Tenneville

Dit vakantiehuis in de Ardennen heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin dat samen met hun huisdieren op vakantie wil. Geniet van het prachtige uitzicht op de groene omgeving. De rivier de Ourthe, waar vissen is toegestaan met vergunning, is slechts 100 m van het huis. Het natuurpark van de 2 Ourthes (Sainte-Ode) is het beginpunt van vele wandelingen, waarvan 400 km bewegwijzerd is. Ontdek Saint-Hubert, de Europese jacht- en natuurhoofdstad, op ongeveer 10 km afstand. Bij het Nationaal Zweefvliegcentrum kunnen de avonturiers in een zweefvliegtuig springen en vanuit de lucht de mooie groene landschappen bewonderen. In de winter kun je langlaufen in Bailet. Deze knusse woning 'Alaska' heeft alle nodige comfort voor een plezierig verblijf. Het staat op een heuvel en is de ideale plek om te ontspannen. Op het zonnige terras kan je genieten van een drankje en een heerlijke barbecue. Tijdens de koelere herfst en winter kan je gezellig samen voor de open haard zitten.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 90 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (kabel)
  • Open haard
  • Open keuken
  • Eettafel
  • Waterkoker
  • Broodrooster
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Garage
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ

Reviews

7.7 Dit huis heeft 84 reviews

reviews_man

Dhr Meuzelaar

Verblijfsduur: 2023-09-15 - 2023-09-22

Houten chalet met mooi uitzicht over het dal. Enigszins gedateerde inrichting met houten schrootjes; dit kan je ook nostalgisch noemen. Als je voor luxe gaat dan moet je hier niet zijn; daar betaal je dan ook voor. Alles ruim aanwezig zoals keukengerei. De trap naar het huisje vergt wat inspanning. Als je met de auto bent en iets verder doorrijdt kan je vlakbij het huisje parkeren en hoef je de klim met de trap niet te maken. Omgeving is prachtig zo vlakbij de Ourthe. Veel gewandeld. Zoals al eerder opgemerkt is het even zoeken naar een voor het publiek toegankelijk bos. In de periode die wij zijn geweest, zo half september, waren er ook veel gebieden afgesloten mogelijk ivm de jacht. Het krakende bed in de slaapkamer zou vervangen moeten worden.

reviews_vrouw

Mevr Ewijk

Verblijfsduur: 2023-04-07 - 2023-04-11

Huisje lag heel erg mooi, prachtig uitzicht. Je kon zo vanaf het huisje het bos inlopen. Huisje was alles aanwezig wat je nodig had

reviews_vrouw

Mevr Krista

Verblijfsduur: 2023-05-26 - 2023-06-02

Ik vertel dit liever niet maar de kuisploeg mag even meeer zijn best doen het huisje en ligging is echt super juist spijtig niet proper stof in kamers handen op de ruiten echt niet netjes

reviews_man

Dhr Hozeman

Verblijfsduur: 2023-05-22 - 2023-05-26

Fijn huisje, prachtig uitzicht. Je kunt met de auto vlakbij de voordeur komen, maar dat staat niet aangegeven. Bedden opgemaakt bij aankomst, voldoende badlinnen aanwezig. Ook liggen er vaatwastabletten voor gehele duur van het verblijf. Enige ‘minpuntje’ is de doorgezakte vloer op de overloop, dit is elke keer dat je erop stapt een beetje spannend.

reviews_man

Dhr Van Ree

Verblijfsduur: 2023-04-17 - 2023-04-21

Het verblijf in het chalet viel erg tegen. Het huisje rook niet erg fris toen we binnen kwamen en het was best nog wel vies. Er was wel geveegt en gedweilt. De koelkast was niet schoon, er zaten nog vingers op de keukenkastjes, de bestelbakken waren niet schoon, overal lag stof. De koekenpannen zijn niet te gebruiken op de halogeen kookplaat omdat ze allemaal bol of hol waren. in de broodrooster zaten haren en was smoezelig. Deze hebben we maar niet gebruikt. De oven was erg vies en hebben het zelfreinigings programma aangezet voordat we er broodjes in hebben gebakken. De matrassen van de bedden zijn aan vervanging toe en het tweepersoons bed kraakte verschrikkelijk. De tweezitbank en 1 van de twee fauteuils zijn doorgezakt en zitten niet lekker. De eettafel is erg laag, zelfs mijn vrouw (1.68 mtr.) zat met haar benen tegen de onderkant van de tafel. De douchestang in de douche zit ook erg los. Het hele chalet verdient eigenlijk een upgrade want bijna de hele inrichting is gedateerd en aan vervanging toe. Het ergste van alles vinden wij eigenlijk de slechte bedden zodat we niet echt uitgerust naar huis gingen. Op zich hebben we een heerlijke vakantie gehad in de prachtige omgeving maar dit challet zullen wij niet meer boeken.

reviews_vrouw

Dhr Kessels

Verblijfsduur: 2023-02-03 - 2023-02-10

Wij vonden het een gezellig huisje .We waren er met 2 personen en 3 honden. De bedden lagen lekker Het huisje was goed warm te houden ,wij hadden vorst. Er waren een paar dingen waar men als huurder aan moet denken. Er was geen afwasmiddel en geen toiletpapier. Als men een bad wil nemen moet men er rekening mee houden dat daarna voor zeker 7 uur geen warmwater meer is, omdat de boiler te weinig capaciteit heeft.! Verder waren contact personen heel vriendelijk en spraken gelukkig vlaams . Iets wat ik wel jammer vond was dat het verkeer op de autoweg goed te horen was, ook in het bos maar zeker bij het huisje ( niet binnen). Ligging huisjes met prachtig uitzicht en bos er direct achter. Voldoende ruimte er omheen maar helaas niet omheind en dat was met onze jachthonden wel een dingetje, daar wilde zwijnen direct naast het huisje de aarde omgewoeld hadden haha. Heerlijke vakantie gehad bedankt

reviews_vrouw

Dhr Roks

Verblijfsduur: 2022-09-12 - 2022-09-16

Het huisje ligt erg rustig en mooi uitzicht Interrieur eenvoudig maar goed. Voor herhaling vatbaar

reviews_vrouw

Mevr Koeleman

Verblijfsduur: 2022-09-02 - 2022-09-09

Een paar jaar geleden in hetzelfde huisje geweest. Niks veranderd sindsdien. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, maar de staat is niet geweldig. Vond vooral de badkamer erg vies. Voor de rest was het prima vertoeven. De beheerster was erg vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is fantastisch!

reviews_vrouw

Dhr Nijmeijers

Verblijfsduur: 2022-06-17 - 2022-07-01

Huisje ziet er leuk uit en staat op een mooie plek. Ik had mieren in het hele huis en een verwarming die bleef draaien. Daarnaast was het niet echt schoon. Na klachten, bewijzen en navertrek op de 3e dag is Belvila mij op geen enkele wijze tegemoet gekomen. Slechte zaak hoe dit afgehandeld is

reviews_vrouw

Dhr Bajorski

Verblijfsduur: 2022-04-11 - 2022-04-15

Gezellig maar ruim chalet, open haard, uitzicht op de heuvelachtige groene velden… wat wil je nog meer om te vertragen en te ontspannen?

reviews_vrouw

Dhr Calliauw

Verblijfsduur: 2022-03-04 - 2022-03-07

Wondermooi uitzicht, super gezellige chalet, en erg leuke en vriendelijk ontvangst!

reviews_man

Dhr Dekkers-Kuijstermans

Verblijfsduur: 2022-02-25 - 2022-02-28

Dit chalet is fantastisch gelegen in een rustige omgeving middenin de natuur met een fantastisch uitzicht! Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf en het chalet was ook schoon. Heerlijk knus huis met gezellige openhaard. Supermarkt op 5 minuten rijden. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes en het maken van mooie wandelingen in de directe omgeving. Enige nadeel is het krakende bed.

reviews_man

Dhr Bertels

Verblijfsduur: 2021-09-13 - 2021-09-17

Van 13/09 tot 17/09 verbleven. Het regende binnen en heb belvilla op de hoogte gebracht. Tot hier toe nog steeds geen reactie gekregen. Bedankt Belvilla. Nooit meer via jullie boeken, daar ben ik zeker van

reviews_man

Dhr Hinderink

Verblijfsduur: 2021-10-22 - 2021-10-24

Mooi schoon chalet, fantastisch uitzicht, alles aanwezig om goed te kunnen koken, heerlijk haardvuur, schitterende locatie, kortom een aanrader.

reviews_vrouw

Mevr Wozniak

Verblijfsduur: 2021-09-24 - 2021-10-01

Het huisje ligt tegen een heuvel, met het bos direct erachter waar je lekker met de hond kunt wandelen. Het uitzicht is inderdaad heel mooi en ook al ligt de drukke weg vlakbij, heb je niet echt last van lawaai. In de buurt staan nog een aantal vakantiechalets waardoor je eigenlijk op een mini vakantieparkje staat. Dat hadden we niet uit de beschrijving begrepen maar omdat we in een heel rustig periode onze vakantie hebben gehouden, waren er nauwelijks andere gasten in de buurt. Het huisje zelf is vrij eenvoudig wat ook in de prijs wordt gereflecteerd. Als je een trage wifi, krakende bedden (we hebben ze maar zelf vastgeschroefd) en vloeren voor lief neemt, is het goed toeven in 'Alaska'. Wel is de service top: toen de koelkast het heeft begeven, is het meteen door de beheerder vervangen. De verwarming moet je even leren bedienen om de aangename temperatuur in de woonkamer te verkrijgen: de oplaadradiator neemt de warmte 's nachts op en geeft het overdag naar wens af. De enorme panorama ramen laten je volop van de omgeving en het wolkenspektakel genieten maar dan lekker in de beschutting van je woonkamer. In de 'achtertuin' lopen wilde zwijnen en herten, honden moeten dus altijd aangelijnd rondlopen. Dit geldt overigens overal in de buurt. Voor de langere wandelingen is een kort ritje met de auto vereist, je zit namelijk redelijk afgelegen, wat heel fijn is als je rust zoekt.

reviews_man

Dhr Vandekerkhove

Verblijfsduur: 2021-07-09 - 2021-07-16

We hadden geen luxe verwacht, we wisten dat het een basic huisje was maar het huisje was heel vuil, kamers heel vochtig, badkamer schimmel. Heel de inboedel mag wel eens vervangen worden, schande dat je meer dan 50 euro voor schoonmaak moet betalen en het totaal niet gepoetst is . Enige wat proper was waren de lakens en handdoeken(omdat die naar een wasserij gaan). Wij gaan er heel zeker nooit meer naar toe

reviews_vrouw

Dhr Karel

Verblijfsduur: 2021-06-21 - 2021-06-25

Een mooi chalet, met alles erop en eraan. Netjes, goed gelegen en een prima ontvangst. Gezellige open haard(kachel) en gratis hout !

reviews_vrouw

Mevr VERMOTE

Verblijfsduur: 2021-06-11 - 2021-06-13

Het was allemaal tip top in orde mooi uitzicht dat was zalig genieten wij en de hondjes hebben er enorm van genoten en de hondjes konden zo vrij rondlopen het was fantastisch .had nog een mooie foto met de hondjes aan het huisje en belvilla erbij maar lukt jammer genoeg niet om de foto te plaatsen grt monique. Sabine. Hans en de woefjes

reviews_vrouw

Mevr Simons

Verblijfsduur: 2021-05-13 - 2021-05-17

Het was een super gezellig huisje pet een prachtig uitzicht, perfect voor 2 koppels. alles was aanwezig behalve gerief om te bbq'n. wij komen zeker nog terug. de ontvangst was ook heel hartelijk en vriendelijk .

reviews_vrouw

Dhr Verryt

Verblijfsduur: 2021-04-12 - 2021-04-16

Een knusse, gezellige en comfortabele chalet. We zijn heel vriendelijke ontvangen. Genoten van een mooie zonsopgang, het uitzicht op de vallei en schitterende wandelingen gedaan in de directe omgeving!

reviews_man

Dhr Herinckx

Verblijfsduur: 2021-01-29 - 2021-01-31

Leuk huisje, basic maar wel prijs/kwaliteit denk ik. In de ardennen ben ik tevreden als ik een mooi uitzicht heb en bij de openhaard kan zitten en dit was perfect. Zeer vriendelijke contactpersoon die altijd onmiddellijk bereikbaar was bij vragen. Enig minpuntje was dat het niet super proper was. (ongewassen servies in de kast, enkele haartjes in bad...) maar dit heeft zeker ons plezier niet weggenomen. We hebben hier graag verbleven en zou gerust durven teruggaan.

reviews_vrouw

Dhr Joni

Verblijfsduur: 2021-01-15 - 2021-01-17

Super verblijf, zeer vriendelijke ontvangst en alles wat we nodig hadden was aanwezig (zelfs wat basis benodigdheden zoals zout, olijfolie, thee enz), De chalet zelf is vrij basis maar wel gezellig, Je zit super snel in de natuur en je kan leuke wandelingen maken in de omgeving, Een aanrader!

reviews_vrouw

Mevr Junes

Verblijfsduur: 2021-01-15 - 2021-01-17

Super verblijf, zeer vriendelijke ontvangst en alles wat we nodig hadden was aanwezig (zelfs olijfolie en zout, thee enz). De chalet zelf is vrij basic maar leuk gelegen, je zit snel midden in de natuur en kan leuke wandelingen maken in de omgeving (en in ons geval sleeën in de sneeuw!)

reviews_vrouw

Dhr Moulaert

Verblijfsduur: 2020-10-30 - 2020-11-06

Huisje ok maar de ligging iets minder. Dicht bij de N4, noordelijk geörienteerd. Geen aanrader voor in de zomer wegens geluid van het verkeer.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2020-10-16 - 2020-10-23

We zijn helemaal niet geweest. Ondanks dat Belvilla zei dat we “gewoon” konden gaan, was de praktijk toch iets anders. Bij aankomst in België moesten we 5 dagen in quarantaine en een negatieve test overleggen en bij terugkomst in Nederland hadden we dan nog eens 10 dagen in quarantaine moeten gaan. Mijn baas had van tevoren al gezegd dat dit niet zou worden uitbetaald. We hebben 4 x gebeld , maar ondervonden geen coulance om om te boeken. Van vouchers was helemaal geen sprake. Dit ondanks het feit dat we al 9 jaar hetzelfde huis hebben geboekt! Zal ook wel de laatste keer zijn geweest.

reviews_vrouw

Dhr DE Vos

Verblijfsduur: 2020-09-18 - 2020-09-20

We zagen wel geen fles met bubbels zoals op de foto 's,de rest was prima in orde. En ook waren we te vroeg ter plaatse, en na telef kontakt konden we al beginnen met uitpakken.De omgeving en uitzicht magnefiek

reviews_vrouw

Dhr Henk van der Wal

Verblijfsduur: 2020-08-28 - 2020-09-04

Vakantie 2020, Chalet Alaska Tenneville België, van 28-08 tot 04-09-2020 Aankomst volgens afspraak, exact 17:00 Ontvangst: geen. Niemand aanwezig. Contactpersoon gebeld, die vertelde dat de sleutel op de deur zou zitten. Bij controle: de deur kon geopend worden, sleutelbosje zat aan de binnenzijde op het slot. Gevraagd wanneer hij zou arriveren. Hij, in het Frans: ‘is dat echt nodig?‘ Ik: nou, graag uitleg over o.a. fornuis, vuilnis scheiden, verwarming, installaties, wifi enz. Hij had duidelijk geen zin om te komen, maar na een korte pauze zei hij ‘tot straks’. Arriveerde na ongeveer 20 minuten met auto, legde op mijn verzoek het e.e.a. uit over vuilnis enz, kwam op mijn aandringen even binnen om de koelkast te controleren omdat de verlichting daarvan niet werkt en het onduidelijk was of de koelkast wel koelde. Bleek achteraf wel te werken. Het onderwerp meterstanden enz. kwam in het geheel niet ter sprake, wij wisten bovendien niet waar de installaties zich bevinden. We werden – omdat ik daar zelf naar vroeg – slechts zeer summier geïnformeerd over de standplaats van de kliko. Wij vinden dat er in alle gevallen sprake moet zijn van een actieve ontvangst/introductie met rondgang en ongevraagd alle relevante info moet worden gegeven. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt maar werden eerder al wel door andere Belvilla- klanten er op aangesproken dat de kwaliteit van hun service tegenwoordig onder de maat is. Nou wil ik niet flauw doen en ben ik na vertrek van de contactpersoon gaan zoeken naar info over het huis en de installatie, o.a. de wifi code. Ik kon die niet vinden. De Belvilla- informatiemap vond ik in een lade in een van de kasten, maar die is dusdanig karig samengesteld dat we daar niet mee verder kwamen. Vervolgens heb ik het volgende sms bericht aan de contactpersoon gestuurd: “Beste hr. (contactpersoon), volgens de overeenkomst kunnen wij in het chalet gebruik maken van wifi. Wilt u zo vriendelijk zijn om de juiste gebruikersnaam en het wachtwoord aan mij te zenden. De proximusbox (modem) heb ik al gevonden. Met vriendelijke groet, fam. van der Wal”. Het sms bericht verzond ik om 18:36 uur. Ik schreef dit om 21:28 en heb geen antwoord mogen ontvangen. Het huis zelf is in orde, mooie landelijke locatie. De service is slecht. Alle koekenpannen hebben zwaar versleten bekraste teflon- bodems waar stukjes van loslaten. Dat levert gevaar op voor de gezondheid. In het aangebouwde berghok vond ik een kliko tot de rand gevuld met stinkend keukenafval. De elektrische Siemens- kachel geeft – op stand 3 – zelfs na 1,5 uur met de thermostaat afgesteld op stand 25 geen warmte. We konden de kachel inwendig horen brommen dus er werd wel elektriciteit verbruikt, maar hij leverde geen warmte. Dat was kwalijk, omdat de buitentemperatuur ‘s avonds zakte tot kort boven het vriespunt, en het huis door het Ardennen- klimaat vochtig was. Wij gaan er van uit dat daar ook geen kosten voor in rekening gebracht kunnen worden. De afvoer van het bad zat dusdanig vol met haren en viezigheid dat het water nauwelijks wegliep. Ik heb dat zelf moeten weghalen. De meeste lichtbronnen bevatten verouderde lampen; van oude hete gloeilampen tot hete halogeenlampen, TL-buizen, en een enkele spaarlamp. Slechts 1 enkele LED lamp. Dat levert behalve te hoge kosten voor de huurders en belasting van milieu een potentieel gevaarlijke situatie op. Het huis is gedeeltelijk gebouwd van hout en van binnen nagenoeg geheel bekleed met hout; het plafond waar de hete halogeen lampen in zitten is geheel van hout. Ondanks overeenkomst geen theedoek in de keuken, geen werkdoekje, slechts 1 handdoek. TV is absoluut niet meer van deze tijd, beeldformaat +/- 1 cm. groter dan een liggend A4-tje, ondeugdelijke (afstand)bediening en zonder gebruiksaanwijzing. Potentieel gevaarlijke openliggende elektra in nis naast open haard. Ondanks de mooie ligging zullen we dit huis via Belvilla niet meer huren. Met vriendelijke groet, Fam. van der Wal, Eindhoven

reviews_man

Dhr Van Eijken

Verblijfsduur: 2020-08-10 - 2020-08-24

Prachtige omgeving, leuk huisje geen overbodige luxe. Alles zag er keurig uit. In de omgeving veel mooie wandelgebieden. Heerlijk voor de honden die hebben vrij rond kunnen lopen. Op loopafstand kun je zo de ourthe in ! Heerlijke vakantie gehad huisje heeft een prachtig uitzicht. Komen hier zeker nog eens terug.

reviews_man

Dhr Van der Beken

Verblijfsduur: 2020-06-26 - 2020-06-28

Frigo/diepvries werkte niet naar behoren. Mooie chalet, met een prachtige ligging. Hygiëne is ver te zoeken.

reviews_vrouw

Dhr Ineke

Verblijfsduur: 2020-05-18 - 2020-05-25

Prima service, vriendelijke medewerkers, Weinig tot geen wachttijd wat de telefonische bereikbaarheid betreft, Tot nu toe ook zeer tevreden over de vakantieverblijven,

reviews_man

Dhr Van der Vinne

Verblijfsduur: 2020-02-24 - 2020-02-28

Met Waze het adres gemakkelijk gevonden , door vriendelijke man ontvangen , mooie streek , zeer mooi uitzicht en uiteraard heel veel bossen in de streek , het is wel aangeraden om lokale wandelkaarten (ook verkrijgbaar in sommige supermarkten) te kopen om te vermijden dat je op privéterrein gaat rondwandelen

reviews_vrouw

Mevr Vandermaesen

Verblijfsduur: 2020-01-10 - 2020-01-12

Heel leuk huisje en heel vriendelijk ontvangst

reviews_vrouw

Mevr Masselus

Verblijfsduur: 2019-11-01 - 2019-11-03

Chalet erg schoon, gezellig. Een zeer rustige, ontspannen hoek. Heel mooi gezien op de weiden.

reviews_vrouw

Mevr Leys

Verblijfsduur: 2019-10-25 - 2019-10-27

Zeer mooie omgeving, charmante chalet

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2019-10-18 - 2019-10-25

Bij aankomst stond de openhaard al te branden. Was dus “een leuke binnenkomer”. We hebben dit huis al meerdere keren gehuurd, vanwege de ligging. Je zit in het centrum van de provincie Luxemburg, daar waar -in onze optiek- de Ardennen in de herfst op z’n mooist zijn. Één minpuntje: heb beheerder gebeld vanwege een koelkast die defect was. Toen we een week later weggingen, was dit nog steeds het geval.

reviews_vrouw

Mevr Maerten

Verblijfsduur: 2019-08-23 - 2019-08-30

Het huis kan een beetje gemoderniseerd zijn, vooral de tv-omgeving erg rustig en op prijs stellen

reviews_vrouw

Mevr Brouwer

Verblijfsduur: 2019-08-05 - 2019-08-12

De sleutel hing in de deur, dat was supermakkelijk. Het huisje is oud en heeft achterstallig onderhoud. Daar kwamen we in de loop van de week vooral achter (het dak was lek)

reviews_man

Dhr De Caluwé

Verblijfsduur: 2019-07-29 - 2019-08-05

Zag er allemaal prima uit

reviews_vrouw

Mevr De Brabanter

Verblijfsduur: 2019-07-19 - 2019-07-26

Van harte welkom. Het huisje is super goed gelegen, met panoramisch uitzicht op een prachtige vallei. Het is echter moeilijk om mooie wandelpaden te vinden. Veel plaatsen zijn privé, de randen van de Ourthe zijn vaak ontoegankelijk en bakens langs de paden zijn soms misleidend. Een nauwkeurige kaart en een goede voorbereiding zijn nodig om van deze prachtige natuur te genieten.

reviews_man

Dhr De Coen

Verblijfsduur: 2019-07-08 - 2019-07-15

Omgeving is prachtig en rustig. Aankomst niemand was aanwezig maar direct telefonisch contact gehad en dit was oké. De chalet zag er langs buiten beter uit dan op de foto, langs binnen wat kleiner. Alles wat je nodig had was aanwezig. Ik ging er met een dubbel gevoel naar toe, maar we hebben ervan genoten.

reviews_man

Dhr Van den Broek

Verblijfsduur: 2019-06-24 - 2019-06-28

Beste vrienden van Belvilla , Misschien kunt u zelf oordelen . Wonende in een drukke wijk .Dacht ik van de rust te vinden , met mooi uitzicht. Het baan lawaai is heel de dag goed hoorbaar. Het uitzicht, zie de foto's. TV werkt niet . Een bankstel in hout pus een ligstoel zijn de tuinmeubelen. Chalet is mooi en prima in orde . Mr.Dallemagne is heel vriendelijk en gedienstig voor een probleem op te lossen !Dus de beschrijving en bijgaande foto "mooi uitzicht" en rustig is zeker niet van toepassing VOOR Chalet Alasca claiiere . Maar wel voor villa Alasca dewelke lager gelegen is. En blijkbaar wel als voorbeeld dient , maar niet te huur is.

reviews_vrouw

Mevr Draaijer

Verblijfsduur: 2019-04-19 - 2019-05-03

Prachtige omgeving met de koeien bijna voor de deur. Je loopt vanuit het huis het bos in. Accommodatie kan een opknapbeurt gebruiken. Uitstekende wifi om via laptop tv te kijken. De tv die er staat komt uit de oertijd en doet het niet. Voor ons geen probleem. Beddengoed is prima, keukenlinnen erg karig.

reviews_vrouw

Mevr Nota

Verblijfsduur: 2018-09-14 - 2018-09-21

Vriendelijke ontvangst. prima wandelomgeving

reviews_vrouw

Mevr Roorda

Verblijfsduur: 2018-12-28 - 2019-01-04

Wij zijn aangekomen en de eigenaar was er binnen weinige minuten. Hij heeft ons een kleine rondleiding en wat instructies gegeven. Helaas niet genoeg om de televisie te laten werken, maar achteraf hadden we deze niet nodig. De accommodatie ligt fantastisch, prachtig uitzicht en als hondenbezitters ben je binnen enkele minuten lekker in de natuur. De accommodatie is wat gedateerd, maar alles wat we nodig hadden was voorhanden en het was ook heel proper. Koelkast misschien wel aan vervanging toe. Er staan 4 comfortabele fauteuils, maar een klein bankje hadden wij persoonlijk fijner gevonden.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2018-10-19 - 2018-10-26

Omgeving van Tenneville is prachtig qua natuur. Huisje staat op een rustige plek. Mooi uitzicht op het dal.

reviews_man

Dhr Van Veen

Verblijfsduur: 2018-09-21 - 2018-09-24

Een aankomst die ons aangenaam verraste omdat niemand aanwezig was maar de deur opengelaten was en wij direct ons konden installeren. Geweldig. Heb daarna even gebeld en de eigenaar kwam even later om kennis te maken. De accommodatie is enigszins gedateerd maar is verder dik in orde.

reviews_vrouw

Mevr Weijtmans

Verblijfsduur: 2018-09-07 - 2018-09-14

De aankomst om 17 uur is laat. de omgeving is heel mooi

reviews_vrouw

Mevr Herbots

Verblijfsduur: 2018-06-08 - 2018-06-10

Zeer vriendelijke eigenaar chalet was in orde spijtig dat de tuin niet omheind was en dat de buren langs de chalet moesten passeren

reviews_man

Dhr Van Eijk

Verblijfsduur: 2018-04-20 - 2018-04-27

Voor wat betreft hygiëne en TV sluit ik me bij bij beoordelingen. Staand water in koelkast / vriesvak en zag er niet schoon uit. Stofzuigen alleen op de zichtbare plekken.Dat je hier nu kosten laten betalen is belachelijk.TV "tje dat sneeuwde met beperkt aantal zenders. Eigenaar spreek geen Nederlands van Engels, alleen Frans. De melding dat de verwarming het begeven was genegeerd geworden. warm over igens over over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over Over over over over over over over our account.De eigenaar had de verwarming stellen bij aankomst. Klopt 1 per persoon. Houd hier rekening mee. Na 2,5 week gaan sms "en voor retour borg. Ingisting van 2,5 euro, zonder opgaaf van reden, overgemaakt. Omgeving is mooi. Omliggende steden / dorpen goed en snel bereikbaar.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2017-12-22 - 2017-12-29

Fijne omgeving. Prima locatie en een fijn huis.

reviews_man

Dhr Lam

Verblijfsduur: 2018-01-26 - 2018-02-09

Het huisje was zeker niet fris. Het schoonmaken liet duidelijk te wensen over, deuren waren rond uit vies, de Koelkast hebben we eerst schoon gemaakt omdat daar de restanten van de vorige huurders duidelijk aan wezig waren. We hebben de afzuigkap en de filters eerst grondig moeten schoonmaken omdat ik mijn pannen niet onder deze vette boel wilde zetten. Het huisje was verder leuk en het uitzicht was prachtig.

reviews_man

Dhr Debel

Verblijfsduur: 2017-12-18 - 2017-12-22

Goed ontvangen. De haard brandde reeds. Het huisje was mooi aangekleed met kerstboom en verlichting, gezellige sfeer. De accommodatie was in orde. Beddengoed en badlinnen lag mooi klaar. Alles is aanwezig en netjes. Enkel een negatief puntje omtrent de TV. Geen enkel sportkanaal aanwezig. De buurman bezorgde hout tot aan de voordeur. Het was er héél rustig. We hebben er echt van genoten.

reviews_vrouw

Mevr Vyvey

Verblijfsduur: 2017-11-17 - 2017-11-24

Omgeving mooi veel kunnen wandelen zeker in de bossen

reviews_man

Dhr Stoker

Verblijfsduur: 2017-10-20 - 2017-10-23

Netjes ontvangen. De haard werd voor ons aangestoken. De beheerder sprak redelijk Nederlands. Leuke omgeving je kunt er fijn wandelen en eten.

reviews_vrouw

Mevr Van den broek

Verblijfsduur: 2017-08-11 - 2017-08-25

Beheerder kwam netjes op tijd. Huisje was naar verwachting met super uitzicht. Bos achter huisje bevat heel veel wild en ook dat was genieten. Door omstandigheden 1 persoon extra op laatste moment en dit was gelukkig geen probleem. Minpunten verwarming stond aan (in zomer?) en bleef nog 2 volle dagen heet. 1 handdoek en setje bedlinnen per persoon is te weinig voor verblijf van 2 weken. In Tenneville staat een supermarkt maar deze is meer voor basisbenodigheden. Marche en famenne heeft veel meer keus maar is 20 minuten rijden. Meterstand gaf na 1 week vreemde tellerstand die in geen opzicht leek op beginstand. Hierovergebeld en dit bleek geen onbekend euvel. Je betaalt achteraf per gebruikte stroom enzo. Waren al met al na 2 weken nog geen honderd euro extra kwijt.

reviews_vrouw

Mevr Peeters

Verblijfsduur: 2017-07-14 - 2017-07-21

Aankomst heel open en vriendelijk. Ondanks zijn niet goed Nederlands doet hij toch zijn best.

reviews_vrouw

Mevr Poelmans

Verblijfsduur: 2017-06-12 - 2017-06-16

Mooie en rustige omgeving. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar die enkel Frans sprak maar wel heel goed zijn best deed zich verstaanbaar te maken. Aan de buitenkant ziet de challet er maar erg sober uit doch de binnenkant is een grote verrassing. :) Ruim, netjes, gezellig, alle comfort voorzien. Goede matras op de bedden. 2 hondjes deden zich goed tevreden, tuin rondom gied verzorgd, tuinmeubelen, picknickbank en ligzetels ter beschikking. Garage ter beschikking maar ook mogelijk om de wagen aan de challet te plaatsen. Algemeen zeer tevreden.

reviews_man

Dhr Van Dommelen

Verblijfsduur: 2017-05-12 - 2017-05-15

De locatie was goed, precies wat we zochten en verwachtingen zijn waargemaakt.

reviews_man

Dhr Van der Molen

Verblijfsduur: 2017-04-10 - 2017-04-17

De eigenaar was prima op tijd. Sprak helaas vrijwel geen Nederlands, hoewel hij zijn best deed begrepen te worden. Wij hebben dit als aangenaam ervaren. De buitenkant van de accomodatie kan wel wat onderhoud gebruiken, binnen was het keurig en redelijk schoon. Het uitzicht over het dal is fantastisch, we hebben daar elke dag van genoten.

reviews_vrouw

Mevr Spiegeler

Verblijfsduur: 2017-04-03 - 2017-04-10

L "s gebeurd" zeer goed, de "accommodatie is echt super fit de vaatwasmachine werkt goed als het verwarmen van alles werkt bien.L" omgeving is perfect, zelfs als c 'is ver van alles "is geweldig voor de circulatie een beetje. Het enige nadeel dat ik vond haar normale schade hoewel misschien c "is het wetsvoorstel" water en "elektriciteit die toetreedt gedurende 1 week besteden we de 108 euro meer.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2016-10-17 - 2016-10-21

Dit is al de vijfde keer dat we naar dit huis zijn geweest. Het is niet het meest luxe huis, maar wij zijn er elk jaar tevreden mee. Contact met de tussenpersoon is altijd relaxed en we hebben ons eigen adres voor ons openhaardhout, want de openhaard is toch wel erg lekker! We komen voor de altijd inspirerende omgeving, waarin de wandelingen centraal staan. De dorpen zijn gezellig met leuke restaurants.

reviews_vrouw

Mevr Meijer

Verblijfsduur: 2016-12-30 - 2017-01-06

Het huisje is mooier dan op de foto's, een van de mooiste huisjes waar we tot nu toe geweest zijn. Heel sfeervol. De gastheer was vriendelijk. De omgeving is mooi, genoeg te wandelen, de vier honden die mee waren hadden het ook erg naar hun zin. Ik zou dit huisje aanraden aan iedereen die houdt van de natuur, wandelen en gezellig om de open haard zitten.

reviews_man

Dhr Bekhuis

Verblijfsduur: 2016-07-29 - 2016-08-05

Heerlijk in mooie en rustige omgeving gelegen comfortabele vakantie woning van alle gemakken voorzien. Alle ingrediënten voor een zalige vakantie te hebben!

reviews_vrouw

Mevr Dhaenens

Verblijfsduur: 2015-12-28 - 2016-01-04

We namen er het beste van tijdens de eindejaarsperiode met ons gezinnetje, maar de chalet zelf, zeker de badkamer, is aan herstellingen toe en de poetsploeg was lang niet geweest!

reviews_man

Dhr Hasenack

Verblijfsduur: 2015-07-31 - 2015-08-07

De foto's op de website zijn zeer gedateerd, het interieur ziet er veel beter uit! Wij waren er met 2 honden en 1 kind van 2,5 jaar en dat ging goed. Wel zelf het kinderbedje meenemen. Het laatste stukje is wat stijl voor de auto, maar met onze degelijke gezinsauto ging het prima en anders is er beneden nog een garage waar je de auto in kwijt kan. Buiten de picknicktafel zijn er ook tuinstoelen en ik was blij verrast met internet! Het was voor de honden heerlijk om gewoon buiten te kunnen zijn en ook onze zoon heeft zich prima vermaakt!

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2014-10-20 - 2014-10-24

Vanwege de omgeving, de prachtige (herfst)natuur en de geur van de open haard (de buurman, waar we het hout halen kent ons al) hebben we toch weer een fijne midweek in de Ardennen doorgebracht. Aandachtspuntje is wel het onderhoud van het chalet, zowel binnen als buiten.

reviews_man

Dhr Vink

Verblijfsduur: 2014-08-08 - 2014-08-15

Wat een mooie uitzicht en een gastvrije beheerder. onderhoud aan het huisje van binnen en buiten kan wel weer eens gedaan worden. tevens zou een lekkere buiten zitplaats, losse stoelen en tafel een + zijn, er staat nu een vaste picknick tafel. mooie centrale ligging voor ontdekking van de ardennen en uit stapje naar luxemburg.

reviews_vrouw

Mevr Van Der Westen

Verblijfsduur: 2014-07-18 - 2014-07-25

Leuk huisje ,alleen jammer dat de vaatwasser niet werkte. Mooi uitzicht als je buiten kijkt. Honden kunnen loslopen rond het huis, wel opletten er kunnen mensen in het naast gelegen huisje zitten 20 meter er naast. Huisje vrij basic en alleen nl 1 te ontvangen op de tv. Badkamer was niet echt schoon , vies douche gordijn en voegen beschimmelt..verders wel leuke tijd gehad, ideaal voor honden bezitters..achter het huisje heuvel op klimmen en je zit in het bos..ook 100 m verder een pad langs het bos...

reviews_vrouw

Mevr Vossen

Verblijfsduur: 2013-10-21 - 2013-10-25

Het huis, de inventaris, keukeninrichting, alles is in matige kwaliteit. Daarnaast o.a plastic hoezen om de matrassen, veel kapotte lampen, niet-werkende broodrooster, ontbreken van een theepot, etc .. , Daarnaast ook redelijk veel herrie van de snelweg. Op grond van de hoge huurprijs dachten een kwalitatief en goed-ingericht huisje gehuurd te hebben. Niet dus! Te duur voor deze kwaliteit. Gelukkig was het wel gezellig, je kan er mooi wandelen,...

reviews_vrouw

Mevr Derksen

Verblijfsduur: 2013-10-18 - 2013-10-21

Wij hebben het weer prima naar ons zin gehad. Het is een prima huisje, met een fantastisch uitzicht. De omgeving is prachtig, we hebben veel wandelingen gemaakt.

reviews_man

Dhr PATERNOSTRE

Verblijfsduur: 2012-12-21 - 2012-12-28

Wandelen - wandelen - wandelen

reviews_man

Dhr Pinxterhuis

Verblijfsduur: 2012-11-09 - 2012-11-16

Lekker met de hond wandelen in een prachtige omgeving. Vanuit het huisje kan de hond lekker los en lopen maar, heerlijk.

reviews_man

Dhr Neerken

Verblijfsduur: 2012-08-03 - 2012-08-10

Prachtig gelegen huisje, van waaruit we direct mooi konden wandelen.... Ook veel wandelingen in de omgeving (eerst even met de auto) Deze streek hier is echt rustig en niet zo toeristisch. Wij hadden onze hond bij ons,die het lekker vindt buiten "op wacht" te liggen.... die is helemaal aan zijn trekken gekomen.

reviews_man

Dhr Teunissen

Verblijfsduur: 2012-07-20 - 2012-08-03

We zijn er voor de 5 de keer, omdat we het een geweldige plek vinden om te verblijven. Prachtig uitzicht. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Rust Rust Rust. Op naar de 6de keer

reviews_vrouw

Mevr Klapwijk

Verblijfsduur: 2012-06-01 - 2012-06-08

Prettig, prachtig liggend huisje midden in de natuur. Uitvalsbasis voor mooie wandelingen direct vanuit huis. grote tuin, ideaal met honden. Uitzicht over dal verveelt geen moment.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2011-07-22 - 2011-07-29

Leuk huis dat erg rustig ligt. De inrichting verraste ons. Wat dit betreft zijn de foto's enigszins gedateerd. Het uitzicht(ook vanuit de kamer) was schitterend. Wij waren op de motor, die we in een nabij gelegen garage konden stallen. Door de centrale ligging, is dit huis een prima uitvalbasis voor tripjes in de mooie Ardennen. Nabetaling elektra/water was behoorlijk prijzig. Dit ondanks dat we geen verwarming hebben gebruikt!

reviews_vrouw

Mevr Hofman

Verblijfsduur: 2011-08-26 - 2011-09-02

Heerlijke wandelvakantie gehad met onze Deense Dog. Keuken en badkamer zijn ietwat verouderd, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vriendelijke beheerder. Neem wel iets warms voor om de voeten mee, want de tegelvloer is koud en er is geen vloerverwarming aanwezig. Zeer geschikte locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

reviews_man

Dhr Hummel

Verblijfsduur: 2010-08-06 - 2010-08-13

Het huisje was bij aankomst zeker niet schoon en is ondanks de vaatvasser een was er verder geen luxe in de keuken. Maar als je je daar niet zoveel van aantrekt is het zeker een leuk huisje. Wel even klimmen om er te komen, daardoor is het niet geschikt voor mensen die niet zo goed te been zijn. Door de hoogte en het feit dat het niet afgezet is vindt ik het ook voor mensen met hele kleine kinderen niet zo geschikt omdat de afgrond best hoog is. Maar voor rust is het zeker een ontzettend fijn huisje met een geweldig uitzicht en grenst direct aan het bos zodat wandelen zeker een fijne bezigheid is. Fam R. Deugd Ridderkerk

reviews_man

Dhr Teunissen

Verblijfsduur: 2010-06-04 - 2010-06-18

Een huisje van alle gemakken voorzien. Ligt prachtig tegen een heuvel, waardoor een mooi uitzicht. Voor ouderen die slecht ter been zijn ongeschikt. We zijn er voor de 4 de keer en het verveelt niet. Het is niet luxieus. Er zijn veel wandelingen in de buurt. Lange en korte. Wij hebben wederom genoten.

reviews_man

Dhr Vries de

Verblijfsduur: 2009-09-04 - 2009-09-18

Huisje op zich is goed bevallen ik raad mensen aan stevige wandelschoenen mee te nemen je moet erg goed ter been zijn om in de direkte omgeving wandelingen te kunnen maken veelal moet je met de auto er op uit om de honden goed uit te kunnen laten en loslopende honden zijn in de ardennen al helemaal uit den boze. Wij waren er met drie honden die zich goed vermaakt hebben rond het huisje de hond(en) moet(en) wel goed onder appel staan want er is geen afrastering rond het huisje aanwezig en de gasten van het aangrenzende huisje moeten over jouw gehuurd terrein plus dat er in de aangrenzende weilanden veel koeien, stieren en schapen lopen. verder is de prijs kwaliteit verhouding goed let op je energieverbruik electra en water stervens duur mocht je het huren alles in de omgeving is er mooi er redelijk centraal gelegen Jan de Vries

reviews_man

Dhr Teunissen

Verblijfsduur: 2009-07-31 - 2009-08-14

Het huisje staat op een prachtige plek met een heerlijk weids uitzicht. De accomodatie is ruim. De keukenhuisraad wat minder, de ruimte om het huis is ruim en het gras was pas gemaaid. We hadden alleen veel last van muizen. Het was de derde keer dat we hier waren, omdat het er prettig vertoeven is. We denken eraan om volgend hier weer heen te gaan.

reviews_man

Dhr Teunissen

Verblijfsduur: 2008-07-18 - 2008-08-01

Wij zijn er voor de tweede keer. Vorig jaar(2007) dus ook. Zeer prachtig uitzicht. Ligt erg rustig tegen een bergwand aan. Is van alle gemakken voorzien. Geen overbodige luxe. We voelden er ons heel gemakkelijk thuis. Veel wandelingen in de omgeving. Winkelen is wat ver op 5 km afstand. Dus je hebt een auto nodig. Veel ruimte om het huis. De tv heeft veel franstalige zenders en 1 ned(1) net. We komen zeker nog eens een keer. Zeker een 8 + waard

reviews_man

Dhr Bosma

Verblijfsduur: 2006-09-01 - 2006-09-08

Ter plaatse gekomen werden wij vriendelijk ontvangen door de kontakt persoon. Het is een leuk en knus huisje, het staat op een heel rustig plekje waar je lekker tot rust kan komen. De omgeving is heel mooi, veel bos en wandel mogelijkheden en veel mooie uitzichten. Het enige min puntje was het pad naar boven, met de auto zeer goed te doen maar te voet is het zeer ongelukkig lopen over het dikke grind. Het krijgt van ons 8,5 als cijfer J.Bosma en A. Lutterop

reviews_vrouw

Mevr Van Sandick

Verblijfsduur: 2004-08-06 - 2004-08-09

Prima huisje met mooie ligging en uitzicht tussen de bomen door naar lagere weilanden en een nog zeer smalle Ourthe. Met ernstig onweer viel de stroom uit, maar via eigen schalelaar ook weer zo hersteld!

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 5.0 kilometer
Restaurants: 15.0 kilometer
Openbaar vervoer: 15.0 kilometer
Toeristeninformatie: 15.0 kilometer
Huiscode: VLS - 121993