Bredene

Het geschakelde vakantiehuis ligt een kleinschalig park zonder faciliteiten op nog geen kilometer van de Noordzeestranden. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Bredene is een badplaats met centrale ligging tussen bruisend Oostende en pittoresk De Haan. De bekende kusttram die van Knokke-Heist naar De Panne rijdt, brengt je in een mum van tijd naar de andere kustplaatsjes die België rijk is. Lekker slenteren over de boulevard, uitwaaien aan zee, shoppen in een van de drukke winkelstraten, het kan allemaal in de omgeving van Bredene! Natuurlijk kun je ook gewoon een dagje genieten van het strand. De woning is van alle gemakken voorzien. Zo heb je een eigen tuin met terras, waar je heerlijk van de buitenlucht geniet. De kinderen kunnen hier bovendien fijn spelen in de buitenlucht. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 60 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Open keuken
  • Magnetron
  • Woon/eetkamer
  • Tuindeuren
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking

Reviews

6.7 Dit huis heeft 11 reviews

reviews_vrouw

Dhr Goffin

Verblijfsduur: 2021-04-10 - 2021-04-17

Very expensive for what this offers. One thing is positive about this place: the location. It's close to the beach and we biked there every day. All the rest is old and overpriced, e.g. an old boxy TV from previous century (21 eur/week whether you watch it or not), broken light bulbs, broken coffeemaker, broken radiator, old crusty pans, a large assortment of glasses and cutlery in which it's a challenge to find two matches. Watch out also for all the on-top-of expenses, parking also 35 eur/week, and since this was in chilly april week we had eur 156 in heating costs. We booked this through booking.com, so all told this was more than eur 1100, which was a live-and-learn mistake. The integration through booking.com is also catastrophic, since your messages sent through booking.com do not reach the owner (and vice-versa). I had to pretend to want to rent a new villa before speaking to a human who could put me through to the owner.

reviews_man

Dhr Van De Sijpe

Verblijfsduur: 2021-03-08 - 2021-03-12

Te veel om op te noemen!!!

reviews_man

Dhr Schuster

Verblijfsduur: 2017-08-05 - 2017-08-12

Het weer had beter gekund

reviews_vrouw

Mevr GALY

Verblijfsduur: 2017-06-03 - 2017-06-05

Zie mijn klacht via e-mail en aangetekende post

reviews_man

Dhr Smits

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-08-30

Rustig gelegen, basic maar gerieflijk ingerichte woning, Na 5 minuten wandelen langs straat en tunnel onder drukke baan is er een prachtig strand met duinen.

reviews_man

Dhr Weinberg

Verblijfsduur: 2013-05-18 - 2013-05-20

Wij (2paare) waren pfingsten 2013 hier was ok. het ontbreekt in de keuken bij een aantal dingen die je moet kopen.

reviews_vrouw

Mevr Van Ael

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

Het huisje is netjes, en op wandelafstand van zee. Povere inrichting met weinig aandacht voor afwerking: geen parasol voor de tafel buiten, geen houder voor de grote vuilniszakken. Veel ontbrekende zaken in de keuken wat voor die prijs toch zou mogen aanwezig zijn (waterkoker, pureestamper, ...). Ontbrekende gordijnen. We wensten geen gebruik te maken van de TV, maar ondanks het feit dat we dit op voorhand bekend maakten aan de eigenaar moesten we het bij de afrekening toch betalen. We wensten ook geen gebruik te maken van de parkeerplaats (dit lieten we de tweede dag telefonisch weten aan Belvilla), omdat je in de straat gratis kan parkeren en de wagen er ook in de schaduw staat. Ook dit moesten we bij afrekening betalen aan de eigenaar. De officiële vuilniszakken in Bredene kosten ?1/zak (staat op de zak zelf gedrukt). Om een of andere reden vraagt de eigenaar daar meer voor (naast de ?60 voor de opkuis van het vakantiehuis). De PMD-zak lag bij afrekening, ongebruikt en onaangeroerd nog op dezelfde plaats. Toch moesten we die bij de afrekening betalen. Deze elementen zorgde voor discussie bij de afrekening. De eigenaar begon dan zaken aan te rekenen zoals een barstje in een wijnglas (dat we overigens niet gebruikt hadden) en zaken die met ons verblijf niets te maken hadden (een verbrande onderlegger die ergens in een kast lag). In totaal rekende hij nog eens een 10-tal euro aan. Op deze manier dwong hij ons in te stemmen met de afrekening. Uiteindelijk konden we niet anders dan er mee instemmen want hij moest onze waarborg nog terugbetalen. Door tussenkomst van Belvilla kregen we de betwiste sommen terugbetaald. We zijn Belvilla erkentelijk voor de professionele en correcte manier waarop ze ons hebben geholpen.

reviews_man

Dhr Gadola

Verblijfsduur: 2011-04-23 - 2011-04-25

Huur dit prachtige huis zonder angst auqune het is erg mooi schoon en rustig wat!

reviews_man

Dhr Schäper

Verblijfsduur: 2010-07-24 - 2010-07-31

Veel rust om te lezen. Helaas, geen strand rijden mogelijk, omdat de wachtlijsten te lang. \\ R \\ nAnders het was ok voor een week

reviews_man

Dhr Becker

Verblijfsduur: 2010-07-10 - 2010-07-17

Hallo waren, in juli 2010 voor een week met onze twee jaar. Ideaal geschikt door de nabijheid van het strand (via tunnels onder de tram door in ongeveer 10 minuten), en kindvriendelijke tuin (omheind). De "polder House" is goed ingeburgerd. Neighbor "Jan" very helpful. Terugkomen.

reviews_man

Dhr Van Ryckeghem Johan

Verblijfsduur: 2007-08-13 - 2007-08-17

Zeer mooie liging, op 500 meter van het strand Het huis voldoet aan de beschrijving. Beheerders vielen wat tegen konden geen Nederlands en ook geen Engels spraken onder elkaar Japans, wat moeilijk werd om bepaalde zaken uitgelegd te krijgen. Er is sateliet TV, maar er was geen enkele Nederlandstalige zender te vinden, en wie zou het uitleggen hoe het moest (in het Japans ???) wat 2 euro per nacht wel veel geld is voor niets. Het gebruik van de prive parking (buiten geen garage in de rij naast andere geparkeerde wagens, niet beschermd of beveiligd) was ook wel heel prijzig (10 euro/nacht) Bij het verlaten van de woning kregen we geen afschrift van wat nog achteraf betaald werd, en het alsnog vragen in het Japans behoorde ook niet tot de mogelijkheden. Johan

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

De borg moet ter plaatse contact worden betaald.

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Zee: 1.0 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 1.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 124815