House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Somme-Leuze Huiscode: VLS-1265726 Namen, België

Huiscode: VLS-1265726
  • 6
  • 1
  • 3
  • Ja


t/m

Controleer beschikbaarheid
Somme-Leuze

Gezellige chalet, speciaal ingericht voor kinderen. Rondom beplant met struiken, met zicht over de velden. Voor de kinderen is er een speeltafel met bankjes aanwezig. Vanuit de slaapkamer kunnen de kinderen via een glijbaan naar de speelzaal gaan. In de speelzaal is een ballenbak aanwezig alsmede kinderspelen. Het terras leent zich goed om de zomermaanden lekker door te komen. Mocht u willen tafeltennissen dan kunt u dit doen in de tuin. Dit huis is geschikt voor mensen met kinderen. Op circa 50 meter afstand is een speeltuin en boerderij met allerlei verschillende dieren. Twee rivieren, de Somme en de Ourthe, meanderen door het landschap. Wandelen kunt u volop in de omgeving. In de provincie zijn veel kastelen gelegen, deze zijn een bezoek waard. Bedden: 1 x 2 pers.+ 2 x 1pers. + 1 stapelbed (alleen voor 1 kind) + 1 babybed + 1 slaapbank in de woonkamer 2 pers Er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt van dit vakantiehuis. Er zijn bijvoorbeeld veel lokale markten in de omgeving. Leuk om een keer een bezoek te brengen aan de Grotten van Hotton of Han met de kinderen. Verder is Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, zeker een bezoek waard!

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 84 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (kabel, flatscreen)
  • Eettafel
  • Kachel (gas)
  • Zithoek
  • DVD-speler
  • Keuken
  • Fornuis (elektrisch)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Verwarming (elektrisch)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Verwarming (elektrisch)
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Verwarming (elektrisch)
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Toilet
  • Verwarming (elektrisch, gas)
  • Speelkamer
Algemeen
  • Algemeen
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Glijbaan
  • Tafeltennistafel
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

7.7 Dit huis heeft 31 reviews

reviews_man

Dhr Schuerbeek

Verblijfsduur: 2024-01-02 - 2024-01-06

Tijdens onze aanwezigheid had de vakantiewoning een verhoogde aanwezigheid van muizen die al gewoon waren aan de aanwezigheid van mensen. Op rustige momenten en vooral ‘s nachts was de aanwezigheid van muizen duidelijk merkbaar visueel en auditief. Ook op basis van de diverse locaties waar uitwerpselen van muizen konden waargenomen worden, is het duidelijk dat er een verhoogde aanwezigheid van muizen was tijdens ons verblijf. Echter door de landelijke locatie van de woning valt de aanwezigheid van muizen moeilijk uit te sluiten. De chalet op zich is authentiek en bied basis comfort. Wie niet gesteld is op al te veel luxe vindt hier zeker een fijne uitvalsbasis om de mooie streek te verkennen. De chalet was in een propere staat behalve onder kasten en bedden. Dit was duidelijk vergeten door de kuisploeg.

reviews_vrouw

Dhr Tuk

Verblijfsduur: 2022-08-15 - 2022-08-19

Hele leuke locatie! Leuk huis, met speelkamer en fijne tuin. Huis is wat ouderwets, maar dat maakt het knus. Het enige nadeel waren de muizen. Ze zaten onder de bank en ik zag ze 's ochtends in de keuken. Dit maakte dat ik er toch niet "lekker" zat met mijn kinderen (die hier zelf helemaal geen last van hadden). Er stonden wel her en der vallen. Er zit een kippenhok aan het huis waar je eitjes mag rapen. We vonden geen eitjes, maar kregen wel een doosje van de boer. Elektra is keurig afgeschreven van de borg, welke we later retour kregen. Vriendelijke gastvrouwen bij de receptie, welke enkele meters van het huisje zat.

reviews_man

Dhr Moeremans

Verblijfsduur: 2022-09-30 - 2022-10-02

De woning was niet al te proper, zeer stoffig en afgeleefd.. Ze kan een opfrisbeurt gebruiken.. Daar bovenop lagen er 2 dode muizen in 1 van de kasten. Dit probleem werd wel direct verholpen nadat we het gemeld hadden aan de receptie.. Wel een leuk huisje voor de kinderen, de speelruimte en tuin is een grote plus..

reviews_vrouw

Dhr Heemstra

Verblijfsduur: 2022-08-29 - 2022-09-05

Leuke dingen te doen. Huisje mag wat schoner en horren zijn wel aan te raden.

reviews_man

Dhr Tijssen

Verblijfsduur: 2022-07-09 - 2022-07-15

Een erg leuke vakantie gehad, vooral voor kleine kinderen is het geweldig. Alles zit bij huisje, speelkamer, speeltuin, boerderij en heel veel dieren. Ontvangst bij de receptie was goed, de mevrouw was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg over de gang van zaken. Sommige dingen zijn wat verouderd in het huisje maar dat gaf ons geen hinder. Vooraf borg betalen en binnen 2 weken weer terug gekregen met aftrek van energiegebruik. Kortom een leuk huisje in een heel mooi gebied, voor herhaling vatbaar.

reviews_man

Dhr Heinrichs

Verblijfsduur: 2021-07-02 - 2021-07-04

Ruim huis, kan beter worden gehandhaafd (ongesneden gras, ongesneden hagen, geen brandmelder). Ideaal voor kinderen (nice zandbak, mooi privé swing, leuke speelkamer) en honden (volledig omheinde tuin). Rustig en zeer aangename plek.

reviews_vrouw

Mevr Lefevere

Verblijfsduur: 2021-04-05 - 2021-04-11

Zeer aangenaam huisje ideaal voor met kinderen mijn kleinzoon van 2 1/2 jaar heeft zicht hier al rot geamuseerd.

reviews_vrouw

Dhr Amirkhanyan

Verblijfsduur: 2021-01-16 - 2021-01-18

Alles word apart extra aangerekend.. Gas, elektriciteit.. je moet bij aankomst en vetrek alle energieciifers noteren en het veschil betalen. Geen lakens, handdoek, haardroger, shampoo, zeep.. alles moet van thuis worden meegebracht. Wij hebben 2kinderbedden gehuurd maar er werd ons 4aangerekend. Persoon achter noodnummer was niet zo vriendelijk. Waarbord word pas na weken terugbetaald. Leuke speelkamer aanwezig voor kinderen. Kamers waren niet voorverwarmd was heel koud. Snel opgewarmd na opendraaien van verwarming. Leuke gezellige huis met een balkon en een speeltuin. Kamers waren proper.

reviews_man

Dhr Vandenbossche

Verblijfsduur: 2017-04-15 - 2017-04-17

Zeer rustig gelegen chalet in een oase van groen.

reviews_vrouw

Mevr Sprong

Verblijfsduur: 2019-07-22 - 2019-08-05

De aankomst was goed. Het personeel spreekt goed Nederlands. In het huisje waren wel dingen kapot en het was erg stoffig. Na aangeven zijn een aantal zaken netjes verholpen. De omgeving is mooi en de speelgelegenheid bij het huisje ook. Heel leuk met de hertjes kipjes ponys en struisvogels. De omgeving is mooi en er zijn veel leuke dingen te doen die je vanuit de receptie ook mee kreeg op een folder.

reviews_vrouw

Mevr Van Gansen

Verblijfsduur: 2018-08-20 - 2018-08-24

Heel gezellig huisje ideaal met kleine kindjes Er was toen we aankwamen een muffe geur in het huisje alles open gezet en na een dag was het weg En ook op de badkamer een geurtje die is wel aan vernieuwing toe Maar we hebben er een heel leuke vakantie gehad Onze kleinzoon van drie heeft er veel plezier aangehad Zeker voor herhaling vatbaar

reviews_vrouw

Mevr De corel

Verblijfsduur: 2018-07-20 - 2018-07-27

Erg rustig, zalig voor kinderen, zowel het huisje als de omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Vanhaverbeke

Verblijfsduur: 2018-07-09 - 2018-07-12

Het huis rook muf bij aankomst, de dagen voordien was het leeg en er werd niet verlucht op voorhand, nochtans ligt het vlakbij het bureau waar de sleutel opgehaald werd, dus het is geen grote moeite om een dag voor er iemand in trekt het chalet eens goed te VERLUCHTEN! oppervlakkig gezien was het proper maar bij nader toezien hingen er spinnewebben aan de balken, het fornuis en de frigo zijn aan vernieuwing toe, de frigo wordt heel fel koud (lijkt wel een diepvriezer). Het gras was ook niet gemaaid bij aankomst. Nochtans voor 60 euro poetskosten zou je dit chalet toch grondig kunnen poetsen en het gras afrijden!

reviews_vrouw

Mevr Verus

Verblijfsduur: 2018-07-16 - 2018-07-20

Het huisje was makkelijke te vinden. De omgeving was erg mooi En uniek. Wat ik ook erg fijn vond was de privacy. Alleen het huisje was erg smerig Er lag vet met motten in de over.etens resten op het tafelkleed. Wasbak putjes bruin en smerig, wasbak putje was verstopt. Een prive zaak van iemand lag onder mijn bed. Ga zo maar door.die 60euro word dus iedergeval niet Voor de schoonmaak gebruikt. De bewoners na mij zouden een netter huisje aan treffen.ik heb twee dagen alles lopen boenen op me vakantie.

reviews_man

Dhr Damkat

Verblijfsduur: 2018-06-18 - 2018-06-25

Ik vond het ronduit slecht hoe wij het huis hebben aangetroffen. Het leek erop alsof er niet was schoongemaakt. Dit hebben wij bij de receptie aangekaart en de schoonmaakkosten werden met de helft verminderd. Wij voelden ons niet welkom op dit park. Althans dat gevoel kregen wij een beetje toen wij voor het eerst met het personeel van de receptie kennis maakten. Er werd niet eens gevraagd of wij een goede reis hebben gehad en hoe wij onze eerste nacht in ons huisje hadden ervaren.

reviews_man

Dhr Walraven

Verblijfsduur: 2018-05-21 - 2018-05-28

Veel problemen met verhuurder. Oa borg welke niet op tijd word teruggestort. De huurders zijn verplicht schoon te maken op straffe van boetes. Ondanls dat er voor eindschoonmaak betaald word. Absoluut af te raden om bij deze verhuurder iets te boeken. Dit betreft niet belvilla. Reeds tientallen boekingen gehad en nooit geen problemen.

reviews_vrouw

Mevr Waelkens

Verblijfsduur: 2018-05-07 - 2018-05-14

Mooie omgeving, super leuk huisje/ tuin, vooral voor de kinderen.

reviews_man

Dhr Samuel

Verblijfsduur: 2018-03-16 - 2018-03-18

Heel Gezellig gemakkelijk te bereiken met kleiner kinderen en iedereen heel vriendelijk

reviews_man

Dhr Wieman

Verblijfsduur: 2017-07-31 - 2017-08-04

Geweldige voorzieningen in het huisje voor kleine kids (van ongeveer 3-7 jaar).

reviews_man

Dhr Van Bastelaer

Verblijfsduur: 2017-07-21 - 2017-07-24

Chalet ligt vlak naast het onthaalbureau (waar de sleutels worden afgehaald van verschillende vakantiehuizen en camping in de buurt). Verder is het een rustig dorp met mooie, groene omgeving en dicht bij het prachtige Durbuy. De chalet zelf is aan een opfrissingsbeurt toe en de badkamer moet gerenoveerd worden. Leuke open keuken en toffe speelplekjes voor kinderen!

reviews_man

Dhr Van Kampen

Verblijfsduur: 2017-04-28 - 2017-05-05

Ons tweede bezoek aan La Ribambelle. Huisje is nog steeds eenvoudig. Maar voor kinderen (in ons geval 5 en 7 jaar) werkelijk fantastisch! En als de kinderen genieten, dan genieten papa/mama/oma/opa ook. Van alles te beleven in de omgeving en prachtige natuur.

reviews_man

Dhr Van de Vyvere

Verblijfsduur: 2016-12-23 - 2016-12-26

Ideale plaats om met kinderen door te brengen. Eigen ballenbad aan de kamer, kippen en kalkoenen vlak naast de chalet, boerderijtje vlakbij,... De chalet is ruim en de keuken goed ingericht. De ligging is ook ideaal om naar andere bestemming in de omgeving te rijden. Misschien 1 minpuntje de chalet is voor 6 personen en er staat maar 1 zetel dus als je 's avonds thuiskomt en nog even met z'n allen wil relaxen kunnen er maar 2, max 3 personen in de zetel zitten en de rest op een stoel maar dit is muggenziften. Topverblijf gehad!

reviews_vrouw

Mevr Hindrikx

Verblijfsduur: 2016-11-04 - 2016-11-07

Leuke accomodatie voor kinderen! Alles zeer goed, enkel de info bij de receptie over de omgeving kon beter.

reviews_man

Dhr De Kruijf

Verblijfsduur: 2016-07-22 - 2016-08-05

Deze bungalow is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen allerlei speelmogelijkheden zowel binnen als buiten! De bungalow is wel wat gedateerd en voor activiteiten moet je wel altijd in de auto stappen. Maar in en om het huis kunnen de kinderen veilig (omheinde tuin!) wel heel lekker spelen!

reviews_man

Dhr Van Kampen

Verblijfsduur: 2016-04-29 - 2016-05-06

Onze eerste reactie was Wat een eldorado voor kinderen! Alles was ingesteld op kinderen Leuk en volkomen veilig! Onze kleinkinderen van 6 en 4 jaar hebben een heerlijke week gehad.

reviews_vrouw

Mevr Dawkins

Verblijfsduur: 2016-04-04 - 2016-04-08

Het huisje heeft alles wat je nodig hebt voor het houden van kinderen te vermaken, zoals de speelkamer en de speeltuin. De dieren waren ook een hoogtepunt met herten in de naburige paddock en kippen (en kalkoenen) om eieren te verzamelen van. Het huisje zelf had al het servies nodig is om een ​​klein leger (!) En alle gebruikelijke keukenapparatuur (waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, afwasmachine etc.) te voeden. Voldoende warm water voor de douches en baden. Het decor is een beetje ruw rond de randen en "goed gebruikt", maar is van een huisje die goed is geliefd bij veel kinderen te verwachten! Niet zou 't aarzelen om aan te bevelen voor gezinnen die genieten van het buitenleven - zal zeker terugkomen onszelf.

reviews_man

Dhr Van den Brink

Verblijfsduur: 2015-07-31 - 2015-08-14

Samen met onze kinderen een goede tijd gehad in Somme Leuze. Kinderen vraagden 's morgens meteen om de dieren te mogen voeren. Op goed berijdbare afstanden voldoende te zien en beleven om gemakkelijk 2 weken vol te krijgen. Vooral ook genoten van de rivier de Ourthe. Lekker spelen, stenen gooien, dammen bouwen enz.. We zien terug op een fijne vakantie in de Ardennen

reviews_vrouw

Mevr Delnoy

Verblijfsduur: 2014-10-17 - 2014-10-24

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de speelkamer en ook de kippetjes waren favoriet. Het huisje is van alle gemakken voorzien, van uitgebreid servies en bestek tot aan een flessenwarmer en eierkoker toe. Spelletjes, tijdschriften (ook Nederlandstalig), een radio, alles was aanwezig. Kortom, hier gaan we zeker nog een keer naar terug!

reviews_man

Dhr Scholte-Albers

Verblijfsduur: 2014-06-06 - 2014-06-09

Het huisje heeft ons heel erg verrast een privé ballenbak in huis een privé speeltuin wat afgesloten was. Veel ruimte, en een heus kippenhok naast het huisje waar je ook de eieren middels luikjes kunt uithalen. Superleuk huisje! Aanrader!

reviews_vrouw

Mevr Kor

Verblijfsduur: 2014-04-25 - 2014-05-02

Prima huis, geweldige speelkamer, ruime tuin met speelplek en tafeltennistafel. Elke ochtend kijken of er verse eitjes waren. Genieten van de herten en de pauwen. Omgeving met veel activiteiten.

reviews_vrouw

Mevr Casier

Verblijfsduur: 2012-05-11 - 2012-05-13

Uitstekende keuze voor gezinnen met kleuters en jonge kinderen. Het kippenhok met de leuke deurtjes om eitjes te roven is een leuke attractie. Dierenparken met verschillende diersoorten maken er een boeiend verblijf van. Jammer dat het huisje wat muf rook. De speelkamer met glijbaan en ballenbad bezorgde de kinderen dolle pret. Keuken is goed voorzien. Mooie heuvel landschappen om te wandelen in de omgeving, bossen zijn eerder aan de kleine kant.

In de omgeving

Centrum: 10.0 kilometer
Meer: 4.0 kilometer
Eetgelegenheid: 10.0 kilometer
Restaurants: 10.0 kilometer
Openbaar zwembad: 10.0 kilometer
Toeristeninformatie: 5.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1265726