Schmogrow-Fehrow

Dit authentieke vakantiehuis ligt vlak bij Berlijn en is voorzien van een heerlijk privéterras. Er zijn 2 slaapkamers waar 4 gasten kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor gezinnen. In de ochtend kun je een frisse ochtendwandeling maken in het bos, dat slechts 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een supermarkt te vinden waar je een ontbijtje kunt halen op 3 km afstand en het dichtstbijzijnde restaurant is 1.5 km ver. Er is een douchezitje aanwezig voor mindervaliden en de badkamer beschikt tevens over een wastafel en een toilet. De gedeelde tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en er is een parkeerplaats aanwezig voor je auto. De dichtstbijzijnde bushalte is 300 m verderop.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 50 m2

Parterre
  • Parterre
  • Keuken
  • Fornuis (keramisch)
  • Oven
  • Magnetron
  • Woon/eetkamer
  • TV (satelliet)
  • Radio
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Zitkamer
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Tafeltennistafel

Reviews

7.2 Dit huis heeft 13 reviews

reviews_vrouw

Dhr Kelch

Verblijfsduur: 2022-10-03 - 2022-10-07

We hadden echt rust hier vlak naast het bos. De excursies in de omgeving zijn erg leuk. De eigenaar verwelkomde ons hartelijk en het huis was schoon. Maar we moeten zeggen dat de prijs-kwaliteitverhouding niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed.

reviews_man

Dhr Kompanje

Verblijfsduur: 2022-02-27 - 2022-03-06

Fijn huisje, Niet al te groot, maar het bos is er al op 50 meter. Onze hond geniet met volle teugen. Aardige en behulpzame eigenaar. Erg rustig en goede winkels in de omgeving (wel 12 km rijden, maar het is het waard).

reviews_man

Dhr Anders

Verblijfsduur: 2021-12-26 - 2022-01-01

“Zoiets hebben we nog nooit gezien. Het “luxe huisje” is nauwelijks te omschrijven. Het beviel ons helemaal niet en daarom zijn we vroeg vertrokken. De foto's suggereren dat het huis een eigen terras heeft - maar dit is op het naburige huis. Het huis is erg duur voor ongeveer 80, - € per dag - de prijs-kwaliteitverhouding is niet goed! Deze prijs is niet terecht, vooral vanwege de zeer slechte voorzieningen en de onaantrekkelijke ligging. De apparatuur is ontoereikend en in elkaar geknutseld. Alles ziet eruit als een tuinhuisje. Op een van de kopjes staat het motto van de verhuurder: “Red jezelf gelukkig!”. In de enige ruimte waar je 's avonds bij elkaar kunt zitten, is het erg donker en daardoor vermoeiend. Er is daar geen geschikte verlichting om te lezen of te spelen. Er is geen of zeer slechte mobiele telefoonverbinding in huis, internet is beperkt beschikbaar en de deuren sluiten moeilijk. Er zijn geen winkels in het dorp, voor boodschappen moet je naar Burg en de "ligging aan het meer" op verschillende portalen klopt niet."

reviews_vrouw

Dhr Anja Fügert

Verblijfsduur: 2014-05-17 - 2014-05-24

Rust en ontspanning hadden we in dit huis.

reviews_vrouw

Mevr Fischbock

Verblijfsduur: 2013-09-07 - 2013-09-14

Rustige locatie midden in het bos, ideaal voor diegenen die rust, vriendelijke en behulpzame eigenaar Geen telefoonverbinding, internet is beperkt en het harnas is niet uitputtend en samengevoegd, de prijs-kwaliteit verhouding is niet ok, moet de hond worden gedaan om het pand aan de leiband (vanwege de 6 katten van de eigenaar)

reviews_vrouw

Mevr Bach

Verblijfsduur: 2013-08-31 - 2013-09-07

Het huis is gewoon leuk en gezellig. Alles is Leibe volledig onderhouden en ingericht, en de mensen zijn erg aardig. We waren op reis met 2 honden er zijn en zijn opgenomen super aardig. Achter het huis bent u direct in het bos en kan lopen mijlen zonder te voldoen aan een paar mensen. De rest is uniek. Dus een aanrader voor mensen die houden van rust en natuur! Eigenlijk is het geen nadeel, het makkelijke deel van de charme van het pand aan, maar als je groot bent, net als wij, je hoeft niet heel voorzichtig zijn dat je kijkt naar het hoofd te zijn stakingen tegen de latei.

reviews_vrouw

Mevr De Ruiter

Verblijfsduur: 2013-08-03 - 2013-08-17

Apart houten huis, zeer schoon is. Geen alleen bewoning daar er op de 1e verdieping een extra kamer is gemaakt die via de buitentrap kon worden bereikt door een andere huurder. De doorgang hal woonkamer is erg klein, zo 1.70 m hoogte. Er zijn ook vele op en afstapjes naar de verschillende vertrekken. Serviesgoed is qua aantal niet altijd ingesteld op 4 personen. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. De 6 rondlopende poezen erg lief en kroelerig. Wifi toegang als extra service. Uitstapjes zijn er zat te doen in de omgeving zo ook de steden Berlijn en Dresden. Boodschappen kan je doen bij de Edeka of Pennymarkt in Burg waar je ook heerlijk kan eten. Neem ook Deet tegen de muggen mee, vooral 's-avonds waren er soms veel muggen.

reviews_man

Dhr Bourquin

Verblijfsduur: 2011-10-15 - 2011-10-22

Deze accomodatie is niet zo geschikt voor mensen langer dan 1 meter 70. De woonkamerdeur is namelijk niet hoger. Ook zijn er overal op en afstapjes, niet handig voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Wel is het huisje erg schoon. De inrichting is nogal oud, en hier en daar een beetje gammel. De mensen zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam, daar ligt het niet aan. Als je zo als wij veel op pad gaat, is het een goede thuisbasis. De streek is meer dan de moeite waard.

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2010-07-24 - 2010-08-07

Dit huisje is uitstekend geschikt voor mensen die van de natuur willen genieten en rust zoeken. De eigenaar en eigenaresse zijn heel erg vriendelijk en ten allen tijde bereikbaar en behulpzaam. Ik kan dit huisje dan ook aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een niet-toeristische, rustige plek.

reviews_man

Dhr Boskma

Verblijfsduur: 2010-07-17 - 2010-07-24

Het zijn vriendelijke mensen,en de omgeving is prachtig. De steden Berlijn en Cottbus zijn een aanrader. Er is genoeg te doen voor wandelaars en fietsers. Het huisje is knus en klein. minpuntjes zijn: het schoonmaakgeld 20 euro per persoon en een lage plafond je moet niet te lang zijn. De bedden zijn lekker zacht als je een waterbed gewend bent. In Cottbus heb je genoeg winkels en zwembaden en ligt 15 km bij je huisje vandaan.

reviews_vrouw

Dhr Metus

Verblijfsduur: 2009-08-29 - 2009-09-12

Zeer schoon huis. Gezellige gastvrije beheerders. Super omgeving om een wandelvakantie te doen. Aanrader voor vakantiegangers die hun honden mee willen nemen, we hadden in overleg zelfs 4 honden mee. Fam Metus

reviews_man

Dhr Loomans

Verblijfsduur: 2009-04-25 - 2009-05-02

Wat hebben wij een fijne vakantie gehad, het huisje is echt super goed bevallen, oud maar in perfecte staat. Let wel op dat je geen 2 meter lang bent dan kom je met je hoofd tegen het plafond. De eigenaren zijn echt hele lieve mensen die de hele dag bezig zijn om het zo te houden. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de 7 huiskatten die er rondlopen en die na een paar dagen zelfs al met de kinderen kwamen spelen als ze hun namen riepen. De eigenaar had zelfs een badmintonnet gespannen voor de kinderen. Vanuit het huisje kun je lekker wandelen in de bossen die tot de Poolse grens doorlopen. Kanotochten maken door het Spreewald is een aanrader voor iedereen. Berlijn en Dresden liggen op 1,5 uur dus uitstekend te doen. Het DDR Museum in Burg is leuk als je van nostalgie houdt. Kortom een aanrader . Fam. Loomans, Nuenen

reviews_man

Dhr Padberg

Verblijfsduur: 2008-05-17 - 2008-05-24

Het was een leuk en gezellig "kabouterhuisje" niet geschikt voor lange mensen! De gastvrouw en gastheer zijn heel aardig. George en Jeanne uit Assendelft.

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 5.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Openbaar vervoer: 0.3 kilometer
Openbaar zwembad: 18.0 kilometer
Toeristeninformatie: 5.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1251047