Saint-Hubert

Dit vakantiehuis in de Ardennen heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor natuurliefhebbers. De bosrijke omgeving met bewegwijzerde wandelpaden van het huis nodigt je uit om er in de buitenlucht op uit te gaan. Op zo'n 10 km afstand ligt Saint-Hubert; de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur. Op zo'n 15 km afstand kunnen de meer avontuurlijke gasten bij het Centre National de Vol à Voile een zweefvlucht maken. Dit is dé mogelijkheid om de groene omgeving vanuit de lucht te bewonderen. In de zomer kun je heerlijk genieten van een drankje op het terras in de zon, terwijl je rustig wacht tot het (vega)vlees op de barbecue klaar is. In de herfst- en wintertijd kun je genieten van de warmte van de (pellet)kachel. Tegen een kleine vergoeding kun je je hond meenemen. Als je van rust en natuur houdt, is dit het perfecte vakantiehuis.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 50 m2

Parterre
  • Parterre
  • Zitkamer
  • TV (kabel)
  • Eettafel
  • Kachel (Pellet)
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Verwarming
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
Algemeen
  • Algemeen
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking

Reviews

7.7 Dit huis heeft 92 reviews

reviews_vrouw

Dhr Swanink

Verblijfsduur: 2023-07-21 - 2023-08-04

Enige klacht is dat er geen wasmachine is. Douchecabine is vernieuwd

reviews_man

Dhr Van der Male

Verblijfsduur: 2023-06-02 - 2023-06-09

Tuin is heerlijk. Vooral voor onze hond. Lekker omheind dus hoefde je ze niet continue in de gaten te houden. Het huisje zelf mag wel een opknapbeurt hebben. Wcbril los. Schimmel in de badkamer. Koelkast geheel versleten en vol ijs. Voor het geld wat er voor gevraagd wordt. Wel jammer. Maar door het geweldige weer zijn we toch vaak buiten geweest.

reviews_man

Dhr Somers

Verblijfsduur: 2023-05-18 - 2023-05-21

Toffe cottage met ongelooflijk prachtig zicht en volledig omheinde grote tuin (ideaal voor de hond). Tof terras met bbq. Zeer mooie omgeving,

reviews_vrouw

Dhr Buedts

Verblijfsduur: 2022-08-19 - 2022-08-26

Heel fijne week gehad, het huis is in orde en de tuin is groot met een goede omheining voor de honden, ook heel goed en rustig gelegen, ernaast is een wandelweg en een riviertje, fijn dat zowel de kinderen en de honden met het warme weer in dat riviertje konden wandelen/zwemmen

reviews_man

Dhr Bouman

Verblijfsduur: 2022-09-09 - 2022-09-16

Huisje ligt mooi! Grote tuin , helaas heel lage omheining. De jacuzzi kun je beter vandaan blijven .... bijzonder smerig! Kamer en slaapverdieping in orde. Bed was ronduit vies! Keuken krakkemikkig, koelkast viel uit elkaar, kastdeurtjes ook. El. kookplaat iets uit de vorige eeuw. Het toppunt was de badkamer....Douchebak aan alle kanten beschimmeld, douchen was een moeten, geen prettig gebeuren! Een kwartiertje met chloor deed al wonderen! ZEER slecht onderhoud dus. De wc was kapot, je moest uitkijken dat je niet van de kapotte bril afgleed.... We zijn eerder weggegaan.

reviews_vrouw

Dhr Verstraaten

Verblijfsduur: 2022-02-11 - 2022-02-13

Achter het huis een mooie wandelroute langs een beekje. Van buiten een leuk huisje met een heel mooi uitzicht. Binnen was alleen minder dat er schimmel op de voegen in de douchekabine zat. En jammer dat de jacuzzi niet werkten.

reviews_man

Dhr WINKELEER

Verblijfsduur: 2021-11-19 - 2021-12-10

Positief: Ligging, prachtig uitzicht, sympathieke eigenares, geen directe buren, grote goed afgezette tuin (niet voor grote springers), wandelroute vlak bij het huisje Negatief: Moeilijk te verwarmen uitsluitend met één pelletkachel, eigenares vraagt bovendien 10,00 € voor een zak pellets die in het warenhuis 4,00 € (!) kost, wij hebben dus zelf maar onze zakken aangesleurd, bovendien staat dit niet vermeld bij "ter plaatse te betalen" in het Belvilla contract. WC-bril staat los, douchestang staat los, bij het dichttrekken van de achterdeur valt de klink er aan de binnenkant steeds af, metalen draaitrap in het midden van de woning gevaarlijk om tegen te knallen. Besluit: in de zomer misschien net iets aangenamer als je gebruik kan maken van het buitenterras en je niet moet stoken. Vier personen is nipt naar mijn gevoel. Wij waren met 2 en 2 hondjes. Zoals voordien reeds ergens vernoemd, knaagdiertje dat vlak boven je hoofd over en weer ligt te crossen 's nachts tussen plafond en dak (het kan echter niet binnenkomen want plafond goed afgesloten), maar daar kan de eigenaar uiteraard niet veel aan doen.

reviews_vrouw

Dhr Christiaens

Verblijfsduur: 2021-10-29 - 2021-11-02

Mooie setting voor 4p..knus huisje..supermooie tuin! Enkele aandachtspunten - loszittende toiletbril - veel spinnewebben - jacussie(intex)aanwezig maar niet gevuld en ook niet voorgesteld om te gebruiken - op site staat stapelbed,maar dit is een 2pbed,qua lakens niet handig. - snachts tussen plafond en dakleien knagende dieren in de isolatie - geen onthaal gehad,ondanks de juiste aankomsttijd..ijskoud huisje als gevolg.

reviews_vrouw

Dhr Den Haan

Verblijfsduur: 2021-08-27 - 2021-09-03

Het huisje ligt op een prachtige plek, vlak bij vele wandelingen. De tuin is goed afgezet, waardoor de hond vrij rond kon rennen. Aandachtspunt voor het terras: de stoeltjes daar zijn niet comfortabel. Enkele prettige tuinstoelen zouden een mooie aanvulling zijn.

reviews_vrouw

Dhr Kivits

Verblijfsduur: 2021-08-06 - 2021-08-20

Erg vriendelijke eigenaresse liet ons bij aankomst de woning zien. Het huisje is niet al te groot maar voor 4 personen en 2 honden perfect. De tuin is geheel omheind wat erg prettig is met 2 beagles. De bedden zijn goed en de jacuzzi is fantastisch. Voor een vakantie die veel buiten afspeelt met wandelingen en genieten van de grote tuin, is dit een waar paradijsje. Wat voor mij nog meer meerwaarde zou hebben is een afdakje bij de voordeur waardoor de schoenen buiten kunnen blijven staan bij regenachtig weer. Maar dit is meer een Nice dan een need to have!

reviews_vrouw

Dhr A Veen

Verblijfsduur: 2021-07-23 - 2021-07-30

Snel en duidelijk

reviews_vrouw

Mevr Montaufraix

Verblijfsduur: 2021-07-09 - 2021-07-16

Heel goed gelegen als je van de natuur houd, mooi uitzicht, leuke wandelroutes. Heel veel rust, het vakantiehuisje is gezellig en goed onderhouden. Is zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_vrouw

Dhr Schaubroeck

Verblijfsduur: 2021-06-14 - 2021-06-25

De plaats op zich is zeer goed. Het is een mooi huisje met een bijhorend jacuzzi huisje. Maar de ruin is niet zo verzorgd en de toe gang tot de jacuzzi zou veel beter moeten onderhouden worden. Het huisje zelf ziet er ok uit maar is ook niet proper onderhouden en de inbound van het huisje is aan vervanging toe als ook het keukenmateriaal. Kortom een grondige vernieuwing is wenselijk. Wat dan niet ok is met de prijs die wordt gevraagd. Veel te duur voor wat je krijgt. Is niet

reviews_vrouw

Mevr Ide

Verblijfsduur: 2021-05-17 - 2021-05-21

Huisje zelf heeft zijn gebreken ( dubbel bed is aan vervanging toe bijvoorbeeld) De tuin en de omgeving maakt dat dan weer goed! Ruime tuin met omheining, ideaal voor onze twee honden die mee waren. Communicatie verliep wat stroever. De vrouw die ons ontving, kende niets van de jacuzi en pelletkachel dus kregen we ook geen uitleg over.. opzoekwerk dan maar.

reviews_vrouw

Dhr Vandevyver

Verblijfsduur: 2021-05-13 - 2021-05-16

De ligging is echt schitterend, rustig in de natuur, vanuit elk raam zie je groen. Leuke grote tuin, jacuzzi meer als in orde. Wandelpaadje vlakbij van 4 km en er stroomt een beekje door, leuk voor de kinderen. Het huisje is ok, alles is aanwezig maar dient wel een opfrisbeurt.

reviews_vrouw

Dhr Schram

Verblijfsduur: 2021-04-02 - 2021-04-09

Het huis is zeer mooi gelegen, prachtig zicht op de vallei.

reviews_vrouw

Dhr Vercauteren

Verblijfsduur: 2021-01-15 - 2021-01-17

Alles in orde, mooie locatie.

reviews_vrouw

Dhr Arthur

Verblijfsduur: 2021-01-22 - 2021-01-29

Super ligging, vriendelijke huisbaas, alles er op en eraan, Kortom super week gehad!

reviews_vrouw

Mevr Claude

Verblijfsduur: 2020-08-14 - 2020-08-21

Het huis is heel aangenaam, heel rustig en als je je batterijen wilt opladen is het de ideale plek met de paden wat lager langs de rivier. Het enige probleem is dat we bij aankomst de koelkast moesten schoonmaken , de vriezer vol water en de ijsblokjes die drijven, de grills van de BBQ nog vol met vet van de vorige huurders, ledigen de vaatwasser van zijn bestek. Wat betreft het toiletraam, is het beter om vast te houden. De buitenkant vuilnisbakken waren nog steeds gevuld met vuilnis. Het is daarom alleen een zorg voor de netheid die moet worden opgelost om de kwaliteit van het huis verder te verhogen. Maar dit alles zal ons er niet van weerhouden er weer naar terug te komen.

reviews_man

Dhr Plattel

Verblijfsduur: 2020-07-17 - 2020-07-24

Bij aankomst snel sleutel gekregen maar bij nader inzien was het huis niet schoon. Eerst alles zelf gestofzuigd en dode vliegen, spinnen, hondenharen en kruimels van de vorige bewoners opgeruimd om daarna de vakantie te beginnen. Ligging van het huisje is prachtig, veel wandelmogelijkheden. Huis is compleet uitgerust (oven, magnetron, etc.). Tuinzitmeubelen ontbreken (alleen ligstoelen) echter. Uitstekende bedden! Mooi uitzicht.

reviews_man

Dhr Gruner

Verblijfsduur: 2019-07-19 - 2019-08-02

Het huis was prima, maar wel wat klein. Het pand was super groot en volkomen stil. De hot tub was geweldig; als er iets mis is, is de verhuurder direct bij de hand. Alleen de communicatie moet in het Frans zijn, de kennis van het Duits is erg laag. De beloofde zwemgelegenheid bij het nabijgelegen meer is niet correct; alles is geprivatiseerd en u heeft geen toegang

reviews_vrouw

Mevr Rodrigo- Derksen

Verblijfsduur: 2019-09-06 - 2019-09-27

In overleg met de tussenpersoon die voor Belvilla bemiddelt verliep de aankomst prima. De accommodatie is prima, alles is aanwezig en functioneert. De omheinde tuin is groot, vanaf het terras en vanuit het huisje heeft men een heel mooi uitzicht en de ligging van het huisje is fantastisch evenals de prachtige omgeving. Niets dan bossen, super voor mensen die van de natuur houden en er van weten te genieten. Het huisje - het laatste huisje van het dorp - is heel rustig gelegen, de weg die langs het huisje loopt is niet hinderlijk en wordt slechts op bepaalde momenten iets drukker bereden, daarna is het stil. Achter in de tuin is in een apart gebouwtje met daarin een jacuzzi, dat is heerlijk. In de omgeving kan men prachtige wandelingen maken en veel dieren zien, als je stil bent. Voor diegenen die rust en ontspanning zoeken en kunnen genieten van de prachtige natuur is dit een ideale plek. Houd je niet zo van de natuur of het buiten zijn of zoek je vertier, dan is dit huisje af te raden. Dit is echt iets voor natuurliefhebbers. Het huisje is niet zo groot dus niet geschikt voor meer dan 4 personen en niet geschikt voor stellen, noch families of vriendengroepen. Voor een gezin met 2 jonge kinderen is het mede door de tuin wel geschikt, maar voor kinderen is er ter plekke weinig afleiding of vermaak. Het huisje is meer geschikt voor volwassenen met of zonder huisdieren die willen wandelen en genieten van rust en de omliggende prachtige natuur. ( zie vraag over welke reisgezelschappen raadt u aan ) Boodschappen kan je doen in de nabij gelegen grote plaats waar alles te vinden is, zoals VVV, supermarkt, postkantoor etc. . Ik heb er met mijn 2 honden 3 fantastische weken doorgebracht en hoop er volgend jaar weer naar toe te gaan. Ik ben de eigenaar zeer dankbaar voor de door hem verleende gastvrijheid. Nogmaals het was fantastisch, veel dank voor alles.

reviews_man

Dhr Haverhoek

Verblijfsduur: 2019-08-09 - 2019-08-23

Netjes gebeld hoe laat we aankwamen, aangegeven werd dat de deur van slot was en hierdoor konden we er zelfs iets eerder in, top. De accommodatie was simpel maar voor ons prima genoeg. Paar verbeterpunten: tuinmeubilair: een paar goede verstelbare stoelen met goede kussens zouden zeer welkom zijn, parasol was stuk, wc bril zat los, keukenkastje zat los, buitendeur klemde behoorlijk. Tijdens ons verblijf bleek het internet en de tv opeens niet meer te werken omdat de factuur niet was voldaan. De huisbaas gebeld en die heeft zeer snel geregeld dat dit weer op orde kwam. De tuin heeft achterstallig snoeiwerk, hierdoor was het uitzicht in de heerlijk Jacuzzi niet zoals was aangegeven. De tuin was prima omheind en lekker groot waardoor onze honden heerlijk los konden. De omgeving is schitterend, je loopt vanuit de accommodatie het bos in en op nog geen 100 meter een mooie stromende beek. Veel wild gezien, wilde zwijnen, reeën en edelherten. Mooi uitzicht vanaf het terras op de Ardennen. In Sint Hubert kun je uitstekend terecht voor de boodschappen, Aldi, Market en een nieuwe Lidl in aanbouw. Ook de pizzeria in het centrum is een aanbeveling. Wij hebben daar een fijne vakantie gehad en genoten van de rust.

reviews_man

Dhr Vanheste

Verblijfsduur: 2018-09-07 - 2018-09-14

Heerlijk relaxte omgeving, mooi uitzicht, gezellige inrichting, heel veel genoten.

reviews_vrouw

Mevr Schraa

Verblijfsduur: 2019-06-28 - 2019-07-05

De omgeving is mooi. De accommodatie en de tuin heeft enig achterstallig onderhoud, ook qua schoonmaak

reviews_man

Dhr Oomen

Verblijfsduur: 2018-11-09 - 2018-11-16

De aankomst was wat problematisch kon geen contact met de beheerder krijgen contact gezocht met Bel Villa werd door verbonden met de SOS afdeling die me terug belde met de medeling dat we een dag van te voren hadden moeten bellen over de aankomsttijd terwijl op mijn boekings formulier stond dat we verwacht werden tussen 16.00 en 18.00 uur kreeg ik te horen dat het nog wel een uur tot anderhalf uur kon duren voor er iemand kwam met de sleutel waarop ik zei dat ze dat niet kon maken kreeg ik te horen dat het ons eigen schuld was hadden we maar op tijd moeten bellen we waren er om 15.00 uur dus een uur van te voren zijn toen gaan bellen naar de beheerder gelukkig was de beheerder er binnen 15 minuten en verklaarde niet te weten dat we kwamen en ook niet hoelang we bleven en was verder heel vriendelijk en heeft alles netjes uitgelegd . De omgeving is schitterend en ook het huisje ziet er netjes en verzorgt uit .verder hebben we een leuke week gehad en ook de hond heeft een hele fijne week gehad we konden haar met een gerust hart los laten lopen in de tuin .

reviews_vrouw

Mevr Van hoeck

Verblijfsduur: 2018-08-17 - 2018-08-31

Alles was prima in orde . We hebben een fantastische vakantie gehad,

reviews_man

Dhr Klarenbeek

Verblijfsduur: 2018-07-13 - 2018-07-27

De omgeving is echt prachtig. Om de hoek van de tuin is direct een wandelpad door de bossen en langs een stroompje. Het huisje is eenvoudig en behalve een wasmachine van alle gemakken voorzien. De beheerder Luc is supervriendelijk en ook de eigenaars kwamen langs om te vragen of alles in orde was. De aankomst was goed geregeld.

reviews_man

Dhr Sermeus

Verblijfsduur: 2018-07-06 - 2018-07-13

Mooi zicht op bossen vanop terras. Goede buitenjacuzzi, helaas zonder uitzicht omdat boompjes niet gesnoeid werden. Minpunt meneer met sleutel was telkens meer dan halfuur later dan afgesproken uur, zowel bij aankomst als bij vertrek.

reviews_man

Dhr Colin

Verblijfsduur: 2017-09-01 - 2017-09-04

Bij aankomst bleek reeds de sleutel van de cottage door de eigenaar op de binnenkant van het huisje te zitten, zodus vrije ingang voor iedereen die op de wandelweg daarnaast voorbij wandelde. Het voorschot van 200€ moesten we cash aan de eigenaar overhandigen zonder dat wij daarvoor een ontvangstbewijs kregen na enig aandringen hebben wij dan een gewoon papiertje gekregen met de melding dat wij zonder fout bij de afrekening dit document terug moesten overhandigen aan de eigenaar. Aangekomen bij de cottage bleek die véél kleiner als afgebeeld op de site, daarbij stonden we daar voor een héél gevaarlijke trap om de bovenverdieping te bereiken, zeker niet hondsvriendelijk en ook niet aan te bevelen met mensen met een handicap wegens de grote gaten bovenaan de trap. De keuken was oké buiten de dampkap die zo vettig was dat er een geur in de keuken hing, spijtig. Het badkamermeubel was zo wankel dat indien je de kast opendeed heel het gevaarte op je afkwam. De kamers waren basic ( geen kast om je kleding in op te bergen) en het licht was ook héél flauwtjes, de grote kamer kon je dan weer niet afsluiten wegens geen deur en daardoor ook lawaaihinder van de benedenverdieping, de tweede kamer idem dito qua kasten wel een deur De stoelen op het terras waren onstabiel De jacuzzi was een optie van 50€ wat veel was aangezien de prijs van de cottage reeds aan de hoge kant zeker buiten de verlofperiode Waar we ons ook aan geërgerd hebben was het bedrag van 14€ die we moesten betalen voor het gebruik van de pellet-kachel (een zak kost maar 3,50€) en hij was maar voor 1/4 opgebruikt. Het huisje lag wel héél rustig en afgelegen zodat we genoodzaakt waren voor elke boodschap naar St. Hubert te rijden want in het dorpje Awenne was geen enkele winkel De omgeving was prachtig maar dat was voor ons niet vreemd omdat we deze streek reeds bezochten

reviews_man

Dhr De Groot

Verblijfsduur: 2017-07-14 - 2017-07-28

Bij aankomst werden we verrast door het feit dat het huisje in het echt veel kleiner lijkt dan op de foto's. Daarnaast was het ook echt niet schoon (en wij zijn het een en ander gewent). Er was veel hondenhaar van waarschijnlijk de vorige bewoners. De keukenkastjes met hun inhoud waren niet schoon en over het algemeen waren meubels plakkerig. Daarbij hadden we 7 dagen last van een vliegenplaag, echt honderden vlogen in en om het huis. We hebben bij de plaatselijke gamma 8 rollen vliegenvanger moeten kopen en een aantal meppers, en om de zoveel uur geprobeerd alle vliegen te vangen. Pas nadat het hele huis grondig was schoongemaakt, waren de vliegen minder. De gammele trap was gevaarlijk voor mens en dier vanwege de grote openingen tussen de bovenste treden (zo groot dat ons hondje ertussen zou kunnen vallen). Toen we de gordijnen dicht wilden doen vielen deze spontaan met roe en al van de muur. Dus weer terug naar de gamma voor ducktape, waar we ook de trap mee 'beveiligd' hebben. Er waren wel meer gammele dingen in het huisje een kast in de badkamer was niet te gebruiken omdat hij bij iedere aanraking bijna om viel. De douchestang zat ook niet stevig, de wc-bril wiebelde erg. Ook waren er een aantal zaken niet aanwezig, die wel volgens de advertentie aangeboden werden. Er was geen dvd speler of radio/cd speler. De jeu de boulle baan was verdwenen in struikgewas waar maanden/jaren niks aan gedaan was. Er was wel een parasolvoet, maar geen parasol. Deze zaken hebben we gelijk aangegeven bij de beheerder, maar hij zei dat hij daar niets aan kon doen (hij was niet de eigenaar). Van de twee ligbedden in de tuin (voor een huisje voor 4 personen!) was de eerste kapot en de tweede zover doorgezakt dat je op het frame zat. Het overige tuinmeubilair zat erg oncomfortabel ijzeren stoeltjes die zodanig wiebelden dat we er niet echt op durfden zitten. We gebruikten daarom de keukenstoelen maar. Het hekwerk was niet op alle plaatsen veilig hoog, en er zat een deurtje in dat niet af te sluiten was. Iedereen kon zo naar binnen, het zat met een stukje ijzerdraad een beetje vastgeknoopt. Voor onze honden was het niet ideaal. Wel was de tuin mooi groen, maar er zou wel wat gedaan mogen worden aan het snoeien van struiken/bomen, het vele onkruid en de kapotte stenen bloembakken. Het terras naast het huisje was mooi en je had er uitzicht, maar was wel ronduit smerig. Vol hondenharen, troep en vuil waarvan het lijkt alsof het al jaren opgespaard is. De BBQ was niet bruikbaar want stond pal onder een overgroeide boom. De dakgoot/afvoer zat vol met bladeren, broeinest voor ongedierte. Tijdens wind uit bepaalde richting was er een irritant geklepper op het dak van waarschijnlijk losse leien. Het lijkt alsof we alleen maar kunnen zeuren over dit huisje maar we zijn echt wel wat gewent en hebben ook geen probleem met schoonmaken o.i.d. Maar voor deze prijs hadden we wel wat meer verwacht. De beheerder was vriendelijk, maar niet goed bereikbaar en ook niet erg behulpzaam. Bij vragen werd gewoon gezegd dat hij niet de eigenaar was, dus niet iets kon doen. Verder was hij gewoon niet aanwezig, wat niet meteen verkeerd is, maar ook niet te bereiken per telefoon. De avond voor vertrek reed de beheerder langs ons huisje om te zeggen dat we de sleutel achter moesten laten en ons bankrekeningnummer moesten achterlaten voor terugstorting van de borg. Deze borg (was 200 euro) hebben we tot nu toe niet terug gekregen (en beheerder heeft niks van zich laten horen). Positief was de omgeving, die wel mooi was. Naast het huisje loopt een mooie wandelroute, maar helaas was dat de enige route die wij in de buurt konden vinden. Voor verdere wandelmogelijkheden moest je met de auto naar een beginpunt zoeken. Het huisje zelf heeft zeker potentie maar in deze staat niet aan te bevelen.

reviews_man

Dhr De Jong

Verblijfsduur: 2017-08-04 - 2017-08-18

Prachtige omgeving en uitzicht.Huisje is eenvoudig maar alles wat je nodig hebt werkt .Heerlijke grote tuin, tuinmeubilair is wat minder.Ligt mooi centraal voor allerlei uitstapjes en het bos vind jenaast huis heerlijk om te wandelen we komen zeker terug!

reviews_man

Dhr Nipius

Verblijfsduur: 2017-06-09 - 2017-06-16

Prachtige locatie met veel wandelmogelijkheden. De Jacuzzie was heerlijk. Las veel commentaar op de accomodatie qua onderhoud en mankementen. Inderdaad nogal wat gebreken, maar neem wat gereedschap mee en repareer het zelf. Scheelt ergenis en wachten. Anders bespreken met de toezichthouder. Is niet de beroertste.

reviews_vrouw

Mevr Peeters

Verblijfsduur: 2017-05-12 - 2017-05-19

De inrichting van het huisje is echt niet luxueus te noemen, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de ligging. Het uitzicht is ronduit fantastisch!

reviews_man

Dhr Derks

Verblijfsduur: 2017-04-28 - 2017-05-05

Prachtige omgeving met geweldig uitzicht, je loopt letterlijk zo het bos in. Accommodatie erg eenvoudig, gevaarlijke wenteltrap, boven niet twee kamers, maar een overloop/zolder als kamer en een slaapkamer. Vreemd is dat je extra moet betalen voor zakken brandstof voor de houtpelletkachel. In feite betaal je dus huur voor een woning zonder verwarming en dat is in de koude Ardennen ontoelaatbaar. Ditzelfde geldt ook voor de jacuzzi. Er wordt geadverteerd met een woning met jacuzzi, maar om die jacuzzi te kunnen gebruiken moet je 50 euro extra betalen en dat moet je vooraf aangeven, terwijl je nog niet weet of en hoe vaak je de jacuzzi denkt te gebruiken. Het aantal keren maakt trouwens niet uit, je betaalt sowieso 50 euro. Bij het vertrek op het gegeven tijdstip (10.00 uur) moesten we de beheerder bellen om aan te geven dat we klaar waren om te vertrekken. De, overigens zeer vriendelijke, beheerder arriveerde om half elf. De vakantie was goed vanwege de omgeving, het weer dat meeviel en de complete vrijheid waarin je verkeert. Qua voorzieningen en het extra geld dat je moet betalen voor het een en ander scoorde de locatie minder.

reviews_vrouw

Mevr Van Diest

Verblijfsduur: 2016-12-23 - 2016-12-30

Een echt prachtige locatie met uitzicht over de beboste heuvels. Direct vanuit het huisje kom je in een groot wandelgebied met goed bewegwijzerde routes en zeer gevarieerd, kleinschalig landschap. De wilde zwijnen lopen je in het bos bijna voor de voeten. Het stadje st Hubertus op 6km afstand (met alle voorzieningen supermarkt, bakker etc.) is met zijn grootse kerk ook het bezoeken waard. Het huisje is van alle gemakken voorzien. De wenteltrap is wat primitief en wij hadden de pech dat de (nieuwe) pelletkachel behoorlijk wat kuren had. Luc de beheerder, die gelukkig goed Nederlands spreekt, deed alles wat in zijn macht lag om het op te lossen (tot aan regelen van extra elektrische kacheltjes) maar met de feestdagen is een reparateur natuurlijk moeilijk te vinden....

reviews_vrouw

Mevr De Rooy

Verblijfsduur: 2016-09-30 - 2016-10-07

De aankomst was goed, de eigenaar Luc spreekt goed nederlands, dus gemakkelijk communiceren. Het huis is voorzien van alles wat nodig is om een fijne vakantie te vieren. de jaccuzi is een subliem gegeven vooral door het geweldige uitzicht. vooral wanneer de begroeiing voor de jaccuzi iets gesnoeid zou worden. de tuin ligt heerlijk en is groot genoeg en goed afgezet. het bos is inderdaad heerlijk om in te wandelen met aangegeven wandelroute direct aan het huisje. minpuntjes er zijn nog geen adressen te vinden met bijv. huisarts dierenarts etc. een leeslampje op de slaapkamers mag ook wel, alleen de lelijke wenteltrap en ook gevaarlijk zeker met kinderen zou wel weg kunnen en door een betere opgang naar bovenverdieping vervangen worden. verder superfijn huis, komen zeker terug.

reviews_man

Dhr Haasjes

Verblijfsduur: 2016-08-26 - 2016-09-02

Bij aankomst viel ons de vieze lucht op in het huisje (mengeling van natte hond en rooklucht?). Melding gemaakt bij de beheerder, die slechts zijn schouders ophaalde.

reviews_man

Dhr Decock

Verblijfsduur: 2016-08-19 - 2016-08-26

Zeer vriendelijk onthaal. De tijd vloog er gewoon. Fantastisch uitzicht.

reviews_vrouw

Mevr Van Kalmthout

Verblijfsduur: 2016-08-12 - 2016-08-19

Dit is echt een fantastisch vakantiehuis met een topligging! De grote omheinde tuin was ideaal voor onze hond. Je kijkt uit op een groot boos, waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Het huisje zelf is simpel, maar heeft alles wat je nodig hebt. We hadden heerlijk weer, dus hebben na het wandelen ook goed vertoefd op de ligbedjes, lekker in de zon. De jacuzzi is ook top! We hadden het idee dat het huisje wel wat opgeknapt was, echter nog steeds een kapotte wcbril en kraan etc. Maar dit bederfde absoluut niet onze vakantie!! Hier konden wij wel doorheen kijken. Ze zouden wel de tuin eens mogen aanpakken. De bossen, struiken en het onkruid gaan een eigen leven leiden, en dat is jammer, want op de foto's ziet het er keurig onderhouden uit. Echter, ook dit heeft onze week absoluut niet negatief beïnvloed. Laat je ook niet tegenhouden door negatieve reacties als je dit huisje overweegt te boeken, het is echt de moeite waard!!

reviews_vrouw

Mevr Broekkamp

Verblijfsduur: 2016-07-29 - 2016-08-12

Mooi Uitzicht! Mooie wandelmogelijkheden. Mooi riviertje op loopafstand. Door omheining perfect met de hond, in alle opzichten. Jacuzzi-hygiène in de gaten houden. Toegankelijke beheerder in dat opzicht, maar hij moest eigenlijk uit zichzelf tweemaal per week komen om de chemicaliën te controleren. Stel je niets voor van het jeu de boule-baantje...te overwoekerd om op te spelen, wat wij wel jammer vonden. Huisje mist wat gezellige schemerlampen. Verder alles aanwezig. Heerlijk grote tuin om in te spelen (badminton, etc.)

reviews_man

Dhr Koelewijn

Verblijfsduur: 2016-07-22 - 2016-07-29

Op een paar fikse regenbuien na, een heerlijke vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Dogger

Verblijfsduur: 2016-07-15 - 2016-07-22

Leuke vakantie week gehad in dit geheel vrijstaand vakantie huisje! Top locatie, geheel vrijstaand geweldig uitzicht over de toppen van de Ardenne. Volledig omheinde tuin ( van punt tot punt meer dan 75-meter lang!!! ) was een waar paradijs voor onze grote hond. Je moet wel kunnen genieten van de volledige serene rust om je heen, om in dit huisje je vakantie te kunnen vieren. Jacuzzi in tuinhuisje was qua comfort uitzicht een topper!!!! Onderhoud aandacht punten van dit huisje zijn al veelvuldig gemeld in alle voorgaande beoordelingen zijn helaas nog steeds actueel? Zou zeer zeker een pluspunt zijn als de eigenaar hier nu eens actie in gaat ondernemen. Zijn inmiddels ook weer wat punten bijgekomen, zoals de laminaat vloer op de grote slaap zolder, deze kraakt extreem bij geringe verplaatsing van personen??? Dit alles heeft echter geen invloed gehad op onze vakantie beleving, maar dit heeft mede te maken met ons gemakkelijke positieve houding in deze. Verantwoordelijk contact persoon ( Dhr. Luc ) is niet de eigenaar wat in sommige beoordelingen vermeld stond. Dhr. Luc is een topper, zeer gastvriendelijk bij melding door ons dat de jacuzzi aan het vervuilen was, was hij gelijk aan het einde van de dag aanwezig en werd de volledige water inhoud ververst voorzien van nieuwe chemicaliën. Helemaal top. !! We hadden prachtig droog en warm weer in de week dat we er waren, dus al met al een goede vakantie week mogen beleven. Als alle aandacht punten van dit huisje worden opgelost het interieur wat luxer word gemaakt, is het nog veel meer een echte aanrader om hier te vertoeven. Nu moet je door bepaalde dingen heen kijken en je er niet al te druk over maken, dan is dit huisje zeker een aanrader!

reviews_vrouw

Mevr Scheirlinck

Verblijfsduur: 2016-07-01 - 2016-07-08

Mooi huisje, heerlijk wandelen in de bossen. Ook de hond heeft de tijd van zijn leven gehad. Voor herhaling vatbaar!

reviews_man

Dhr Luiten

Verblijfsduur: 2016-04-22 - 2016-04-29

Helaas was het april wat aan de koude kant nachtvorst,sneeuw,hagel en veel regen. niet wat we hadden verwacht. het huis is voor deze weersomstandigheden niet ideaal. we zouden het graag over willen doen met mooi weer. het huisje was echter boven onze verwachtiging.

reviews_vrouw

Mevr Adelmeijer

Verblijfsduur: 2016-04-01 - 2016-04-08

Huisje was heel eenvoudig. Uitzicht en tuin heel fijn. Dat vonden we niet zo erg. Maar geen jacuzzi, tv of wifi. We konden er niet mee lachten!

reviews_man

Dhr Claude

Verblijfsduur: 2016-02-08 - 2016-02-12

Ondanks het slechte weer, toch mooie vakantie gezellig huisje, prachtige ligging

reviews_man

Dhr Van der Noll

Verblijfsduur: 2015-10-17 - 2015-10-24

De omgeving is fantastisch en prachtig in de herfst. Maar het huisje is qua comfort en ruimte meer een zomerhuisje, overigens wel met een prachtig uitzicht. Zeer koude vloer, moet de kachel veel opstoken. Er kwam veel kou door de 2 buitendeuren. Veel extra kosten, die niet in de 'vrij hoge' prijs inbegrepen zitten. Aantal onderhoudsaspecten waren achterstallig (o.a. WC-bril, lamp). Bovenste gedeelte van de trap was ronduit gevaarlijk.. moesten erg opletten. Wel voldoende verlichting. Sanitair ook prima in orde. Bed matras zakte wel door... misschien is 2 losse 1-persoons-matrassen handiger of het matras eerder vervangen... Weinig ruimte voor de hond... we misten een halletje. Wel een prima vakantie gehad, door de mooie omgeving en de op zich gezellige inrichting.

reviews_vrouw

Mevr Barbe

Verblijfsduur: 2015-09-28 - 2015-10-02

Charmant huisje , mooi gelegen ...maar toe aan een opknapbeurt.

reviews_vrouw

Mevr Van Beek

Verblijfsduur: 2015-07-24 - 2015-07-31

Het huisje ligt erg mooi, met mooi uitzicht, zeker ook vanuit de aparte houten gebouwtje in de tuin waar de jacuzzi staat. Je kan daar heerlijk bubbelen (maar alleen in de zomer, want in de winter staat hij uit bleek vorig jaar)! De tuin met het hek eromheen was ook ideaal voor onze hond en er is een leuk terrasje waar je buiten kan eten. Wandelpaden voor de deur en wandelmogelijkheden alle kanten op. Het huisje ligt helemaal vrij, maar het dorpje met café-restaurant is toch op loopafstand en voor de boodschappen ben je zo in St-Hubert. De inrichting van het huisje is wel wat sjofel, het bed erg hard, en ook zijn de pannen, schalen en glazen erg beperkt (geen wijnglazen bijvoorbeeld). Het bubbelbad is fijn (al kon het wat schoner), maar de extra kosten aanzienlijk (50 euro voor een week i.p.v. 12,50 op aanvraag zoals op de site stond). Niettemin een heerlijke week gehad!

reviews_man

Dhr Huigsloot

Verblijfsduur: 2015-09-04 - 2015-09-14

Enorm rustig en mooi gelegen. Huis is goed en heeft alles. Het kan her en der wel wat worden opgeknapt. Goed omheinde en onderhouden tuin was een paradijs voor onze twee honden. Eigenaar erg vriendelijk. Heerlijke vakantie gehad. We komen zeker nog eens terug.

reviews_vrouw

Mevr Gerardi

Verblijfsduur: 2015-07-03 - 2015-07-10

De gekozen periode was de zon van de partij!...iedere dag van 's morgens tot 's avonds veel zon, we hadden bij aankomst een temperatuur van 34° die de dagen nadien opliep tot boven de 39° in de zon. Het huisje is na de 4de keer dat we daar gaan, nog steeds niet opgeknapt zoals we al meerdere keren melden na ieder verblijf dat er veel mankementen zijn, zoals Buiten gezien is het huisje dringend aan een likje verf toe, ook het omliggend voetpadje brokkelt af. De dakgoot ligt vol bladeren, ziet er niet uit dat het na iedere winter gereinigd word. De tuinmeubels spreken voor zichzelf, zware oude ijzeren stoelen, de barbecue is vies, de rooster zou ik niet aanbevelen om je vlees op te grillen. Ook de ligstoelen zijn niet meer om te gebruiken, tenzij je net als ik doe, ik had een zelfopblaasbare matras mee die je daarop kan leggen om toch een beetje meer comfortabel te liggen. Binnen overvalt je het vergeelde interieur, oude meubels en slecht onderhouden materialen maken het voor de huurder niet aangenamer uit. De kraan in de keuken staat er wankel bij, zo stug dat je met 1 handomdraai het systeem eruit haalt. De bril van de wc staat nog altijd los, de kolomkast nog wankel tegen de muur en ga zo verder met de minpunten!... Ga je naar boven, die trap is om je nek te breken, het beste is om achterwaarts naar beneden te komen... Het 2 persoonsbed ligt er niet proper bij, de matrasbeschermer was niet gewassen, het leek of er iemand voordien zijn maandstonden had... ik heb alles eraf getrokken en in het hoekje van de kamer gelegd, en mijn proper bedlinnen matrasbeschermer gebruikt! Ik vraag me af waarom wij als huurder een beoordeling schrijven, als er toch geen rekening word mee gehouden?...keer op keer melden wij de gebreken omdat het niet alleen gaat om geld te incasseren, maar denk dan ook eens aan de huurder die betaald om een beetje comfort tijdens de vakantie...wij vragen nu ook geen luxe, alleen de basis is voldoende als het maar proper en in orde is. Al de klachten terzijde, de locatie is zeer rustig gelegen, groot omheinde tuin waar de hondjes veilig kunnen rondlopen...dit is zowat de reden dat ik het huisje huur... Normaal huur ik 2 keer tijdens de zomermaanden, in juli en in augustus. Maar dit jaar ben ik in augustus ergens anders gegaan om het verschil van prijs-kwaliteit te vergelijken... en effectief er is wel degelijk een groot verschil van wat de verhuurders te bieden hebben als je hun vakantie huisje huurt. Ik heb genoten van de rust en het mooie weer, hopelijk dringt het eens door bij de eigenaar dat het hoogtijd is om in actie te schieten, wilt hij zijn huisje in de nabije toekomst verder verhuren, zal hij eerst moeten investeren. Doe niet wat je thuis niet zou doen, laat het huisje proper achter, wat wij telkens doen is kuisen voordat we naar huis gaan. Groetjes, Chantal Monique.

reviews_man

Dhr Groenez

Verblijfsduur: 2015-07-17 - 2015-07-24

We hebben er een weekje genoten van dit knus huisje dat gelegen is in een oase van stilte en met een gratis heel mooi uitzicht op een bosvallei. Alles is aanwezig wat aanwezig moet zijn. Heel goede bedden en de kamers kunnen verluchten door dakvensters. Badkamer is ruim en prima. De keuken is ook in orde. Er is een klein terrasje met BBQ. Een pluspunt is zeker de jacuzzi in een eiken mooi huisje met een uitzicht op die vallei. ZALIG ! Misschien moet de eigenaar de chloor ter beschikking stellen want na een paar dagen moet het water gecontroleerd worden. Er zijn altijd wel hier en daar een paar kleine minpuntjes maar we kunnen dit verblijf zeker aanbevelen !

reviews_man

Dhr Schuurmans

Verblijfsduur: 2015-07-10 - 2015-07-17

Mooi huisje, doch gevaarlijke wenteltrap. prachtig uitzicht

reviews_vrouw

Mevr Somers

Verblijfsduur: 2015-06-26 - 2015-07-03

We werden ontvangen door de eigenaar/kok van het restaurant in het dorp. De rondleiding beperkte zich tot de deuren en de sleutels. En de vraag of we gebruik wilden maken van de jacuzzi, de welke we toch eerst wilden zien. Prachtige locatie voor de jacuzzi, maar de werking van de jacuzzi liet te wensen over. De meneer zei dat hij waarschijnlijk met een filtering bezig was... Nochtans na meerdere pogingen om de jacuzzi aan t werk te krijgen, hebben wij wijselijk besloten, om hygiënische en gezondheidsredenen, geen gebruik te maken van de jacuzzi. Daarbij werd het gebruik ervan niet meer berekend per beurt maar een algemeen bedrag van 50 euro per week. Daarnaast wist de persoon in kwestie ons ook niet te vertellen welke de wifi code was. Hij dacht dat het zonder code was. Niets was minder waar. Uiteindelijk hebben we de code zelf gevonden, met name onderaan het modem toestel. Wel goed functionerende vaatmachine, kookplaten en oven. Zeer leuke locatie, toch ideaal voor onze twee honden. Wel opletten voor de gaten in de grond. Beetje gevaarlijk voor rennende honden, gevaarlijk als ze er met hun poot zouden in trappen. Zoals reeds werd gezegd is het keukenmateriaal aan de magere kant, alsook de kwaliteit van de kookpotten en de pannen kan beter. Lekkere restaurants in saint hubert ontdekt. Kaartjes hebben we in de info map van het huisje gestopt. Deze infomap is ook wel aan een update toe.

reviews_man

Dhr Wim

Verblijfsduur: 2015-05-29 - 2015-06-01

We verbleven 3 nachten in het huisje met onze twee Malamutes, ideaal voor hen omdat de tuin volledig omheind is. Ligging van het huisje is prachtig, met zicht op de Ardense bossen. Ook fantastisch is de jacuzzi in de tuin. De eigenaar is zeer vriendelijk, ook zijn restaurant in het dorp is een echte aanrader. Het huisje mocht wel een opfrissing krijgen, (tuin)meubels, bestek, glazen enzovoort mochten wat meer aandacht krijgen. De kostprijs van het huisje ligt dan ook te hoog.

reviews_man

Dhr Beirlaen

Verblijfsduur: 2015-04-20 - 2015-04-24

Wij hadden zeer mooi weer wat de vakantie natuurlijk nog mooier maakte. De gîte ligt op een unieke locatie, en in tegenstelling tot wat ik in vorige reviews las, is in het donker wel alles goed verlicht. Bij aankomst kon niemand ons ontvangen, maar de sleutel zat wel op de deur, waardoor we binnenkonden (wat mocht na een telefoontje aan de verhuurder). Dit was op zich geen probleem, alleen was het aanwezige donsdeken beklad met rode wijn, en had iemand het plafond van de pelletkachel verkeerd gemonteerd. Dit is wel lastig te bewijzen dat dit door de vorige huurders kwam wanneer niemand aanwezig is. Voor de rest werkte alles wel prima zowel douche, tv, internet, koelkast en verwarming werkten zonder problemen. Bij aankomst was alles zeer proper, wat ook een pluspunt is. Alleen kan de afwerking van de gîte wel wat beter. Hier en daar niet geverfd, living komt absoluut niet overeen met de foto's op de site, wc-bril ligt scheef, stuk in de lavabo ontbreekt, levensgevaarlijke trap (!). Wij hebben hier een fantastische tijd beleefd en komen absoluut graag nog eens terug, maar dan niet aan deze prijs. Wij zijn ervaren Ardennenbezoekers (elke twee maanden een week), en dit was absoluut het duurste waar we de laatste jaren logeerden.

reviews_man

Dhr Claessen

Verblijfsduur: 2015-04-13 - 2015-04-17

Zeer aangename, rustige vakantie. Zalige jacuzzi met heerlijk uitzicht.

reviews_man

Dhr Habraken

Verblijfsduur: 2015-04-03 - 2015-04-06

Prachtige locatie, heerlijk rustig gelegen. Het huisje is primitief ingericht, de Wifi is niet alles. Het zou best gemoderniseerd kunnen worden..! Verder prima genoten..

reviews_vrouw

Mevr Pieper

Verblijfsduur: 2014-07-25 - 2014-08-01

Heerlijk rustige vakantie en geweldig uitzicht

reviews_man

Dhr Kuintjes

Verblijfsduur: 2014-09-19 - 2014-09-26

Prachtige plek, lief huisje waar alles in zit. Jacuzzi is fantastisch vooral het mooie uitzicht. Tuin prima omheind voor mensen met honden. Over trap is alles al gezegd , wij zouden adviseren om de bovenste 2 treden dicht te maken om ongelukken te voorkomen. Natuur is heel erg mooi, wandelen vanuit het huisje heel goed te doen. Wij hebben enorm genoten, Ton en Bibi

reviews_man

Dhr Van Helden

Verblijfsduur: 2014-09-12 - 2014-09-19

De ontvangst door de beheerder was bijzonder vriendelijk, het huisje is voorzien van alle benodigdheden, minpunt was het ontbreken van een wasmachine. Als je wat langer verblijft is dat best lastig. Inrichting vrij sober maar verder compleet. De wenteltrap is ondoenlijk voor ouderen of mindervaliden, daar is dit huisje minder geschikt voor. Magnifiek uitzicht, een heerlijke jacuzzi, een ongekende rust en een overweldigend mooie regio. Een goede zaklamp is geen overbodige luxe als je in het donker nog even naar buiten wilt want de avond en nacht zijn aardedonker. Dat is overigens enorm lekker slapen! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_man

Dhr Eddy

Verblijfsduur: 2014-09-08 - 2014-09-12

Zeldzame plek zonder lichtvervuiling. Uitzicht op eindeloze bossen.

reviews_man

Dhr Polman

Verblijfsduur: 2014-09-05 - 2014-09-08

Leuk huisje, net buiten het dorp, mooi uitzicht en prima voor 4 personen.

reviews_vrouw

Mevr Gerardi

Verblijfsduur: 2014-08-15 - 2014-08-22

Zoals de vorige keren altijd heel vriendelijke ontvangst van Mr. Luc Dewalque. Al heeft hij het zeer druk, toch maakt hij tijd vrij om de gasten te ontvangen... 15 Augustus ( O.L.V.H.) aankomst bij het huisje was er veel voetvolk op de baan, ze kwamen Moeder Maria eren in de kleine open grot, die lager gelegen is langs het wandelpad die naar het bos en het kabbelend water leid. Daags nadien ben ik gaan wandelen tot aan het stromend beekje en tot mijn grote verbazing zag ik hoefsporen van wilde everzwijnen in de modder, waarvan ik foto's heb gemaakt. Het weer was niet zoals de vorige maand, kouder en meer wind, regelmatig een bui, maar daarom niet getreurd, we hadden het gezellig warm binnen. Het was zeer rustig, gans de week praktisch geen mens te bespeuren, dit is wat ik noem een oase van stilte. Op een morgen hadden we geen electriciteit, dus geen koffie of verwarming, geen paniek want de man die de tuin onderhoud kwam ons melden dat gans het dorp net hetzelfde ondervond...na een 2 tal uren was het opgelost. Wat we graag willen melden is dat de eigenaar deze winter, als het een stille periode is, dat hij het huisje onder handen neemt, ik heb het al vermeld in mijn vorige beoordeling. Het zijnde van het huisje eens op te fleuren met frisse tinten. Ook de muffe geur van de keukenkasten, van binnen en van buiten kan men door grondig af te wassen stabiliseren. Jammer genoeg staat de kast in de badkamer nog altijd te wankelen, een kleine aanpassing verhelpt dit probleem. En ja het groot bed, net als de voorgaande keer, staan wij op met een kapotte rug, we hebben de aparte matrassen gekeerd en gedraaid, maar niets kon verhelpen dat wij met pijn de dag begonnen...dit zou zeker aangepakt moeten worden, slapen en wakker worden zonder last in de rug is wat onze vakantie perfect zou doen slagen.. De tip om het beddengoed die in den hoek op de grond ligt blijft open, gewoon een rekje en alles is van de grond, wat properder zou ogen. Ook het terras mag bij de lente grondig gekuist worden, alom het huisje van buiten vertoont vele barsten, ramen en deuren buiten zouden al eens een oliebadje kunnen verdragen, vergeet de goot niet uit te kuisen, want de gure winter komt eraan en het zou wel eens kunnen overspoelen. Al deze minpunten zijn gemakkelijk op te lossen mits de goede wil van de eigenaar, het kan niet altijd kassa kassa zijn en de vakantiegangers hun waarnemingen of klachten blijven negeren.. de huurders content, betekent dat de verhuurder positievere beoordelingen krijgt en het huisje meer tot zijn recht laat komen als een volwaardige Gite Trou du Loup. Wat ons het meeste aantrekt om het huisje te huren is de omheinde grote tuin, onze 2 hondjes kunnen naar hartenlust hun pootjes strekken, al ben ik zeker dat geen enkel grassprietje veilig is, alle geuren nemen ze op. Wie goed te been is en graag gaat wandelen kan genoeg paden ingaan en de bossen betreden, al weet ik niet in hoever men mag gaan, er zijn veel privé bossen in de omgeving. Mr.Luc toonde ons waar de tornado kort voordien schade had aangericht, in de verte zag je een groot leeg stuk in een sparrenbos..het leek alsof de bomen middenin eruit gehaald werden, ook het dorp kreeg ervan langs. Op weg naar St.Hubert zagen we tientallen grote bomen afgeknakt, gelukkig was de tornado afgezwakt door de vele hoogtes en laagtes, anders was de schade niet te overzien. Wij hopen dat onze ervaringen andere vakantiegangers nuttig zal zijn, en ook onze meningen delen aangaande de mankementen, het is nu de 3de keer dat wij kwamen naar Awenne, in de toekomst verheugen wij erop dat deze ergernissen van de baan zijn. Op naar de volgende zomer en vakantie... Wie na ons logeert in het huisje, doe niet wat je thuis ook niet doet, houd het netjes.Groetjes van Monique en Chantal.

reviews_vrouw

Mevr Van Beek

Verblijfsduur: 2013-12-27 - 2014-01-03

Grappig huisje op een fantastische plek. Wandelroute loopt voor de deur langs en er is veel meer te wandelen in de nabije omgeving. Het ligt heel vrij, maar toch dichtbij het dorp, zodat je kan lopen naar het café en restaurant. De omheinde tuin (met fraai terras) is ideaal voor de hond. Wel jammer dat in de winter het bubbelbad in de tuin (apart huisje) niet werkt. Dat had even vermeld moeten worden. Ook was het even puzzelen om de haard met houtpellets goed te laten werken. De metalen draaitrap naar boven (slaapgedeelte) is onstabiel en niet aan te raden voor jonge kinderen en ouderen/minder validen. We hebben het erg naar ons zin gehad!

reviews_vrouw

Mevr Gerardi

Verblijfsduur: 2014-07-18 - 2014-07-25

Zoals vorig jaar was het onthaal zeer vriendelijk, de uitleg over het huisje was deze keer overbodig. Het weer was zeer mooi, juist 1dag (21juli) een klein beetje regen, nadien terug kunnen genieten van de goede buitenlucht. Onze hondjes kenden al de ruim uitgestrekte graspartijen en waren als eerste om de pootjes te strekken, dit is ook de reden waarom wij het huisje verkiezen, voor de hondjes die vrij en veilig kunnen buitenlopen, zonder zorgen dat ze ergens tussen of onder kruipen, het terrein is goed omheind. Wat ons terug opviel was de menigte vliegen die ons verwelkomden, daarvoor hebben wij stickers op de ramen aangebracht...en aan de voordeur een hor gordijn opgehangen, dit nadien verwijderd tot de volgende vakantie. Dit jaar was er iets meer gelet op de netheid, al kan het nog beter...de toestellen zijn na gebruik van de vakantiegangers vuil achtergelaten, jammer dat niet iedereen iemands bezit proper nalaat. De keukenkasten ruiken niet fris, er hangt een muffe geur in, dit is aan vervanging toe. De kleuren van de muren zijn aan een opfrisbeurt toe, het lijkt dat de tijd is blijven stilstaan, het is maar met de rol te verven op vliesbehang, dit is zo gedaan tijdens de stille wintermaanden, het zou ons als huurders aangenaam maken en voor de eigenaar een pluspunt zijn dat zijn huisje goed onderhouden is. De kast in de badkamer staat nog steeds te wankelen tegen de muur, tip voor de man die het onderhoud doet, schroevendraaier en het is gefikst... De draaiende trap is gelukkig nagekeken, staat nu stabieler, is nog steeds niet aangeraden voor mensen die slecht te been zijn en kleine kinderen. Boven zijn de slaapkamers goed verlucht, dankzij de verduisterende stores aan de ramen kan je zowel de zon als het licht buiten houden..dit is een pluspunt! In de hoek van de grote slaapkamer liggen de donsdekens en hoofdkussens op de grond, tip voor de eigenaar, plaats daar een kast of een open rek, zodat er niets op de grond ligt, ook voordeel als de poetsvrouw komt kuisen, zo kan ze in alle hoeken en kantjes. Het groot bed is prima, ware het niet dat de 2 aparte matrassen niet voldoen voor de rug, je schuift zowat iedere nacht naar het midden, het is alsof de ondersteunen van de lattenbodem niet op de juiste plaats staan, het meeste gewicht is het middelpunt van een lichaam, de lende. De terras is niet of nooit gekuist, de ijzeren stoelen zijn zwaar en niet comfortabel, evenmin de tafel past niet in dit decor..de barbecue is vuil en niet onderhouden, als de mensen dit zo gebruiken zonder vooraf de grill te reinigen lopen ze kans op voedselvergiftiging, ik denk eerder dat niemand dit gebruikt..want het potje kruiden van vorig jaar staat nog steeds in de barbecue. Eens de avond valt is het zeer donker buiten, waarom er lampjes staan langs de oprit die toch niet branden?...daarom hebben wij een paar Solar lampjes meegebracht om wat licht te hebben als de hondjes een laatste keer tijdens de avond naar buiten moeten. Een opmerking naar de vorige vakantiegangers, als je honden hun behoeftes doen, gelieve dit dan ook op te kuisen, net zoals wij doen, hier of thuis...ik heb langs de blokhut tal van nagelaten behoeftes opgeruimd, ik wil niet dat mijn hondjes daarin hun neus steken...wie wel?... Naar de eigenaar toe wil ik graag melden, dat zo een mooi buitenhuisje een flinke opknapbeurt mag krijgen, zowel van binnen als van buiten..hoe meer aantrekkelijker, hoe hoger de aanbevelingen. Al deze minpunten heeft ons verblijf niet verpest, bij ieder ochtendgloren straalde de zon en maakte ons goedgemutst..wat we niet vaak kunnen zeggen van het weer in ons landje. De uitgekozen periode was een gok, maar het was raak, de warme zon was welgekomen en vooral de stilte om ons heen, dit is wat wij nodig hadden...het leuke is dat je bijna geen wagens ziet, af en toe eens wandelaars langs het paadje, we hoorden enkel heel ver op de achtergrond lachend en spelende kinderen, scouts groepen denk ik. De natuur bij het ontwaken en slapengaan is prachtig, zoveel soorten groen kan je nooit samen smelten op het pallet van een schilder. Zo ver je kan zien, alles is omringd van bomen en stil natuur...dit plaatje ligt vast in ons geheugen en op foto... Wij zouden dit zeker aanraden aan mensen die graag veel en ver willen wandelen, ook aan personen die enkel de rust opzoeken, wat wij in de eerste plaats gedaan hebben, gewoon genieten van het hier zijn... Wie graag uit eten gaat, kan heel kortbij terecht in een restaurant in Awenne. Wie zelf zijn potje kookt is op een 10 tal minuutjes in St.Hubert, waar genoeg keuze is om je inkopen te doen, warme bakkers vind je in het centrum. Of wie wandelroutes, evenementen, eethuisjes zoekt, kan zonder probleem surfen op internet, de Wifi is aanwezig in het huisje en gemakkelijk te verbinden met je laptop of tablet. Onze ervaringen nemen we mee naar de volgende geplande vakantie, en die ligt niet veraf... een tip voor de vakantiegangers, doe niet hier wat je thuis ook niet doet...laat het huisje proper achter zoals je, je huis verlaat. Groetjes, Monique en Chantal.

reviews_vrouw

Dhr Cauwelier-Florizoone

Verblijfsduur: 2014-06-06 - 2014-06-09

Het was prachtig het uitzicht in de jacuzzi . Goed omheind voor de huisdieren. Goede bedden en matrassen. In de keuken mag er wel meer benodigheden zijn.

reviews_vrouw

Mevr Nuyens

Verblijfsduur: 2014-05-19 - 2014-05-23

We zijn net terug van een midweek in Awenne - een klein dorpje dicht tegen Saint Hubert. Bij aankomst waren we gewoon sprakeloos van het prachtige zicht. We hadden de eigenaar gebeld enn hij gaf ons mee dat de deur open was en de sleutel in het huisje. Dus geen stress om op een bepaal uur aan te komen. Moesten er vragen of problemen zijn mochten we hem altijd bellen. We hebben geen kachel nodig gehad want het was super weer, maar hij kwam dit graag uitleggen indien nodig. Misschien hadden we hem ook kunnen vragen hoe de grote mooie TV werkte, maar vermits we meer genoten van een en goed boek en 's avonds liever met een goed muziekje naar de zonsondergang kijken hebben we geen TV nodig gehad. De jacuzzi hebben we niet gebruikt maar dat had gekunnen als we dit hadden gevraagd vermoed ik. Ik denk dat we de eerste bezoekers waren die zo'n prachtig weer hadden. En misschien was de jacuzzi daarom nog niet gebruikt. Maar ik ben er zeker van dat 1 telefoontje voldoende was geweest. Algemene info de bedden zijn van top kwaliteit - een goede douche (doch niet heel warm) - indien je de perfect werkende afwasmachine wil gebruiken dan wel &quotall in&quot steentjes meenemen - zeker zeep meeemen Met kinderen heel erg oppassen voor de ronde steile trap. Gelukkig staat er buiten de een deur ook een kinderrekje aan de kinderkamer. Op de laatste dag toch nog de eigenaar De Heer Luc ontmoet, hij is heel sympathiek en spreekt nederlands. Hij is tevens ook de eigenaar van een prachtig restaurant en hotel in het dorp. Zeker aan te raden om heel lekker te eten. Hier komen we zeker terug als de stress van alle dag weer moet worden weggewerkt K. Nuyens

reviews_vrouw

Mevr Van Den Berg

Verblijfsduur: 2014-05-02 - 2014-05-09

Genieten van het uitzicht en de zingende vogeltjes, dat was prachtig

reviews_vrouw

Mevr De Buck

Verblijfsduur: 2014-04-25 - 2014-05-02

We hebben een geweldige vakantie gehad met super goede gastvrijheid. Wij kwamen allereerst al te vroeg aan, hebben de man van de sleutels opgebeld en konden daar direct naar toe. hij woont zelf vlak bij het huisje en stond direct voor ons klaar. Eenmaal daar aangekomen hebben we genoten van een heerlijk uitzicht ,rust en een prachtige natuur. We hebben prachtige wandelingen gemaakt en er waren vele dorpen op goede rijafstand om te bezichtigen .Waaronder b,v. Bastogne waar het oorlogsmuseum is. Het huisje zelf was heerlijk knus ,maar voor ons groot zat.(twee volwassenen en een kind) lekkere kachel die we ondanks het prachtige weer s,avonds toch wel eens aandeden.De tuin was goed afgezet en onze grote honden konden daar heerlijk ravotten. En een heeeerlijke jakousi!!! met een nog mooier uitzicht hiervan uit.!! Voor we op vakantie gingen hebben wij natuurlijk ook altijd de beoordelingen gelezen en daar zaten dan soms echt negatieve beoordelingen bij. Maar wij hebben het fantastisch gehad,een echte aanrader.Huisje was schoon en fris. en laten we niet vergeten dat zo,n huisje vaak verhuurd word en er dan wel eens iets stuk kan gaan ,de gastheer heeft zelf ook een hotel en restaurant dus we snappen dan best dat hij het wel eens druk heeft.. Zijn restaurant is trouwens echt een aanrader om eens te genieten van heerlijke culinaire gerechte, een meesterchef!! Ook een aanrader is het restaurantje in Mirwart vlakbij gelegen. Kortom ,wij hadden een GEWELDIGE vakantie.met een geweldige gastvrijheid. Vele prachtige wandelingen en prachtige natuur en vooral de rust!!

reviews_man

Dhr Foubert

Verblijfsduur: 2014-03-14 - 2014-03-21

Punt1 de jacuzzi was defect volgens mij meer dan maand!!!! . ( hij was bevroren maar hij staat buiten !!!!) wij vroegen wanneer wordt hij ge maakt antwoord ik weet het niet !!!. punt2 de eigenaar was niet aanwezig bij aankomst ben dan maar naar adres ge reden van sleutel adres dat is niet het zelfde adres van het huisje dat is in andere straat. punt3 de eigenaar zelf heeft op die 1 week dat wij er waren 4 keer ge weest 1ste maal bed vervangen dat was stuk wij slapte op een noot op lossing als ge dat weet maakt het dan eerst in orde voor dat ge het verhuurt. 2de maal voor en boompje te planten zeer belangrijk ( jacuzzi niet belangrijk). 3de maal op meten van boort steen terras. 4demaal planten kommen weg halen, zeer belangriik met ander worden maak eerst alles in orde en verhuurt het dan !. deze vakantie was een grote ontgoocheling. één plus punt het was goed weer anders één ramp reden jacuzzi . DEZE WONING IS GEEN BELVILLA WAARDIG .

reviews_man

Dhr Clarisse

Verblijfsduur: 2013-11-22 - 2013-11-25

Wij waren met twee koppels en deelden met ons vier dezelfde mening. Nooit zien ze ons hier nog terug! We moesten op voorhand bellen, maar daar kregen we steeds het antwoordapparaat. Daardoor moesten we zelf naar de Auberge om de persoon te vinden. Die gaf de schuld aan het netwerk. Toen we in het huisje kwamen was er totaal niets van verwarming, ookal wist de persoon dat we die dag kwamen. Na de korte intro vroegen we hoe de jacuzzi werkte. Blijkt dat deze niet werkte daar er voor en na ons geen mensen waren. Maar, wij hadden dus wel een huisje met jacuzzi geboekt. We hebben ons er niet laten door ontmoedigen maar toen kwam de rest erbij geen veilige trap waar de spijlen van loszitten, geen privacy in de eerste slaapkamer want je moest via die slaapkamer naar de andere. Ook qua netheid was er nog wat werk aan spinnenwebben aan de trap reling, in de nok van het dak waar de mensen onder moesten slapen, ... dus zo te merken is het huisje ook niet gekuist geweest voor we toekwamen. Toen we de eerste avond een douche wilden nemen om het toch wat warmer te krijgen hadden we ook geen warm water! Blijkbaar laadt de boiler enkel 's nachts op en koelt die overdag weer af. 's morgens konden we ons wel douchen maar een boiler van 120l voor vier personen is ook wat weinig. Daarom denk ik niet om ooit nog een huisje te boeken van deze eigenaar! We hopen dan ook dat er nog een tegemoetkoming is, want anders blijkt dit een slechte reclame voor de eigenaar maar in feite ook voor Belvilla! Dit is de eerste keer dat we via Belvilla boeken, maar dit zal dan blijkbaar ook de laatste keer geweest zijn!

reviews_man

Dhr Werquin

Verblijfsduur: 2013-10-28 - 2013-11-01

Even er tussenuit met de kinderen in een prachtige omgeving.onze honden hebben er ook evenveel plezier aan beleeft.voor herhaling vatbaar.eigenaar was zeer vriendelijk.

reviews_vrouw

Mevr Gerardi

Verblijfsduur: 2013-08-23 - 2013-08-30

De ontvangst was heel vriendelijk, de plaatselijke vriend van de eigenaar en toezichter van het huisje heeft ons goed wegwijs gemaakt over het gebruik en reglementen, zoals het huisvuil enz. Het huisje op zich heeft de nodige nutsvoorzieningen, geen luxe als het maar proper is...wat ons de eerste dagen niet aangenaam aanvoelde, het rook niet fris. Gelukkig hadden we alles voorzien en dan maar gedaan zoals thuis, gekuist en het onszelf aangenaam gemaakt. Het is heel jammer dat niet iedereen proper is, het is niet omdat je dit huurt en het poetsen inbegrepen is dat je dit huisje vuil moet achterlaten, dit wijst naar mensen die het niet nauw nemen met iemand anders bezit. We hebben de eigenaar ontmoet, zeer vriendelijke man en begripvol, hij beloofde dit in de toekomst op te volgen. De zaterdag kwam hij met een nieuwe flatscreen, de oude was aan vervanging toe..ook de pelletkachel ( die niet meer conform was) is de woensdag vervangen door een nieuwe, want de eerste dagen van ons verblijf was het koud en vochtig en konden we zeker s'avonds warmte verdragen...dit hebben we dan ook gedaan de volgende dagen, kachel aan. Anders meten we temperaturen van net 18° in het huisje s'avonds, overdag ben je bezig en meestal buiten. Boven is het wel goed verduisterd en kan je goed slapen. Voor kinderen en mensen die slecht te been zijn zou ik het niet aanraden, de draaitrap is gevaarlijk. De badkamer was ideaal van grootte en voorziening, juist de blaasradiator is aan vervanging toe. Wij hebben genoten van het prachtig uitzicht, vooral onze 2 hondjes hebben het echt naar hun zin gehad..die konden op het gras ravotten en genoeg ruimte om heen en weer te lopen, we hoefden ons geen zorgen te maken, want de tuin was volledig veilig omheind en konden nergens weg. Dit laatste had ik via mail duidelijk gevraagd en bevestigd gekregen, een aanrader voor wie honden heeft... Je kon daar gewoon rondlopen in je slaapoutfit, je zag of hoorde niets..af en toe eens een tractor of wagen, maar dit stoorde niet...en sporadisch eens wandelaars. Voor de rest geen lawaai, zelden eens een vogel. Het huisje bevind zich als laatste in een straat, dan moet je de wagen nemen om naar St.Hubert ( 6km) te rijden, daar vind je genoeg winkels en bakkers. Wie goed te been is kan genoeg wandelpaden of steegjes ingaan, naar dieper gelegen bossen..de natuur in. Wel afgeraden om je hond los te laten lopen in die wandelsteegjes tijdens de maanden dat de everzwijnen gezoogd hebben....everzwijnen verdedigen hun kroost en zo een aanval is fataal voor je hond. Wij hadden wat laat op de zomer geboekt, volgend jaar zal het iets vroeger zijn de periode voor het mooier weer alles samengevat, zeer rustige omgeving voor wie dit nodig heeft. Zeker een aanrader voor mensen die van de natuur willen genieten en niet van rumoer houden. Voor wie na ons logeert in de Trou du Loup...een goeie tip...hou het proper zoals je thuis zou doen. Groetjes van Monique en Chantal.

reviews_vrouw

Mevr Van Parera

Verblijfsduur: 2013-07-26 - 2013-08-02

Vrij klein en eenvoudig huisje op een prachtige locatie. vanaf het terras en de jacuzzi zie je niets anders dan bos. voor het huisje loopt een (zeer rustig) wandelpad en verder heb je volop privacy. in de omgeving is niet heel veel te doen, maar je kunt er heerlijk wandelen en mountainbiken. ideaal voor rustzoekers. voor de jacuzzi moesten wij ,- per week betalen, jammer dat deze niet inclusief is, maar we hebben er wel van genoten. voor onze hond was de tuin groot genoeg. wij hebben het hier erg naar ons zin gehad.

reviews_vrouw

Mevr Pieper

Verblijfsduur: 2013-07-05 - 2013-07-12

Heerlijk rustige vakantie huisje is wel klein maar voor 2 pers groot genoegbuiten is het geweldig we hadden wel prachtig weer.

reviews_vrouw

Mevr Groen

Verblijfsduur: 2013-06-28 - 2013-07-05

Heel erg genoten van dit mooie huis met perfecte ligging,het huis was goed schoon en de ontvangst was vriendelijkEen perfecte uitvalsbasis voor een vakantie midden in de natuur.

reviews_vrouw

Mevr Olbrechts

Verblijfsduur: 2013-06-21 - 2013-06-28

We hebben het spijtig genoeg niet getroffen met het weder!Veel regen en frisse temperaturen maar de jakoezie met zijn warmte en bubbles maakte dat je je weer goed voelde...En een prachtige groene omgeving,eender waar je stond,.Van 's morgens tot 's avonds hoort men er vogels zingen ,vooral lijsters.Vanuit de jakoezie heb je een prachtig uitzicht over het groen van de bomen,dat was genieten!Onze 2 honden vonden het daar heerlijk in de grote omheinde tuin!We hebben handig gebruik gemaakt van de bbq op het terras,waar het zalig zitten is als de zon schijnt!Het huisje biedt het nodige comfort!

reviews_man

Dhr Halkes

Verblijfsduur: 2013-05-31 - 2013-06-07

Het weer was boven verwachting uitstekend leuke wandelingen gemaakt en mooie autotochtengedaan.

reviews_man

Dhr Kurvers

Verblijfsduur: 2013-05-24 - 2013-05-31

We hebben een prima vakantie gehad. Plannen hebben we laten afhangen van de weersvoorspelling, want de Ardennen hebben niet de weergarantie van de Canarische eilanden....of misschien is het wel gegarandeerd wisselend...Bij een regenachtige middag dus naar de grotten van Han of lekker lezen bij de houtkachel of in de Jacuzzi.Maar de Jacuzzi is vooral in de avond prachtig, tussen de zingende vogels en met volledig vrij uitzicht op de bossen en de invallende nacht vijftig tinten groen... Mountainbiken was pittig maar, waar heb je dat nog dat je een half uur kunt fietsen en niemand tegenkomt?? Zuid-Limburg is veel drukker.Het gazon was kort geknipt , lekker groot, en omheind. Door het poortje en dan direct op een pad om een kleine wandeling met hond te maken. Even verderop naar beneden naar het riviertje feest voor hond en baasjes.Midden in de natuur hoor rondom huisje en wandelend en fietsend 'gescoord' hert, marter, goudvink, zwarte specht. Wildpark in Han is een aanrader gezeten in een oude bus. Bijzonder was het 100 % privacy-gevoel vanuit de woonkamer kilometers ver kunnen kijken zelfs 's-avonds geen straatverlichting of autolampen te zien zover oog reikt. Voor ons was dit huisje ideaal want we houden van gevarieerde vakantie-invulling.

reviews_man

Dhr Siderius

Verblijfsduur: 2013-05-03 - 2013-05-10

Is een leuk huisje bijna in het bos. Wij hebben geen geweldige vakantie gehad, omdat wij enorm veel last hadden van TEKEN zelfs in de jaccuzie. Wij zijn daarom ook maar 2 dagen geweest i.p.v 7 dagen. Verders is de omgeving prachtig. Voor ouders met jonge kinderen de trap naar boven is best gevaarlijk en gammel.Fam. Siderius

reviews_man

Dhr Claes

Verblijfsduur: 2013-04-05 - 2013-04-12

Zeer leuk, rustgevend verblijf gehad tijdens de paasvakantie. Ideale vakantiewoning voor een ontspannende gezinsvakantie met hond! Volop wandelingen in de omgeving, het huisje is voorzien van alle benodigdheden en het uitzicht is fantastisch. De kinderen (en wij) genoten volop van de jacuzzi die achteraan in de tuin is geplaatst in een leuk houten bouwsel.

reviews_man

Dhr Fremerij

Verblijfsduur: 2013-04-19 - 2013-04-26

Zeer mooie omgeving, prachtige wandelroutes vanuit het huis, bijzondere kachel, die niet optimaal werkte, wel goed warm te stoken, zeer fraai uitzicht, geen luxe qua tv ed, maar de wandel en fietsomgeving maakt het goed. Zeer fraaie vrije tuin. Aan de rand van leuk dorpje.

reviews_vrouw

Mevr Kooistra

Verblijfsduur: 2013-04-26 - 2013-05-03

Voor het geld wat we betaald hebben, hadden we meer verwacht, vooral de aanwezige pelletkachel is een drama, qua geluid.

reviews_vrouw

Mevr De kort

Verblijfsduur: 2013-01-11 - 2013-01-14

Een weekend in januari verbleven met vrienden (40ers)en twee honden. Heerlijk gewandeld, en veel gebruik gemaakt van de jacuzzi (niet naast het huis, dus met badslippers door de sneeuw). In huis hertengewei, kop van een everzwijn en een opgezet eekhoortje. Tja, daar moet je van houden. Keuken prima in orde.

reviews_vrouw

Mevr Kasius

Verblijfsduur: 2012-10-05 - 2012-10-12

Wat een fantastische week !!! Een knus huisje met bijna alles erop en eraan , en dan de omheinde tuin met Jacuzzi , magnefique !!! Als je de tuin uitloopt kom je gelijk in de natuur compleet met survival tocht en een prachtige beek waar onze hond zich geamuseerd heeft !!! Echt een aanrader !!! In de koelkast zit een klein diepvriesvakje , er is een afwasmachine en zelfs een oven waardoor wij iedere dag van een ontbijt met een fantastisch uitzicht en ovenverse broodjes konden genieten !!!

reviews_vrouw

Mevr Huntjens-reijndersmariskareijnders

Verblijfsduur: 2012-09-24 - 2012-09-28

Wij zijn maar een paar dagen in het huisje geweest. Het zag er netjes en verzorgd uit. Mooie grote omheinde tuin. Onze honden hebben het prima naar hun zin gehad. De jacuzzi was heerlijk .

reviews_man

Dhr Joldertsma

Verblijfsduur: 2012-08-17 - 2012-08-31

Ons verblijf in de gite La trou du loup was fantastisch. Het huisje staat op een toplocatie met het bos naast de deur, het uitzicht vanaf het terras en uit het huisje is fantastisch. 's Avonds als de schemering valt en je zit buiten op het terras (met een fantastische barbecue), hoor je uilen en soms zelfs wilde zwijnen! Voor onze hond was de grote omheinde tuin ook fantastisch. De omgeving is daar erg mooi en behalve veel bos is er op cultuur/historisch gebied ook genoeg te beleven. We hebben twee geweldige weken gehad, je komt op deze plek echt tot rust met een hoofdletter R. Zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_man

Dhr THOMAS

Verblijfsduur: 2012-08-03 - 2012-08-10

Het huisje is goed verzorgd en heeft alles wat je nodig hebt om van een vakantie te genieten, er is zelfs een vaatwasser aanwezig. De honden hebben genoten van de ruime gazon en het panorama is heel knap, wat je trouwens kan zien vanuit de jacuzzi die in een paalhut is ondergebracht (echt genieten!). De patanquebaan was wel een beetje onderkomen maar dat kon de pret niet bederven. Een minpunt is dat er relatief veel privaat bos langs de zuidelijke kant van Awenne ligt waardoor je jammer genoeg op de openbare weg eerst moet wandelen/lopen alvorens echt het bos te kunnen wandelen.

reviews_man

Dhr Roefs

Verblijfsduur: 2012-06-29 - 2012-07-06

Ontzettend leuk huisje in een mooie rustgevende omgeving. De mogelijkheden om er te wandelen zijn heel erg goed, en de paden staan duidelijk aangeven. Het uitzicht is prachtig en vanuit de tuin kun je wijden omgeving in kijken. De jacuzzi die het huisje heeft is erg ontspannend en heerlijk om in de namiddag van te genieten.

reviews_man

Dhr Bouman

Verblijfsduur: 2012-06-01 - 2012-06-08

Dit huis staat op een erg mooie locatie met een heel mooi uitzicht vanuit woonkamer en terras. De winkels zijn te vinden in St Hubert en met een oven in huis heb je ook elke dag verse broodjes. Een echte aanrader zijn de grotten van Rochefort en Dinant. Let wel op, dit huis is niet echt geschikt voor gezinnen met kleine kinderen i.v.m. een smalle open draaitrap.

In de omgeving

Centrum: 10.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1270049