Trois-Ponts

De Bellevue-boerderij is zorgvuldig ingericht en bevindt zich in een plaats genaamd Hénumont. Het huis biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving. De woning bestaat uit de begane grond en de 1e verdieping. Beneden vind je de woon- en leefruimtes, zoals de keuken en de gezellige woonkamer. Boven bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Er kunnen 5 tot 7 personen verblijven, wat vooral geschikt is voor gezinnen, stellen of vriendengroepen. Stavelot-Hénumont ligt op 62 km ten zuidoosten van Luik. In de omgeving kun je eindeloos wandelen, fietsen of paardrijden. Je kunt ook een bezoek brengen aan Spa, Durbuy of Malmedy. Buiten het huis vind je een grote tuin (5000 m²) met een terras, tuinmeubelen en een barbecue. Hier kan je heerlijk ontspannen. In de tuin hebben de eigenaren een moestuin.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 90 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • DVD-speler
  • CD-speler
  • Keuken
  • Fornuis
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Doorloop slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • 2-pers. bed
  • Doorloop slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Speeltoestellen
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

9.0 Dit huis heeft 52 reviews

reviews_vrouw

Dhr Kornet

Verblijfsduur: 2023-07-21 - 2023-07-28

De tuin is echt prachtig. Het geeft echt een vakantie gevoel om zo de heuvels in te kijken. Het huis is ook best sfeervol vanbinnen. We vinden de woonkamer ook best ruim. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Eén wc in totaal in het hele huis en dan ook nog boven is wel wat improviseren. Daarnaast vinden we de ramen boven wel erg gevaarlijk met kinderen. Ze kunnen helemaal open en kinderen kunnen in de brede vensterbank klimmen. Het is echt een behoorlijke hoogte. Als ze naar beneden vallen, is het niet best. Dus wij hebben echt de kinderen verboden boven aan de ramen te zitten. Iets meer plastic servies voor de kids had ook wel gemogen. Maar verder is het een heel mooi huisje, een ontzettend lekker plekje. Het is echt genieten van de super grote tuin. En heel fijn dat de eigenaren zo welwillend en aardig zijn.

reviews_vrouw

Mevr Lippens

Verblijfsduur: 2021-11-01 - 2021-11-05

Een klein maar gezellig huisje. Netjes en alles aanwezig. Ideaal voor een gezin met twee kinderen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in een rustige en groene omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Vangenechten

Verblijfsduur: 2021-06-25 - 2021-07-02

Hartelijke ontvangst, huis met charme , grote tuin met fantastisch uitzicht. Mooie omgeving met prachtige wandelingen

reviews_man

Dhr Henrotay

Verblijfsduur: 2021-05-17 - 2021-05-21

Ons vakantiehuis ligt erg rustig, zo'n 4 km onder Stavelot. Heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen.

reviews_man

Dhr De Jong

Verblijfsduur: 2019-09-13 - 2019-09-20

Prachtige omgeving, hartelijk verwelkomd bij aankomst. Gerieflijke accommodatie met alle nodige voorzieningen. Alleen de douche achter de twee slaapkamers was soms wat onpraktisch.

reviews_vrouw

Mevr Stevens

Verblijfsduur: 2019-04-26 - 2019-05-10

Vriendelijke ontvangst met heerlijke jam. Het interieur van het huisje zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je bij oma logeert. Knus en gezellig. De tuin is groot en heerlijk voor kleine kinderen. Het uitzicht is geweldig en de gastheer, gastvrouw en gasthondje erg vriendelijk. Toeristische atracties zijn op gemiddeld een half uur rijden. Maar wandelen in de directe omgeving is ook erg leuk.

reviews_man

Dhr Van den Boogert

Verblijfsduur: 2018-09-07 - 2018-09-14

Prima huis met een mooie grote tuin. Keuken en meubels zijn prima. Omgeving erg mooi. Wifi is slecht (gedeeltelijk opgelost door een hotspot te creeren). Ook een nadeel dat je voor de wc door twee slaapkamers moet, maar al met al een prima locatie. Eigenaren heel erg behulpzaam en vrindelijk!

reviews_vrouw

Mevr Hoogwater

Verblijfsduur: 2018-08-10 - 2018-08-17

Fijn huis in mooie, rustige omgeving. 'S ochtends hoor je niks dan t geluid van de koeien. Genoeg te doen in de omgeving, zoals openluchtzwembad of fijne wandeling. Zeer vriendelijke, gastvrije eigenaars die je graag meer vertellen. T huis zelf is praktisch ingericht en passend voor 4 personen. Wel goed om rekening te houden met de eindafrekening, met schoonmaak, gaslicht en belastingen komt er nog een behoorlijk bedrag bij. Niet erg, maar goed om te weten.

reviews_vrouw

Mevr Everts-Galle

Verblijfsduur: 2018-06-15 - 2018-06-22

Het ontvangst was heel hartlelijk en verzorgd. De accommodatie is ruim en van alle gemakken voorzien, met veel serviesgoed, bestek e.d. Met creatieve lampen. Wel een beetje donker. De tuin is werkelijk fantastisch met het panoramisch uitzicht over de heuvels. We hebben de omgeving vooral wandelend ontdekt en verder Stavelot. Echt een buitenlands gevoel.

reviews_vrouw

Mevr Van Straten

Verblijfsduur: 2018-04-27 - 2018-05-04

De accomodatie was prima. Mooi oud huis. Alles wat je nodig hebt is er en de keuken is ook volledig ingericht. De tuin is fantastisch! Wat een mooi uitzicht. Onze dochter van twee heeft er heerlijk kunnen spelen. Er is zelfs een schommel. De huiseigenaren zijn erg gastvrij. Wij kregen bij aankomst nog een kopje koffie aangeboden. Hele lieve mensen en helpen je graag wanneer het nodig is, maar geven je ook zeker alle privacy. De omgeving is ook heel mooi. Wij zijn naar Forestia wildlife park geweest. Heel leuk voor kinderen. Ook puzzle planet is een aanrader. Leuk voor de iets oudere kindjes. Ze hebben een houten doolhof, karretjes waar je de berg mee af kan racen en een slip and slide met een band. Wij komen zeker nog een keer terug!

reviews_vrouw

Mevr Zenny

Verblijfsduur: 2016-09-12 - 2016-09-16

Heel vriendelijke ontvangst.. Wij hadden het geluk dat het prachtig weer was, waardoor we of in de tuin of ergens naartoe waren. Het is geen huisje om de hele tijd binnen te zitten.. Een ongelooflijk pluspunt is zeker de tuin, maar ook het bad. Vanuit het bad kan je lekker genieten van het mooie uitzicht..

reviews_man

Dhr Wilkes

Verblijfsduur: 2016-09-02 - 2016-09-09

Een geweldig huis/ fantastisch uitzicht/ aardige eigenaren/ mooie omgeving/ lieve hond.....alleen maar plussen! Wij komen zeker terug......en dat doen wij nooit, 2 x naar hetzelfde vakantiehuis gaan. Wil je tot rust komen, ontspannen en ook genieten van de schitterende Ardennen met zijn lieflijke dorpjes......dan moet je hier zijn. Een topper dus.

reviews_vrouw

Mevr Pors

Verblijfsduur: 2016-08-05 - 2016-08-19

Hartelijke ontvangst en een heel prettig verblijf. De Ardennen zijn een prachtig gebied voor zowel ouders als hun kinderen.

reviews_vrouw

Mevr Van de Korput-Willems

Verblijfsduur: 2016-07-22 - 2016-08-05

Een zeer compleet ingericht huisje met zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. De omgeving is rustig en zeer geschikt voor mensen die van rust houden. Het ligt centraal tov een paar leuke bezienswaardigheden. En Stavelot is een klein dorpje met sfeer en genoeg restaurants om lekker uit eten te gaan pf gewoon een simpele pizza of frietje te eten. Vanuit t huisje zit he direct in wandelroutes en binnen een paar honderd meter wandel je landelijk door de velden! Voor kinderen is puzzel planet (7min met de auto) een aanrader. Een ietwat achterhaald, maar leuk uitgebreide speelplek met oa een houten labyrint van schuttingen, skelters een springkussen . Voor peuters is alles gratis zandbak, schommel springkussen. Vanaf 4 jr moet je betalen. Bekijk de site.

reviews_vrouw

Mevr De Haan

Verblijfsduur: 2016-05-20 - 2016-05-27

Ondanks het niet zo geweldige weer, hebben wij enorm genoten van onze week bij Ferme Bellevue in Hénumont. Prachtige plek, zeer aangename eigenaren, veel mogelijkheden om in de omgeving mooie, interessante, leerzame dingen te beleven elke dag! Teddy de Haan en Marianne Clara Saltet

reviews_man

Dhr Herrman

Verblijfsduur: 2016-04-29 - 2016-05-06

Ideaal voor wandelaars en racefietsers die wel van een klimmetje houden. Binnen is het vrij donker waardoor meer geschikt voor de mooie dagen in voorjaar, zomer en najaar. Keuken goed uitgerust.

reviews_vrouw

Dhr Murielle Weyns

Verblijfsduur: 2015-08-24 - 2015-08-28

Een paar dagen om te ontspannen in een unieke omgeving, een prachtig uitzicht op het platteland, rustig, gezellig huisje en confortable.Plein veel te doen in deze prachtige streek, de kinderen genoten van de draisines buurt "beach Elsenborn Robertville montjoie en natuurlijk tal van wandelingen in de natuur

reviews_man

Dhr Van Dommele

Verblijfsduur: 2015-08-07 - 2015-08-14

Prachtige omgeving heerlijke tuin was geweldig met onze drie jonge kids!!

reviews_vrouw

Mevr Wickham

Verblijfsduur: 2015-06-26 - 2015-07-03

Een verborgen paradijsje een goed ingerichte keuken, bad met uitzicht, een rijk gevulde moestuin en eigenaren die je graag als buren hebt. We komen terug!

reviews_man

Dhr Wiersma

Verblijfsduur: 2014-09-05 - 2014-09-12

Mooi uitzicht vanuit de tuin. Jammer dat in de woonkamer geen raam was op dit uitzicht, daar was een blinde muur waardoor deze kamer vrij donker blijft.

reviews_vrouw

Mevr Mok

Verblijfsduur: 2014-06-06 - 2014-06-13

We hebben erg genoten van m.n. de tuin en alle zitjes. De indeling van het huis was echter erg onhandig op de eerste verdieping lagen de eerste slaapkamer, de tweede slaapkamer en de badkamer alle achter elkaar. Er was ook geen andere wc in huis, dus iedereen moest 's nachts door de 'ouder' slaapkamer als hij naar de wc moest of later naar bed ging of eerder opstond. Maar de tuin was geweldig en de keuken was ook erg uitgebreid ingericht (goede oven, magnetron, afwasmachine, waterkoker, koffieapparaat etc) . De wifi werkte het beste op de badkamer en verder alleen in de huiskamer.

reviews_man

Dhr Debie

Verblijfsduur: 2013-11-08 - 2013-11-11

Het was een kort verblijf (3 nachten) in een zeer leuke woning met een grote tuin en hele lieve eigenaars. Hénumont is een gehucht op ongeveer 500 m hoogte gelegen in een prachtige omgeving, dichtbij Stavelot,Malmédy en niet zo ver van Spa .We verbleven er van 8 ('s avonds) tem 11 november ('s ochtends).Alles was piekfijn in orde en de woning was kraaknet.Het weer viel best mee. We hebben zelfs eens een beroep gedaan op de welwillendheid van de eigenaar die zo vriendelijk geweest is om ons te halen nadat we tijdens een wandeling verloren waren gelopen. Het is dus wel aanbevolen om wandelkaarten aan te schaffen in de Ardennen.Dit huis is ten zeerste aangeraden en we komen er zeker eens terug, maar dan voor minstens een week.

reviews_vrouw

Mevr Breed

Verblijfsduur: 2013-10-18 - 2013-10-21

Weekendje uit

reviews_man

Dhr Dieker

Verblijfsduur: 2013-09-02 - 2013-09-06

Mooie locatie met hele mooie grote omheinde tuin. Dit was super omdat wij een hond mee hadden genomen. Locatie is zeer rustig gelegen en toch dicht bij toeristische plaatsen . Het huis ligt boven op een heuvel en daardoor een schitterend uitzicht.

reviews_man

Dhr Paelman

Verblijfsduur: 2013-08-16 - 2013-08-18

Prachtige locatie zeer rustig prachtig uitzicht wat wil een mens nog meer

reviews_man

Dhr Steenbergen

Verblijfsduur: 2013-07-26 - 2013-08-09

Een heerlijke vakantiewoning. Veel privacy. Zeer grote tuin die geheel gebruikt mag worden. Afgesloten tuin! Veel vrijheid door omvang van de tuin. Eigenaren ook zeer vriendelijk. Gebruik van groentetuin. De omgeving is ook erg mooi. mooi wandelgebied. Je moet wel van klimmen houden! kortom rust en ruimte.........heerlijk!

reviews_man

Dhr Hermans

Verblijfsduur: 2013-07-12 - 2013-07-19

Rustgevende sportieve vakantie

reviews_man

Dhr Dumolin

Verblijfsduur: 2013-07-19 - 2013-07-26

Ideaal retro-vakantiehuisje (maar volledig ingericht) voor gezinnen met kinderen die 's avonds willen genieten in de oase van rust.Vertrekpunt voor ontelbare uitstappen (fietsen, kajakken, grotten, kastelen, stadjes, lokale brouwerijen, (pret)parken,...Schitterende ligging boven op de kuitenbijter "col de Stockeu".

reviews_vrouw

Mevr Van den Berg

Verblijfsduur: 2013-06-21 - 2013-07-05

We hebben een heerlijke ontspannende vakantie gehad. Mooi huis, fantastische tuin met een geweldig uitzicht en een weldadige rust. Een zeer vogelrijke omgeving. Vanuit het huis zijn meerdere wandelingen te maken. De eigenaar geeft ons voldoende privecy. Zeer gastvrij met een warm welkom. Ondanks het niet zo geweldige weer een fijne vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Van Lancker

Verblijfsduur: 2013-05-08 - 2013-05-12

Vriedelijk onhaalzeer rustige omgevinghadden pech met het weer,weinigkunnen wandelen

reviews_vrouw

Mevr Van heerikhuizen

Verblijfsduur: 2013-04-26 - 2013-05-03

Een gezellig ruim huis met een grote (echt groot!) omheinde tuin en een prachtig uitzicht, heel rustig gelegen in een gehucht van zo'n 30 huizen. We hadden een hond mee. Daarom was het heel prettig dat we direct vanuit het huis al veel wandelingen konden maken. Bij de VVV in Stavelot is een kaart te koop met verschillende wandelmogelijkheden in de wijde omgeving. Wij maakten oa een mooie wandeling langs de Ambleve en een wandeling in de omgeving van Coo. Het huis heeft zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. Zo stonden de eigenaren ons niet alleen met raad en daad terzijde toen onze hond was gebeten door een losgebroken erfhond, maar ging de eigenaresse ook daadwerkelijk met ons mee naar de dierenarts. Het enige minpuntje vonden we dat de twee slaapkamers boven direct met elkaar in verbinding stonden en dat je dus vanuit de ene slaapkamer alleen via de andere naar de badkamer kon komen. Maar de slaapkamers op zich waren prima, ruim en met goede matrassen. De badkamer was geweldig, heel groot en met een super uitzicht. Ondanks het koude weer hebben wij een heerlijke week gehad, met veel dank aan de gastvrije eigenaren! Carola, Stieneke en Sara de hond.

reviews_man

Dhr Rammelt

Verblijfsduur: 2012-12-28 - 2013-01-04

Een zeer vriendelijke ontvangst van de eigenaren,Een prima huis ,wellicht iets te donker maar dat kan aan het weer gelegen hebben. Uitstekende accomodatie,prachtige omgeving.

reviews_man

Dhr Hupkes

Verblijfsduur: 2012-10-05 - 2012-10-12

Het is een prachtige omgeving, lekker dicht bij huis. Een ideale plek om volledig te rust te komen. We hebben lekker gewandeld, de mensen zijn heel vriendelijk, er heerst een Bourgondische sfeer en het voelt helemaal buitenlands aan. Voor mensen die genieten van mooie uitzichten, afwisselende wandelingen en rust is dit een top plek.

reviews_man

Dhr Boutin

Verblijfsduur: 2012-08-03 - 2012-08-17

Het huis is mooi. De tuin heel groot en geweldig. De huiseigenaren hebben een groentetuin waaruit we lekkere gerechten hebben mogen maken: koolrabi, sla, bieten, broccoli, kruiden en nog meer! Verser kan niet.

reviews_man

Dhr Van Hoof

Verblijfsduur: 2012-08-17 - 2012-08-19

Jaarlijks gaan we met 5 mannen een weekendje weg. Deze keer was de Ardennen aan de buurt. We hebben enorm genoten! Super locatie, schitterende tuin, vriendelijke mensen en mooi uitzicht. Een aanrader dus!

reviews_vrouw

Dhr Mentink-Jissink

Verblijfsduur: 2012-07-13 - 2012-07-27

Echt een prachtige locatie: Super grote en mooi aangelegde tuin met schitterend uitzicht. De omgeving is ook prachtig. De eigenaren vonden wij erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben hier een hele leuke vakantie gehad ondanks dat we de eerste dagen erg slecht weer hadden. Echt een aanrader!

reviews_man

Dhr Mars

Verblijfsduur: 2012-06-15 - 2012-06-29

Het huis heeft een prachtig uitzicht (vanuit de tuin) en ligt in een rustig dorpje. Normaal zijn de eigenaren er doordeweeks niet, maar toen wij er waren wel. Je kan in de omgeving lekker lopen, zonder al te veel mensen tegen te komen. In het huis zijn relatief weinig ramen, waardoor het wat somber over komt. Verder een prima plek om even op adem te komen.

reviews_man

Dhr De Wever

Verblijfsduur: 2012-07-09 - 2012-07-13

Wat een rust en prachtige natuur hebben we hier ontdekt.Het huisje was ouderwets ingericht maar dat heeft zijn charmes en hoort bij de Ardennen,vinden wij.Je hebt wel alles wat je nodig hebt,er waren zelfs kruiden,olijfolie,koffie,thee,suiker.... Alles was ook heel net gereinigd.De eigenaars waren aanwezig maar heel discreet en vriendelijk.Een groot pluspunt is de grote,volledig omheinde tuin,wat onze hond ten zeerste op prijs stelde.Direct vanuit het huis kan je al goed bewegwijzerde wandelingen maken.Het is wel aangeraden om eerst een plan te kopen bij een toerismebureau.Kortom Bellevue is zeker aan te raden!Familie De Wever uit Oostende

reviews_vrouw

Mevr Verhey-vonk

Verblijfsduur: 2012-06-29 - 2012-07-02

Mooi huis en prachtige omgeving 1 nadeel de slaapkamer zitten aan elkaar geschakeld, je moet dus door een andere slaapkamer wil je bij de douche komen en als je in de andere slaapkamer ligt en je wilt naar beneden dan moet je dus door de andere slaapkamer. op de site is dat niet duidelijk en als je met twee stellen gaat dan heb je geen enkele privacy. voorstel om dat wel duidelijk te vermelden bij de accomodatie. verder ontzettend genoten van de rust en omgeving

reviews_vrouw

Mevr Van Harten

Verblijfsduur: 2012-02-20 - 2012-02-24

Gezellig huisje. Prettig contact met de eigenares. Mooie omgeving waar heerlijk gewandeld kan worden. Het huisje ligt net van de weg af en geschikt voor een hond omdat de tuin afgesloten kan worden.

reviews_man

Dhr Vis

Verblijfsduur: 2011-10-21 - 2011-10-28

Prachtige ligging en vriendelijke eigenaren. Het uitzicht vanuit de tuin is magnifiek. Veel mogelijkheden voor wandel-, fiets en culturele uitstapjes. De Schotse Hooglanders maken het plaatje af.

reviews_vrouw

Mevr Smits-Lemmens

Verblijfsduur: 2011-05-02 - 2011-05-06

Wat een prachtig huis, gezellig van inrichting en zeer goed uitgerust met allerlei benodigdheden. Gastvrijheid was bijzonder goed. Fantastisch uitzicht, mooie tuin, fijne ligstoelen. Gelukkig hadden we prachtig weer, mede daardoor hebben we de tuin nauwelijks verlaten. Van de omgeving hebben we dus weinig gezien, reden te meer om vaker terug te komen. Klein nadeel is dat de badkamer (alwaar het toilet is) alleen te bereiken is door door twee slaapkamers te lopen.

reviews_vrouw

Mevr Savat

Verblijfsduur: 2011-04-18 - 2011-04-22

Het was een leuk verblijf in Bellevue het ligt afgelegen en toch niet zo ver van Stavelot je hebt er een prachtig zicht, natuur en rust . De eigenaars komen uit Duitsland en heel vriendelijk en gastvrij. De tuin is heel groot en je kan er op verschillende plaatsen eten(vb ontbijt aan de oostkant avondmaal aan de westkant) Het nadeel aan het huisje dat je maar 1 WC hebt en deze is dan ook nog in de badkamer, brengt wel eens problemen als je met pubers weg bent die tamelijk veel tijd in de badkamer doorbrengen

reviews_vrouw

Dhr De Cock

Verblijfsduur: 2010-11-01 - 2010-11-05

Net gezellig huis met als grote troef de tuin en het prachtig panorama. Ideale ligging.

reviews_man

Dhr Wolthuizen

Verblijfsduur: 2010-09-13 - 2010-09-20

Een heel mooi huis, met prachtige tuin, omgeving en uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaren. Het gastengedeelte is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Kortom een prima plek om vanuit, maar ook terug te trekken. Zeker een aanrader!!

reviews_man

Dhr Paul

Verblijfsduur: 2010-07-09 - 2010-07-23

Wij kijken terug op een zeer aangenaam verblijf in Bellevue. Zoals de naam van het huis al zegt, gaf het verblijf een schitterend uitzicht. De enorme tuin, de rust rondom het huis, de moestuin, de zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren en de diverse mogelijkheden voor het maken van uitstapjes zijn perfecte ingredienten voor een ontspannen vakantie in de Ardennen.

reviews_man

Dhr Pelgroms

Verblijfsduur: 2010-07-05 - 2010-07-09

We kwamen hier zo tot rust dat we amper van het huisje en vooral de tuin weg te slagen waren! Prachtige tuin en overweldigend uitzicht waardoor we niet meer deden dan luieren onder de treurwilg, een BBQ in de tuin, een boek lezen, gezellig keuvelen in de avondzon voor het huisje, ... . Griet, Wim, Marie en ...

reviews_vrouw

Mevr Boel

Verblijfsduur: 2010-06-18 - 2010-06-25

Het is een leuk huis met een prachtig uitzicht en bijzonder riante tuin om in te ontspannen. In de omgeving is genoeg te doen en te zien. Er wordt veel gefietst en wellicht nog meer gemountainbiked. Voor de racefiets zijn er in de directe omgeving een aantal geliefde beklimmingen te fietsen (Stockeu en d'Amermont). Een aantal hiervan zijn opgenomen in de 2e etappe van Le Tour de France 2010.

reviews_man

Dhr Greener

Verblijfsduur: 2010-05-28 - 2010-06-04

Mooie plek om te verblijven als u een bezoek aan de Ardennen. Zeer aan te bevelen.

reviews_vrouw

Mevr De Meyer

Verblijfsduur: 2009-07-03 - 2009-07-10

Wij hadden een schitterend verblijf in 'Bellevue'. Zoals de gastvrouw zelf zei 'een klein paradijsje'. Een prachtige en sfeervolle tuin met énorm uitzicht. Een persoonlijk en héél gastvrij ontvangst. Een gezellig huisje met het nodige comfort. Keuze uit mooie en verzorgde terrassen. Jammer genoeg hadden we niet de ganse tijd mooi weer waardoor we ons verblijf met een dagje ingekort hebben. Prachtige wandelingen in de buurt en in de nabijheid van gezellige dorpjes. Zeker een aanrader!!!! Bart en Marijke Joos-De Meyer Theo en Denise De Meyer-Claeys

reviews_man

Dhr Wiersma

Verblijfsduur: 2009-04-10 - 2009-04-14

Een prachtig gelegen huisje in een schitterende en rustige omgeving (waar wel heel veel te doen is) met bijzonder vriendelijke en behulpzame (maar niet opdringerige) eigenaars. Een absolute aanrader.

reviews_vrouw

Mevr Hermans

Verblijfsduur: 2008-09-08 - 2008-09-19

Een fijn huisje met genoeg comfort hele mooie ligging met een schitterend uitzicht en een fijne tuin ligt erg gunstig genoeg mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

De twee slaapkamers zijn doorgangskamers, er is op de eerste verdieping geen overloop. Om de badkamer met de enige WC in het huis te bereiken, dien je door beide slaapkamers te gaan.

In de omgeving

Centrum: 3.0 kilometer
Meer: 10.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 3.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 3.0 kilometer
Openbaar vervoer: 3.0 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Skilift: 2.0 kilometer
Cross Country: 2.0 kilometer
Toeristeninformatie: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1250498