Houffalize

In de buurt van Houffalize bevindt zich dit prachtige vakantiehuis, geschikt voor gezinnen met kinderen of een familie, met zeer ruime tuin en sauna. De vakantiewoning is gezellig en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Helemaal leuk is dat u ook binnen in de woonkamer, door de grote ramen, van het wijdse uitzicht kunt genieten. Als u uitkijkt over de met sneeuw bedekte tuin terwijl de open haard knispert, zult u zich bedenken dat het leven bijna niet mooier kan zijn. Wanneer het mooi weer is, gaat u natuurlijk naar buiten waar u een ruime grastuin rond de woning heeft, met een terras om gezamenlijk te kunnen eten. Of om in het avondzonnetje nog een wijntje of een Belgisch biertje te drinken. In Houffalize vindt u winkels en restaurants. De actieve vakantieganger kan zijn hart ophalen in de regio Houffalize, met zijn meer dan 100 kilometer aan wandel- en mountainbikeroutes. Leuk om te bezoeken in de omgeving zijn de brouwerij van Achouffe (7 km), de Rots van Hérou (14 km) of de bizonfarm in Recogne (16 km). Durbuy (47 km), het kleinste stadje ter wereld, is ook zeker een bezoek waard. In de winter kunt u skiën en langlaufen in Baraque de Fraiture (15 km). *Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren *Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden * Check-in voor 16.00 uur is niet mogelijk. * Een toeslag van €20 is van toepassing mits de aankomsttijden niet gerespecteerd zijn.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • TV (kabel)
  • Eettafel
  • Kachel (hout)
  • Zithoek
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Fornuis
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Toilet
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (160 x 200 cm)
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Sauna
  • Patio
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair

Reviews

8.3 Dit huis heeft 53 reviews

reviews_man

Dhr Wolff

Verblijfsduur: 2023-08-11 - 2023-08-18

Het keukengerei mag wat worden uitgebreid en het servies is wat vervallen.. verder zijn er wat apparaten toe aan vervanging, waaronder een veeeel te kleine tv. Als je een week moet binnen zitten is dit echt kansloos. Ligging en ruimte een dikke 10!

reviews_man

Dhr Stassen

Verblijfsduur: 2023-07-21 - 2023-07-28

Het huis voldoet niet volledig aan onze verwachtingen. Het huis was zeker niet goed gepoetst en leek alsof het wekenlang niet was gebruikt. Er waren spinnen webben in overvloed (Zowel binnen als buiten). Er was onvoldoende keukengerief en benodigdheden voor 8 personen. De bedjes op de foto waren er niet. Het bad op de eerste verdiep was onbruikbaar. De Watertoevoer van het bad blokkeerde telkens na enkele minuten. Zeer onaangenaam met kleine kinderen die dringend in bad moeten. Geen douchekraan aan bad op 1* verdiep. We voelden ons niet welkom bij aankomst. We zijn absoluut niet tevreden.

reviews_vrouw

Dhr Bruinzeel

Verblijfsduur: 2022-01-21 - 2022-01-24

Mooi en netjes ruim huis e va alle gemakken voorzien.

reviews_vrouw

Dhr Vannieuwenhuyse

Verblijfsduur: 2021-12-23 - 2021-12-30

De ontvangst was strikt volgens coronaregels slechts één persoon met mondmasker mocht mee binnen. Nu daar hadden we geen problemen mee, helaas eenmaal binnen was het snel duidelijk hygiene en netheid stonden niet hoog aangeschreven (80 € reiningskosten??) ook de indeling en sfeer (een kleine verwijzing naar kerst toe) was nihil. Eenmaal boven gekomen bleek dat bij twee slaapkamer de deur niet dicht kon? .......... dus bij deze een aanrader NEE meer woorden moeten hier niet aan VUIL gemaakt worden

reviews_vrouw

Mevr De Ruiter

Verblijfsduur: 2021-10-29 - 2021-11-05

Het huis is op zich in orde, ruim en lekker warm. Echter, toen wij aankwamen was het niet schoon. We zijn met 6 personen allen een uur bezig geweest met reinigen. De keuken was niet schoon, vieze koelkast, bestek, servies en glazen, alles moesten we reinigen. De vaat wasser is niet goed, reinigt niet goed. De onderste lade van de vaatwasser zit er niet goed in en de deur buigt door. Verder; overal vet en stof beneden (op lampen, op kasten). Badkamer beneden; niet goed warm te krijgen en de afvoer van de douchebak niet in orde, water loopt slecht weg. De deuren van de slaapkamers sluiten niet, de deuren lijken niet in de kozijnen te passen. De bedden zijn goed echter de matrasbeschermers zijn vuil en versleten. De sauna werkte niet. De kastdeuren bevatten allemaal vieze vingerafdrukken, de klinken en lichtschakelaars in het hele huis waren vet. Kortom, we hebben het allemaal gereinigd bij aankomst. Ik heb contact met de verhuurder gezocht om de 80 euro reeds contant afgerekende schoonmaakkosten terug te vragen, zij vroeg om foto's van de vervuiling. Deze heb ik gestuurd, ik heb vervolgens niets meer van haar vernomen, ook niet nadat ik haar 2 x een reminder had gestuurd. Het serviesgoed is dringend aan vervanging toe. Met name de kopjes en mokken, bijna alles is beschadigd en het is allemaal een bijeengeraapt boeltje. Menig kringloopwinkel heeft beter servies! Ik had al slechte recensies gelezen onder deze woning, echter ik had verwacht dat de verhuurder hier inmiddels wel iets mee gedaan zou hebben. Dat is dus niet het geval. Ik ga jaarlijks in de herfst naar een woning in de Ardennen, ik ben nog nooit zo'n vies interieur tegengekomen en ook vanwege niet werkende faciliteiten (sauna, vaatwasser) zou ik deze woning niet aanraden, voor deze prijs kun je véél betere accommodaties krijgen!

reviews_man

Dhr Van den Dool

Verblijfsduur: 2021-10-15 - 2021-10-22

Heerlijk en goed vakantiehuis, genieten van de rustige en mooie omgeving. Puntje ter verbetering is dat er wel wat meer glaswerk mag zijn, en de doucheafvoer (bagane grond) liep niet heel goed door. Helaas was de sauna defect wat we pas te horen kregen bij aankomst. Hierdoor kon deze niet gebruikt worden, maar niettemin hadden we een fijn en goed verblijf.

reviews_man

Dhr Sadeqi

Verblijfsduur: 2019-09-20 - 2019-09-23

Mooi en fijne vakantiehuis,

reviews_vrouw

Dhr Bollengier

Verblijfsduur: 2021-09-20 - 2021-09-24

Een superhuis!Mooie ligging,rustig,prachtige indeling,alles top!

reviews_vrouw

Dhr Van Lier

Verblijfsduur: 2021-07-30 - 2021-08-13

Mooi ruim huis, mooie tuin!!!! Alles lijkt proper, maar als je beter kijkt, zie je toch wel stof en vinger (hand) afdrukken op de kasten (en dit in tijden van corona). Servies, glazen,... waren ook niet allemaal proper. Bbq tang lag zelfs niet afgewassen in de schuif...

reviews_man

Dhr Huylebroeck

Verblijfsduur: 2021-07-16 - 2021-07-23

Zeer ruime woning in een rustige omgeving. Ruime tuin voor de kinderen. Veel opbergmogelijkheden op de kamers. Vriendelijk onthaal in het nederlands.

reviews_vrouw

Mevr Demeyere

Verblijfsduur: 2021-07-02 - 2021-07-09

Heel leuk huis..goede bedden.rustig gelegen..alle comfort

reviews_vrouw

Mevr Myny

Verblijfsduur: 2021-06-07 - 2021-06-13

We hadden een prachtige vakantie. Het weer was uitstekend dus dat helpt al. Het is een prachtige ruime villa dus iedereen had plaats genoeg. We werden goed ontvangen en de communicatie tijdens het verblijf was ook in orde ! Uiteraard wil ik graag ook even de minder goede dingen aanhalen. Ik had beter de reviews op voorhand nog wat beter gelezen want dat helpt toch wel .... Ik ben zeker geen muggenzifter maar wil deze puntjes toch even aanhalen. - De woning was niet echt proper. Het was op het eerste zicht proper maar als je er dan je spullen zet en begint te koken zie je pas dat echt niet alles mooi proper is. De kasten waren vuil. Vuile glazen, bestek, ... Dit hebben we eerst moeten afwassen alvorens te kunnen beginnen. Dat is allemaal geen probleem voor ons, maar ik vind 80 EUR voor een schoonmaak dan veel. Dan verwacht je toch wel dat het spik en span is ... - De afwasmachine is een beetje defect. De deur gaat veel te ver open naar beneden waardoor je problemen hebt om de onderste lade eruit en erin te rollen. De deur schiet ook open zodat je jezelf wel eens pijn kan doen. Een technieker dit laten maken en het bolt weer gelijk nieuw... Kleine moeite volgens mij. - Er wordt gevraagd om te sorteren. Helemaal geen probleem mee. Maar ze leveren maar 1 zak van ieder aan. We zitten met 8 personen in de villa en eten en drinken er 's middags en 's avonds. Er was dus veeeel te veel afwas voor deze zakken. Ze mogen gerust een aantal zakken ergens leggen zodat dit probleem zich ook niet stelt. We hebben een berichtje gestuurd en ze zijn 2 extra zakken komen leveren voor groenafval, maar je moet er weer voor lopen.... - De kamers zijn prima in orde. Alleen ben je in de zomer samen met het licht wakker. Er zijn gewoon geen verduistergordijnen. Er zijn rolluikjes (in een aantal kamers gewoon witte) die het licht volledig doorlaten. Dit zou eigenlijk niet mogen... Hang er een fatsoenlijk gordijn zodat er kan geslapen worden.... - De villa wordt héél erg mooi gepresenteerd op de foto's en het is zoals deze foto's zijn. Alleen het grasveld, daar stond het gras kei hoog zodat je er amper kon spelen met kinderen want het zit vol beestjes. Kleine moeite om dit proper af te leveren bij aankomst. En dan wat ik persoonlijk het meest stomme vond was dat er twee ligzetels gepresenteerd worden op de foto, terwijl er maar één is. Niet erg zou je denken. Maar ikzelf was hoogzwanger en kon amper iets doen dan met de voeten omhoog liggen en mijn moeder had een voetoperatie achter de rug waardoor ook zij met de voeten omhoog moest liggen. Ik heb er op gelet dat we buiten konden zitten en er twee ligzetels waren. Ze hebben dus de zetel van de buren er gezet om het mooier te maken. Dit is jammer. Stel het gewoon voor zoals het is... Dat is evenmin erg, dan anticiperen we erop en nemen we een ligzetel mee... Nu wisten we het niet... - De sauna was héél erg mooi maar door de warme en mooie week jammer genoeg niet gebruikt. - We hadden ook een grote wespennest in het dak dus opletten als je op het terras zat. Dit hebben we gemeld zodat ze een firma konden sturen. Ik hoop voor de volgende dat het opgelost is. Ze komen wel degelijk ook door het raam en andere kleine gaatjes naar binnen op twee slaapkamers... Topverblijf. Met enkele puntjes van kritiek... maar geen reden om niet te boeken. Zeer tevreden van ons verblijf !

reviews_vrouw

Dhr Radenaite

Verblijfsduur: 2021-04-16 - 2021-04-18

Het huis is comfortabel, goed ontworpen. Toch moeten sommige gerechten worden vernieuwd, want er waren een paar kapotte glazen en borden. De gastvrouw is erg ziek en veeleisend - het is niet mogelijk om te ontspannen, je moet de tijd controleren alsof je haast hebt om een vliegtuig te halen. Saunafuncties, maar niet zo goed.

reviews_man

Dhr Calcoen

Verblijfsduur: 2021-04-02 - 2021-04-09

Mooie villa, prachtige streek

reviews_vrouw

Mevr Depaepe

Verblijfsduur: 2021-02-24 - 2021-02-28

Mooi huis. Praktisch ingericht en netjes. Gerief om te koken en serviesgoed aan vernieuwing toe.

reviews_vrouw

Dhr Decleir

Verblijfsduur: 2020-12-23 - 2020-12-28

Dit is geen vakantiehuis. Dit is een VAKANTIEVILLA.

reviews_vrouw

Dhr Kris

Verblijfsduur: 2020-12-23 - 2020-12-28

Fantastisch vakantiehuis,

reviews_vrouw

Dhr Frans Heijlen

Verblijfsduur: 2020-10-30 - 2020-11-06

Nette en gezellige woning in een rustige omgeving met mooi uitzicht, Vriendelijke eigenaar,

reviews_vrouw

Mevr VERHAEGHE

Verblijfsduur: 2020-10-23 - 2020-10-25

Super mooie woning in het midden van groen hier kun je echt van alle rust genieten

reviews_man

Dhr Boers

Verblijfsduur: 2020-08-21 - 2020-08-28

Bij de aankomst viel als eerste op hoe ruim het er is. De accommodatie is erg ruim, praktisch ingericht en kwalitatief best wel goed. De omgeving is schitterend en rustig.

reviews_man

Dhr Desprez

Verblijfsduur: 2020-08-07 - 2020-08-21

Très bon séjour dans une très belle région, dans un gîte spacieux et bien équipé. Belles balades aux alentours du gîte et dans les villages avoisinants.

reviews_man

Dhr Bogaerts

Verblijfsduur: 2020-07-31 - 2020-08-07

Een leuke zonnige wandel vakantie voor het ganse gezin. Indien je creatief bent kan je elke wandeling genieten van een lekker chouffeke in Achouffe :-)

reviews_man

Dhr Declerck

Verblijfsduur: 2019-08-09 - 2019-08-16

Goede ontvangst, mooi en groot vakantiehuis. Hier en daar een klein mankementje, douche loopt niet goed weg, enkele ontbrekende of niet goed werkende gordijnen. Toch een geslaagde vakantie in een mooie omgeving.

reviews_man

Dhr Segers

Verblijfsduur: 2019-07-12 - 2019-07-26

Magnetron was kapot, een vak in de deur van de ijskast stond los, zonneblinden deffect of verdwenen en defecte lampen waren een domper op de vreugde.

reviews_vrouw

Dhr Hentrich

Verblijfsduur: 2019-05-17 - 2019-05-19

Wij, 7 vrienden en een baby, hadden een leuk verblijf en een geweldig weekend. Vanuit het huis waren we helaas een beetje teleurgesteld. Op het eerste gezicht is alles geweldig en de inrichting is leuk. Helaas wordt dit niet zorgvuldig onderhouden. Om te zien dat is echt triest, omdat het een mooi huis is. Lampenkappen ontbreken, de grote badkamer kan alleen worden gebruikt om te baden, omdat de vloer niet nat mag worden, anders komt het water door het plafond. De douche in de kleine badkamer loopt niet leeg, dus je moet altijd wachten, zodat er geen overstroming is. De deuren van de slaapkamer zijn kromgetrokken en gedeeltelijk niet gesloten. Kranen zijn deels roestig. Het gazon was niet gemaaid en de grill was niet schoongemaakt. Het vertrek was erg ongecompliceerd en Julie was ook vriendelijk. Het welkom was echter heel harteloos. Er werd geen informatie verstrekt over het gebied of de bestemmingen. Als het huis wat meer liefde en zorg zou krijgen, zou het geweldig zijn! Al met al toch aan te bevelen.

reviews_man

Dhr Van der Linden

Verblijfsduur: 2019-03-22 - 2019-03-24

Fijne accommodatie gelegen in mooie omgeving. Dicht bij Achouffe en Houffalize. Ideaal voor mountainbiken.

reviews_man

Dhr Cool

Verblijfsduur: 2018-10-26 - 2018-11-02

Voor de derde maal het huis gehuurd en nog steeds fantastisch

reviews_man

Dhr Timmer

Verblijfsduur: 2018-10-22 - 2018-10-26

Bij aankomst kregen wij een rondleiding door het huisje, in het Frans. Dat is niet onze sterkste kant en ze ging ervoor om het in het Engels af te maken als we het niet helemaal begrepen. Het huis is precies zoals het op de foto is. De bedden lagen heerlijk, en een mooie badkamer en de sauna maken het helemaal af. Als we nog een keer dit gebied willen bezoeken zouden we zeker voor dit huis gaan. Het was qua inrichting, perfect.

reviews_man

Dhr Cool

Verblijfsduur: 2018-03-30 - 2018-04-06

Goed uitgeruste, sfeervolle woning. Leuke omgeving om te wandelen, bezoeken, ... Voor de tweede maal deze bezocht, de derde keer is geboekt...

reviews_vrouw

Mevr Catsburg

Verblijfsduur: 2018-08-10 - 2018-08-17

Huisje was goed, zeker voor een gezin met kinderen. Ruim opgezet, wat goed is bevallen. Omgeving is wat lastiger met kleine kinderen, goed nagaan of er veel dingen zijn waar de kleintjes (lees 2-/3-jarigen) ook wat aan hebben. Tip voor de beheerder leg iets van een map neer met info over dingen in de buurt ofzo. Het is toch altijd leuk om dat soort dingen op een rijtje te hebben, en er zit altijd wel iets tussen waar je op internet toch niet helemaal achter was gekomen. Al met al hebben we een heerlijke week gehad!

reviews_man

Dhr Ruijgrok

Verblijfsduur: 2018-07-13 - 2018-07-27

Omdat we wat vroeger aankwamen dan eerder gemeld moesten we even wachten op de sleutel. Na 2 telefoontjes (in het Frans) werd deze gebracht en werden we netjes door het huis rondgeleid door een Frans sprekende dame die ook een beetje Nederlands spreekt. Het huisje is in principe heel mooi maar er zijn toch wel wat opmerkingen te plaatsen. Niet om te zeuren of te zaniken hoor. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Ik denk echter dat het huisje met name is bedoeld voor een verblijf van een paar dagen. Wij waren er met 6 personen voor 2 weken en een paar dagen met 8 personen. Wat je dan eigenlijk wel mist is een wasmachine. De aansluitingen zijn er maar het apparaat ontbreekt. Maar we wisten het vooraf dus we hadden genoeg kleding mee en hebben af en toe een handwasje gedaan. Het afval wordt gescheiden verzameld en dat hebben we netjes gedaan. Maar je kunt het vervolgens nergens kwijt. Er is geen container. En met 6 personen verzamel je in 2 weken best veel afval. Het is vervelend dat je dan de verhuurder moet vragen om de rommel op te komen halen en nieuwe zakken te komen brengen. Zeker als die je dan nog eens meldt dat je het eigenlijk met 2 bio-zakken moet doen terwijl we er uiteindelijk wel 4 nodig hadden. Echt superschoon was het trouwens ook niet. Stofvlokken onder het bed en op verschillende plekken wat spinnenrag. Allemaal geen drama maar je betaalt wel €80 schoonmaakkosten. Het zou eigenlijk iets netter mogen. De mooie parasol van de foto's lag in gruzelementen in het schuurtje en er was geen andere. Na dat te hebben gemeld werd er de volgende dag een nieuwe gebracht. Wat ook zeer nodig was omdat het 2 weken ruim boven de 25 graden is geweest. Bij een van de bedjes was de zitting kapot. Deze konden we ruilen met één van de buren omdat daar nog niemand was. Uiteraard is dit netjes gemeld bij de verhuurder en die vond dat prima. Er stond een gas-barbecue maar de aanwezige gasfles kon niet worden aangesloten op de barbecue. Bij de buren stond een barbecue op kooltjes dus die gepakt (met akkoord van de verhuurder). De buren kregen later die week een nieuwe. Het putje van de douche op de benedenverdieping liep niet goed door. Na dit te hebben gemeld werd dit een paar dagen later netjes hersteld. Maar we hebben toch wel een keer met emmers water moeten scheppen omdat het nauwelijks meer wegliep. Op de bovenverdieping is er bij de wastafels geen warm water. Toen we dit melden bij de verhuurder keek deze ons verbaasd aan en zou er naar laten kijken. We hebben het deze 2 weken niet gemist omdat het bloedheet geweest is. De stofzuiger was volgens de verhuurder nieuw maar had nauwelijks zuigkracht. Dat is niet zo erg als je er maar een paar dagen bent maar in 2 weken wil je toch wel een keer stofzuigen. En tenslotte de vliegen. Daar barst het van. Er lag zo'n vliegenvanger met stroop die je aan het plafond kunt hangen. Die werkte prima en zat binnen een paar dagen aardig vol. Best veel op- en aanmerkingen maar zoals gezegd hebben we een prima vakantie gehad. Jammer dat er best veel zaken zijn waar we zelf achteraan moesten.

reviews_vrouw

Mevr Piels

Verblijfsduur: 2018-05-10 - 2018-05-13

Bij aankomst kregen we een rondleiding door het huisje. Het was een net huisje met voldoende leefruimte. In de omgeving mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken, kajakken etc.

reviews_man

Dhr Cool

Verblijfsduur: 2017-11-03 - 2017-11-05

Mooie en goed ingerichte moderne woning.

reviews_man

Dhr Van roosbroeck

Verblijfsduur: 2018-03-02 - 2018-03-04

Prima woning met alle voorzieningen en ruime kamers met veel bergruimte en comfort!

reviews_man

Dhr MATHOT

Verblijfsduur: 2017-12-29 - 2018-01-05

Voor menselijk contact, BRAVO, zeer vriendelijk en aanbevolen. Personeel beschikbaar zijn en agréable.Hébergement overeenstemming met de "ad.

reviews_man

Dhr Laanstra

Verblijfsduur: 2017-11-24 - 2017-12-01

Heerlijk rustig gelegen! Toen we zelfs 20cm sneeuw kregen was het een echt winterwonderland. Fijne houtkachel. Enige minpuntje is dat er 24/7 een pomp staat te draaien die je hoort in het huis. Zou het enige zijn wat de eigenaar nog op kan lossen. Ook de sauna is een aanrader als je van een koude wandeling thuis komt. En vergeet niet wat lekkere biertjes in huis te nemen!

reviews_man

Dhr Wafae

Verblijfsduur: 2017-11-10 - 2017-11-12

Huis was opzicht redelijk, maar er zijn toch een aantal punten waardoor we hier niet meer terugkomen. We gaan vaker naar Ardennen en wij vonden de omgeving kaal en saai in vergelijking met andere plaatsen op Ardennen. Bij aankomst moesten we lang wachten totdat eigenares(beheerder) de sleutel kwam brengen. Ze spreekt geen woord Engels of Nederlands (alleen Frans). Dak van woonkamer gaat lekken zodra badkamervloer (eerste verdieping) nat wordt. In sommige kamers ontbraken gordijnen (is dag later geplaatst). LET OP aan de zijkant van de bank in de woonkamer zit een scheurtje. Dit hebben we op de eerste dag geconstateerd en helaas niet doorgegeven. Later probeerde de verhuurder de schade op ons te verhalen.

reviews_vrouw

Mevr Van de Nadort

Verblijfsduur: 2017-10-13 - 2017-10-20

We hebben een hele fijne week doorgebracht in dit prachtige huis. De omgeving is schitterend en zeer geschikt voor wielrennen en wandelen. Bovendien hadden we prachtig weer!

reviews_vrouw

Mevr Advokaat

Verblijfsduur: 2017-07-28 - 2017-08-04

We waren eerder gearriveerd dan aankomst tijd die vermeld stond, maar mevrouw was in het huis er naast binnen en het was geen enkel probleem. De sleutel werd gehaald en onze vakantie kon beginnen. Een prachtig huis met alles erop en eraan. Een heerlijke tuin waar het goed vertoeven is na de prachtige uitstapjes die je daar kunt maken. Een echte aanrader is het Chocoladefabriekje Cyril in Samree, hele aardige mensen!!

reviews_man

Dhr Van Wezel

Verblijfsduur: 2017-08-11 - 2017-08-18

Heerlijk schoon huis in rustige omgeving ook goede bedden. We hebben een fijne week gehad in Wilogne!

reviews_man

Dhr Altena

Verblijfsduur: 2017-08-04 - 2017-08-11

Bij aankomst werden ons de sleutels direct overhandigd en kregen we een rondleiding. De accommodatie was prima. Nieuw en ruim opgezet. De omgeving is landelijk en rustig. Voor kinderen is de locatie minder aantrekkelijk. Er was geen speelgoed in huis of speeltoestel in de tuin en het meubilair was ook niet op kinderen ingesteld.

reviews_man

Dhr Vink

Verblijfsduur: 2017-07-14 - 2017-07-28

Twee heerlijke weken gehad in dit fijne huis! We werden gastvrij ontvangen door de eigenaar. Wij spraken geen Frans, maar toch kom je samen overal uit en was het duidelijk. Het huisje is gewoon precies zoals op de foto's! Veel ruimte, gezellig en alles wat je nodig hebt. De tuin is heerlijk groot en we konden van 's ochtends tot 's avonds in de zon zitten. Er staat een barbecue, die je tegen betaling kunt gebruiken. In de omgeving is veel te doen, het dorpje zelf stelt niets voor. Er staat wel een nieuw schommeltoestel op loopafstand. Wij waren hier met 2 jonge kinderen (3jr en 9mnd) en veel kunnen wandelen met kids in de draagzak, naar Monde Sauvage (wildpark) geweest, gezwommen bij strand Maboge, ruïne beklommen, indoor speeltuin geweest en nog veel meer. In het huis liggen veel folders van bezienswaardigheden. Maar ook genieten van de rust kan je hier goed! Dit vakantiehuis zou helemaal fantastisch zijn met een wasmachine, kinderbed, -stoel en speeltoestel in de tuin )

reviews_man

Dhr Cazier

Verblijfsduur: 2017-06-02 - 2017-06-05

Thuis nogal bijzonder met een mooie correctEnvironnement voisinHébergement elkaar de directe omgeving

reviews_man

Dhr Kersten

Verblijfsduur: 2017-05-01 - 2017-05-05

Een mooie en moderne woning! We waren iets te vroeg aangekomen, maar na een telefoontje kwam de huiseigenaar er meteen aan. Hij spreekt Frans en was erg behulpzaam. Laat de woning zien en geeft uitleg waar nodig. De woning heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt. De sauna is erg lekker. En het grasveld aan de achterzijde is erg leuk voor de kids. We zijn naar Houffalize en La Roche geweest. Helaas was het niet het beste weer en waren deze week veel winkels gesloten, maar we hebben ons prima vermaakt.

reviews_man

Dhr Van Kerckhoven

Verblijfsduur: 2017-04-07 - 2017-04-09

De ontvangst was to the point. Een mooi en recent huisje voor een voordelige prijs. Alle comfort is aanwezig. Zeer goede bedden. Goed uitgeruste keuken. Enige minpuntje was het ontbreken van een speeltoestel in de tuin voor de kleinsten.

reviews_man

Dhr Tullen

Verblijfsduur: 2017-03-24 - 2017-03-26

Huis piekfijn in orde, alles aanwezig, concierge heel behulpzaam. Mogelijkheid tot het huren van een barbecue. Prachtige streek. Houffalize ligt op enkele minuutjes rijden.

reviews_man

Dhr Grisnich

Verblijfsduur: 2016-08-12 - 2016-08-19

De verhuurder woont aan de overkant en kwam gelijk met de sleutel en gaf een rondleiding door het huis. Het huis is echt heel mooi en er werd niets gemist. Alles was prima. Het huis staat in een klein rustig dorpje zonder winkels ed. De omgeving is de moeite waard. Ik zou het iedereen aanraden.

reviews_man

Dhr Triplet

Verblijfsduur: 2016-12-09 - 2016-12-11

Aankomst uitstekend. Zeer welkom door de manager en goede instructies. negen ruime accommodatie in een rustige omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Kindermans

Verblijfsduur: 2016-08-19 - 2016-08-26

Een dikke aanrader, voor er eens even tussenuit te zijn, te relaxen, te wandelen en te fietsen, alsook van de natuur te genieten. Familieuitstappen zijn te doen binnen een straal van 15 km zoals de Grotten van Han, een dierenpark, zwembad...

reviews_vrouw

Mevr Methorst

Verblijfsduur: 2016-07-29 - 2016-08-12

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Het huis is nieuw en schoon. Heerlijke banken en eetkamerstoelen. Keuken ook heel compleet. Het was alleen onduidelijk wat voor beddengoed mee moest. De twee persoonsbedden hebben allebei één matras en één dekbed, dus tweepersoons beddengoed nodig. Jammer dat er geen wasmachine is, daar is ruimte genoeg voor in de bijkeuken. Vooral in combinatie met de heerlijke sauna zou dat wel fijn zijn. Houffalize is dichtbij voor boodschappen. Het dorp zelf stelt echt niks voor. Plaatsen als Durbuy, La Roche, Bouillon (middeleeuwsefeesten) Bastogne zijn de moeite waard om te bezoeken. En kanoën is zeker de moeite waard, voor jong en oud!

reviews_man

Dhr Decoene

Verblijfsduur: 2016-07-22 - 2016-07-29

Nieuwbouw woning, alles is aanwezig (fruitpers, broodrooster,...), zeer proper, zeer vriendelijke ontvangst door de gastheer die aan de overzijde woont. Wij hadden er een super vakantie. Enige opmerking die we kunnen geven is het ontbreken van kinderbedje(s), eetstoel. (dat wisten we op voorhand natuurlijk)

reviews_man

Dhr Van den Broek

Verblijfsduur: 2016-05-20 - 2016-05-22

De plek is fantastisch! Helaas is deze villa kwalitatief niet goed gebouw. Er was een lekkage. En bij het stoken van de houten haard kwam er veel rook uit de afvoer kanaal in de woonruimte. Verder mag Belvilla duidelijker zijn in het mee brengen van vaatwas blokjes en toiletpapier. Dit was niet in het huis aanwezig. Helaas was een groot gemis de BBQ die wij nu zelf moesten meenemen. Verder was het huisje compleet.

reviews_man

Dhr Sendula

Verblijfsduur: 2016-04-22 - 2016-04-29

Mooi en praktisch ingericht huis, op paar kilometer van Houffalize in het dorpje Willogne. Het huis is nieuw, mooi ingericht en op een mooie locatie aan de rand van het dorp. De beheerder, die tegenover het huis woont, was uiterst behulpzaam en vriendelijk, en ondanks mijn gebrekkige Frans, begrepen we elkaar. De omgeving kan ik niet al te veel over zeggen aangezien wij in de week van het dramatische weer in Europa waren en het 5 dagen doorlopend sneeuwde (eind april!), dus veel buiten zijn we niet geweest. De ene wandeling richting het bos (richting Wibrin) die wij deden, viel me wel op dat er een, zeker voor de Ardennen waar ik nog nooit vuil langs de weg zag, ongebruikelijke hoeveelheid vuil langs de weg lag, in de vorm van plastic frisdrank flesjes, plastic tasjes, wat jammer is, gezien de mooie natuur, waarvoor je komt. Een ander punt van aandacht is, dat je, als de wind 'verkeerd' staat, wel het geruis van de snelweg kunt horen die een kilometer verderop ligt, de een zal het opvallen, de ander niet. Het is niet hinderlijk luid, maar als je er op let, hoor je het wel, dus geen absolute stilte in de natuur. Je kunt heerlijk eten in Houffalize, supermarkt is er ook en de heerlijke bakker Philippart zit er ook.

In de omgeving

Golfbaan: 38.8 kilometer
Paardrijden: 23.3 kilometer
Restaurants: 5.9 kilometer
Restaurants: 7.2 kilometer
Busstop: 5.7 kilometer
Treinstation: 17.0 kilometer
Vliegveld: 74.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1284341