_man

Dhr Zeyß

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

We hebben een heel mooie ontvangst gehad door Fam. Rauch en een mooi ingericht appartement gevonden. Rook stond altijd tot onze beschikking met zeer goede aanbevelingen voor ontspanning en eten, ze zijn alleen aan te bevelen.

reviews_man

Dhr Reedijk

Verblijfsduur: 2019-04-27 - 2019-05-04

Een fantastisch leuk huis van alle gemakken voorzien. In een mooie rustige omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Snel-Achterberg

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-18

Zeer vriendelijke en lieve eigenaren. Appartement super schoon, alles maar dan ook alles is aanwezig. Keuken is echt van alles voorzien. Zelfs een strijkplank en strijkbout. Goede bedden, goede bank en stoelen wat altijd erg fijn is. Dat de badkamer niet gekoppeld is aan het appartement is geen probleem, er is een zeer goede oplossing namelijk een lamellen gordijn en het is maar 4 stapjes naar de badkamer. 3 ruime slaapkamers. Huis was ondanks de warmte, we waren er 2 weken tijdens de hittegolf is goed koel te houden, leek wel of er airco was, is er niet maar zo voelde het wel. Gewoon s´nachts raam open in de kantel stand en het koelde heerlijk. Voor uitstapjes met diverse kabelbanen gewoon even de algauer wandelkaart aanschaffen https//www.vitalesland.com/bergbahnen/de/sommer-preise.html . kan je verschillende kabelbanen mee doen zoals de Tegelbergbahn met uitzicht op neuschwanstein kasteel. diverse roddelbanen en zwembaden. Wij hebben de aanschafprijs er 4 keer uitgehaald aan uitjes! Mocht je na neuschwanstein het kasteel willen? Dan even via internet je kaarten reserveren, dan kan je ze tot 2 uur voor je rondleiding op de dag van de rondleiding ophalen bij de kassa voor reserveringen en daar staan geen lange wachtrijen. Zeer mooie omgeving, wij missen de bergen en het uitzicht erop nu al. Je kunt vlakbij het dorpje in de Kaltenbrunnersee gratis zwemmen en daar is zeer goed bereik mobiel en mobiel internet. Wifi in het huisje is zeer goed. Mobiel minder maar in de keuken bij het raam is er bereik en kun je dus bellen. Wij gaan er zeer zeker nog een keer heen.

reviews_man

Dhr Diederix

Verblijfsduur: 2018-05-19 - 2018-06-02

Wij zijn al op leeftijd (75 en 82) dus wij zagen nogal tegen de trap op,wij hadden gehoord dat mevr. Rauch haar hand had gebroken, maar meneer en mevr. Rauch hielpen met de bagage naar boven te brengen. wij waren een paar jaar terug al geweest dus wij wisten dat het een gezellige woning was en een complete keuken.Geen zin in koken op5 min. afstand een restaurant,heel goed en goedkoop,ook afhalen. Wij hebben en heerlijke vakantie gehad,mede dank zij de hr.en mevr. Rauch die ons met veel hebben geholpen. Jammer dat de afstand voor ons te groot wordt anders waren wij zeker nog eens terug gekomen. Dit appartement kunnen wij zeker aanbevelen!!!!

reviews_vrouw

Mevr Schaap

Verblijfsduur: 2018-05-12 - 2018-05-19

Wij werden hartelijk ontvangen door de dhr en mw Rauch, de eigenaren. Mw Rauch ging ons voor naar de woning en legde uit hoe alle apparatuur werkt. Wij waren er met 5 volwassenen en een kind van 13 maanden. Omdat onze kleinzoon mee was, hadden ze een campingbedje en kinderstoel klaargezet en alles van goede kwaliteit. Het is een ruime woning met 3 slaapkamers, grote badkamer en woonkamer en alles zéér schoon. En als er al iets zou ontbreken, kan je het vragen en wordt meteen gebracht. Niets is deze mensen teveel en genieten er van om de gasten te verzorgen.

reviews_vrouw

Mevr Poels-gielens

Verblijfsduur: 2018-05-05 - 2018-05-12

De omgeving is geweldig. Ook voor uitstapjes. Er is zoveel te bezichtigen in de omgeving. Ook kun je er hele mooie wandelingen maken, zelfs vanaf het huis. In het dorp zelf is niet zoveel te doen. Wel is er een bakker en een restaurant. De accommodatie is prima, alleen kun je ruiken dat er gerookt word. De eigenaren wonen zelf beneden maar slapen boven op de verdieping van het appartement. Je hebt er verder geen last van . Ze zijn erg vriendelijk. Je kunt alles aan ze vragen. En ze geven ook goede tips.

reviews_man

Dhr Sakkers

Verblijfsduur: 2017-09-09 - 2017-09-16

Accommodatie was prima en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Alles was schoon. Prima bedden en de schaal met fruit en chocola bij aankomst was een aangename verrassing.

reviews_man

Dhr Van Donkelaar

Verblijfsduur: 2017-06-17 - 2017-06-24

Wij waren om ca. 17.00 bij de woning. Het echtpaar ontving ons hartelijk en we kregen meteen uitleg van alle apparatuur in de keuken. Deze was volledig uitgerust. Ook de slaapkamers waren ruim met goede bedden en meer dan genoeg kastruimte. De badkamer was ruim en voor ieder (4 personen) een handdoek en een badlaken, bovendien lagen er 4 gastendoekjes en 6 washandjes. In de woonkamer lag genoeg info voor uitstapjes en de gastvrouw gaf ons de tip om, indien we naar Slot Neuschwanstein wilden, daar vroeg heen te gaan (vóór 9 uur) want dan komen de bussen. Onze ervaring zorg dat je er om 8 uur bent, want dan gaat de Ticket Service open, bovendien kwamen de bussen al om 8 uur. Bij aankomst zei de gastvrouw ook dat, indien we in het nabij gelegen restaurant wilden eten, we dit even moesten zeggen, dan zou zij bellen om te reserveren (i.v.m. de drukte). Dat restaurant was niet duur en gaf grote portie. Al met al hebben we een prima vakantie gehad met zeer warm weer.

reviews_man

Dhr Karssen

Verblijfsduur: 2017-04-22 - 2017-04-29

Voor ons was het de tweede keer in dit huisje. De vorige keer was het ons goed bevallen dat we met familie uit het buitenland weer graag in de buurt van kasteel Neuschwanstein wilden verblijven. We hebben dit maal weer veel andere dingen kunnen bezoeken. Er is dus vanalles in de omgeving te doen. Het huisje is netjes en de eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam terwijl je alle privacy hebt.

reviews_vrouw

Dhr Lafaix

Verblijfsduur: 2016-10-22 - 2016-10-29

Perfecte locatie voor een 4-personnesLes familie eigenaren zijn erg aardig, perfect comfort! We brachten d "uitstekende vakantie in dit prachtige gebied!

reviews_man

Dhr Schuilenburg

Verblijfsduur: 2016-06-18 - 2016-06-25

Was makkelijk te vinden en wij werden vriendelijk en gastvrij wegwijs gemaakt in de royale vakantiewoning.

reviews_man

Dhr Wijbenga

Verblijfsduur: 2016-07-30 - 2016-08-20

De woning ligt aan de rand van een rustig dorpje. De koningskastelen zijn vlakbij. Vlakbij de woning beginnen veel mountainbike-routes en wandelroutes. Grote supermarkt op paar minuten rijden.

reviews_man

Dhr Hartholt

Verblijfsduur: 2016-04-30 - 2016-05-07

Begin van de week iets minder weer. Dus naar kasteel Neuschwanstein erg mooi. Wieskirche.,Klooster Ettal, Fussen en Landsberg. Op de warme dagen. De langste hangbrug bij Reutte Highline 179,spectaculair mooi, en daarna weg 198 en 199 gedeelte van de Alpenroute gereden ,prachtig ! De Zugspitze op geweest vanaf Ehrwald (oostenrijk) goedkoper, dat is ook geweldig. 2950 mtr hoog in de sneeuw. Hartelijke mensen die je ook tips meegeven. En lekker gegeten in het dorps restaurant.

reviews_vrouw

Mevr Verbeek

Verblijfsduur: 2015-09-05 - 2015-09-12

Heel goed verzorgd huis met vriendelijke gastheer en gastvrouw. Voor ons zoontje was er veel speelgoed en een zandbak buiten. Verder bij alle slaapkamers een toilet en badkamer, erg luxe. In de omgeving veel te doen voor kinderen. Vlakbij een beekje en een mooi wandelpad naar het dorpje. Dierentuin in Karlsruhe is een aanrader, dit kan heel gemakkelijk per trein.

reviews_vrouw

Mevr Waanders

Verblijfsduur: 2015-08-22 - 2015-09-05

Mooi appartement, rustige lokatie, lieve huiseigenaren en prachtig weer. We hebben genoten van onze vakantie in Prem. Aan alles was gedacht in de woning en bij de Hr en Mevr Rauch kon je altijd terecht voor vragen over de omgeving. De tweede zaterdag van onze vakantie was de heer Rauch jarig en werden we uitgenodigd voor een BBQ met vrienden buren en familie. Heel bijzonder en gezellig. Veel te zien in de omgeving, fietsen rond de Forgensee is prima te doen en je kunt heerlijk zwemmen in de Kalterbrunnersee 2km van de woning. Voor herhaling vatbaar!! Fam Waanders

reviews_man

Dhr Van den Akerboom

Verblijfsduur: 2015-08-08 - 2015-08-22

Het huis ligt in een boerendorpje, de bakker is op 200 meter evenals de slager. leuke tips van de bewoners, zoals de Plansee in Oostenrijk en als je naar de Zugspitze gaat kan je beter via Ehrwald, Oostenrijk, naar boven, dat is een stuk goedkoper! De Koningskastelen zijn op 15 minute rijden, als je kaartjes wilt halen kan je het beste om 07.30 uur in de ochtend gaan, daarna wordt het alsmaar drukker. Rond de Premsee kan je heerlijk wandelen!

reviews_man

Dhr Jongsma

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-08

Bij aankomst gelijk geholpen door dhr des huizes met het uitladen van de bagage, aardige mensen die je met alles willen bijstaan. Er stond zelfs een schaal met fruit en mini reepjes voor ons klaar. Wifi wel erg traag. Prima vakantie gehad mooi weer en veel te doen in de omgeving. De 2 weken vakantie vlogen om.

reviews_man

Dhr Van Hornsveld

Verblijfsduur: 2015-07-11 - 2015-07-18

We hadden een heerlijke week bij de onze uiterst vriendelijke gastheren. Veel activiteiten in deze mooie omgeving!

reviews_man

Dhr Diederix

Verblijfsduur: 2015-06-13 - 2015-06-27

Gezellig appartement ! Van alles aanwezig en met zorg ingericht ! Prima bedden , dus we hebben lekker geslapen. wij zijn bijna 80 en we werden meteen geholpen met de bagage, ook bij vertrek. We hebben ook heerlijk in de tuin gezeten, we hebben genoten. Veel cultuur in de buurt, kastelen , abdijen, prachtige barok en rococo kerken. De Zug spitze met de tandradbahn op, we stonden midden inde sneeuw. Jammer dat we zo oud zijn , de afstand!! We zouden zeker weer gaan

reviews_man

Dhr Crombach

Verblijfsduur: 2015-05-23 - 2015-05-30

De accommodatie is volledig uitgerust. Helaas was bij de eigenaar niet bekend dat wij met een klein kind kwamen. Ter plekke werd er alsnog snel een babybedje neergezet. De eigenaren zijn zeker gastvrij. Het apartement is ruim, zeker de slaapkamers. Minpunt is dat de eenpersoonskamer en debadkamer niet in het af te sluiten deel v het apartement liggen. Je loopt de gang op die je deelt met eigenaren. De badkamer is wel alleen v de gasten. Met een lamellen wordt getracht om je toch van privacy te voorzien. Het appartement zelf is rookvrij, maar dat kun je helaas niet zeggen v heel het huis en dat blijf je toch wel ruiken. Prem ligt centraal in de regio en een goede plek voor tal v activiteiten. Aanrader is de kabelbaan naar de tegelberg, prijzig maar de moeite waard!

reviews_man

Dhr Zuijdweg

Verblijfsduur: 2014-09-13 - 2014-09-27

Schitterende omgeving voor elk wat wils.

reviews_vrouw

Dhr De Bruin

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-23

Heel fijn vakantiehuis in een schitterende omgeving! Prachtig uitzicht op de Alpen, talloze meren, vergezichten, enz. enz. Binnen een straal van 50 km. rondom het vakantieadres is eindeloos veel te doen wandelen, de Koningskastelen Hohenschwangau, Neuschwanstein, Linderhof, Kloosterkerk in Ettal, Wieskirche,Tegelberg (1730 mtr.) met de kabelbaan naar boven en lopend naar beneden (stijl, zwaar parcours!), diverse musea, stuwdam (te bezoeken), vele kerken in barok en rococo-stijl, midgetgolf in Schwangau. Zwemmogelijkheden zijn er in principe wel maar dan moet het wel erg mooi weer zijn veel verwarmde openluchtbaden maar voor overdekt zwemmen moet je wel een stukje rijden! Bakker, slager en de pinautomaat zijn op loopafstand. Grotere winkels 3 km. verderop. De eigenaars zijn erg aardig zonder zich op te dringen. Het vakantiehuis is keurig en met veel zorg ingericht. Kortom een topvakantie op een prachtige lokatie en zeker niet duur! Een aanrader twee weken vakantie is eigenlijk te kort....

reviews_man

Dhr De bruin

Verblijfsduur: 2014-05-17 - 2014-06-07

Heb ongeluk gehad moest eerder naar huis

reviews_vrouw

Mevr Grootendorst

Verblijfsduur: 2014-04-26 - 2014-05-10

Heerlijke vakantie gehad. Het gedeelte van het huis waar bij verbleven was echt overcompleet. Alles aanwezig en een beetje meer. Eigenaars erg aardig en behulpzaam. Een absolute aanrader. Wij komen er zeker nog eens terug. )

reviews_man

Dhr Brok

Verblijfsduur: 2014-04-12 - 2014-04-19

We hebben met onze twee kinderen die in Duitsland wonen enorm genoten. Een geweldig mooie en tot in detail verzorgde woning met gastvrij en behulpzame eigenaars. Een schitterende omgeving met voor ieders wat wils. Geweldige wandeling, behoorlijke beklimmingen als je dat zoekt maar ook leuke stadjes mooi kastelen, veel meertjes. Liefelijke dalen met onverwachte prachtige uitzicht. Met het weer hebben we ook veel afwisseling gehad maar er wel iedere dag op uit kunnen gaan en ja met de sneeuw was het ook wel heel mooi.

reviews_man

Dhr Matthes

Verblijfsduur: 2013-10-12 - 2013-10-19

Zeer vriendelijke gastheren. Voor ons is een perfect ingericht appartement. We voelden ons thuis.

reviews_vrouw

Mevr Martine

Verblijfsduur: 2013-09-07 - 2013-09-14

Goed uitgerust en zeer schone accommodatie. Zeer vriendelijk welkom. Propriétare "luisteren naar de geringste aanraking. Holidays zeer aangenaam.

reviews_man

Dhr Moortgat

Verblijfsduur: 2013-08-03 - 2013-08-17

Wij beleefde 2 hele mooie weken in Prem. De huiseigenaars zijn enorm gastvrij, het huisje was heel erg netjes. In de omgeving was elke dag wel iets te beleven, de regio is zeer kindvriendelijk. Een echte aanrader.

reviews_man

Dhr Kroezen

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-07-27

In de zeer korte nabijheid van Prem was een geweldig bergmeer, niet te vinden als je niet bekend bent overigens.. we hebben genoten van bergwandelingen, met of zonder een stuk met een skilift te zijn gegaan.

reviews_man

Dhr Temming

Verblijfsduur: 2013-07-06 - 2013-07-20

We hebben een super vakantie gehad.Er is veel te zien en te doen.Oa.Legoland, schloss Neuschwanstein,schlos Hohenschwangau en museum burgenwelt Ehrenberg met ruines. Ook Fussen is leuke plaats, bij de italiaan is het heerlijk eten. En niet te vergeten de prachtige natuur.

reviews_man

Dhr Meijering

Verblijfsduur: 2013-06-15 - 2013-06-22

Bij aankomst en vertrek werden wij uitstekend geholpen met de bagage.De omgeving is mooi en er zijn veel mogelijkheden om je te ontspannen.Ook wij, als bijna tachtigers, hebben ons geweldig vermaakt.Een avond in de Biergarten onder de kastanjebomen, een bezoek aan de Wieskriche,en niet te vergeten de omliggende dorpjes met hun kastelen en burchten.

reviews_vrouw

Mevr Geiger

Verblijfsduur: 2013-05-18 - 2013-05-25

Zeer mooie en wellevende eigenaren. Groot en mooi appartement. Alle beschikbare wat uw hartje begeert. 2 tweepersoons en 1 eenpersoons met een tussendeur. Prachtige grote tuin. We hebben er allemaal heel veel en we houden ervan om terug te komen.

reviews_man

Dhr Smit

Verblijfsduur: 2013-04-27 - 2013-05-04

Alles was piekfijn in orde, goed onderhouden en schoon, de bedden sliepen goed. We kregen via Frau Schram tips over wat we konden bezoeken en waar we moesten tanken. En ze had fruit voor ons klaargelegd en kwam informeren of het niet te koud was in het appartement, ze maakte een gastvrije indruk. De bakker ( woensdags dicht) had lekker brood en was dichtbij, een supermarkt op 2 km afstand, naast de benzinepomp. De omgeving was vast prachtig, jammer dat we een week regen/mist hadden.

reviews_man

Dhr Karssen

Verblijfsduur: 2013-05-04 - 2013-05-11

We hebben genoten van een fantatische vakantie op een bijzondere vakantielocatie. Het verblijf is bij mensen thuis. Het betreft een grote woning waarbij de eigenaren (alleraardigste mensen) beneden wonen en het linker gedeelte van de bovenverdieping gebruiken. De gehele rechterkant is een vakantiewoning met een goede woonkamer, een losse keuken voorzien van allerlei apparatuur (oven, magnetron, vaatwasser). Verder twee zeer ruime 2-persoons slaapkamers en een kinder kamer met een 1-persoons bed. De schitterende badkamer met bad bevind zich op de gang (op 2 meter van de ingang). Deze is alleen voor de huurders maar bevind zich dus niet in het afsluitbare gedeelte van de vakantiewoning. Opvallend is dat alles in het huisje er bijzonder nieuw uitziet. Daarnaast zijn er allerlei artikelen aanwezig die er niet hoeven te zijn (fruitschaal vol met fruit, candybars, vaatwasserblokjes, etc.). Ook de omgeving is prachtig. Een schitterend glooiend landschap met bergen tot bijna 3km (met sneeuw) op de achtergrond. Het dorpje zelf is bijzonder rustig maar door de centrale ligging ben je zo bij diverse culturele bezienswaardigheden (Wieskirche in Steingaden, Neuschwanstein in Schongau, Linderhof in Ettal, etc). Samenvattend hebben we een geweldig leuke vakantie gehad en geven het huisje en de locatie een dikke 9.

reviews_man

Dhr Meerman

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

Heerlijke rustige vakantie gehad in een prachtige omgeveving. wanneer je het dorp wat uit loopt zie je de bergen. In het dorp zelf is alleen een bakker en slager die alleen s`morgens open zijn maar een dorpje verder zijn drie grote winkels voor boodschappen. Wij hebben genoten.

reviews_vrouw

Mevr Nieuwenhuis

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een gezellig ingericht appartement en er was een hartelijk welkom. Er is geen internet aanwezig en het bereik op de mobiele telefoon is slecht. Boven in het dorp bij de kerk is er wel bereik

reviews_man

Dhr Boks

Verblijfsduur: 2012-06-23 - 2012-06-30

Hartelijke ontvangst door eigenaar en een bijzonder leuk verblijf. Alles tip top geregeld.

reviews_man

Dhr Bergsma

Verblijfsduur: 2012-05-12 - 2012-05-19

Het vakantiehuis is ruim van opzet en biedt veel privacy. De familie is vriendelijk en behulpzaam. Een winkel is er in Prem niet, wel een bakker één straat verder (zondags niet open). In het naburige dorp zijn supermarkten en bezinepomp. Van af het vakantieverblijf zijn allerlei uitstapjes te maken . Bezienswaardigheden zijn dichtbij. Maar plaatsen als Innsbrück, Lindau, Garmisch, Oberammergau zijn gemakkelijk te bereiken. Een vakantieverblijf wat zeer prettig is.

reviews_man

Dhr Benthem

Verblijfsduur: 2011-08-13 - 2011-08-20

Prima vakantieverblijf, volledig ingericht, in het huis van de eigenaar, eerste etage

reviews_vrouw

Dhr Argast

Verblijfsduur: 2011-04-23 - 2011-04-30

Beste familie rook, bedankt voor de prachtige verblijf in euch.Die gebied rond Prem is erg mooi. We hebben veel van jullie excursies bekommenund was veel moois te zien en te beleven. Ook hartelijk dank voor alle extra opties (neem 5 fietsen, wassen handdoeken, volledig uitgeruste keuken-of. Appartement, zoete Pasen, ...) Love Family Argast

In de omgeving

Centrum: 0.5 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Meer: 3.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.5 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 1.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1265760