Villaspot.nl is een groot online reserveringswebsite voor vakantiehuizen villa’s, chalets en appartementen. Van een groot vakantiehuis in de Toscane, tot een luxe woonboerderij in Drenthe en een bungalow in de Ardennen, Villaspot heeft meer dan 130.000 vakantiewoningen in 37 landen waardoor het voor iedereen mogelijk is een aantrekkelijke, betaalbare vakantiewoningen te vinden.

Snel en eenvoudig precies dat ene vakantiehuis vinden dat aan al uw wensen voldoet, dat is ons streven! Door de uitgebreide filtermogelijkheden heb je in no time uw ideale vakantiewoning gevonden. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op belangrijke kenmerken als het aantal slaapkamers, prijs en de beschikbaarheid. 

Jonathan heeft gestudeerd in Rotterdam en heeft al vele mooie reizen mogen maken. Als ‘travel rebel’ inspireert hij graag vakantiegangers die op zoek zijn naar leuke, avontuurlijke en betaalbare vakantiebestemmingen. Als digital marketeer is het zijn taak om de community te inspireren, te verbinden en alles op het gebied van online travel en digitale marketing te doorscrollen. Genieten? Dat doet hij in de zomer in zijn hangmat.

You might also like