Vakantieparken Overijssel

Résidence de Weerribben - Keizerlibel

Vakantie vieren in het prachtige gebied van Nationaal Park Weerribben Wieden. In dit gebied zijn drie unieke vakantieparken gelegen. Villapark en groepsaccommodaties de Weerribben, vakantiepark Giethoorn en Waterpark Belterwiede.

Een bezoekje aan Villapark de Weerribben is zeker waard. Of het nu is om tot rust te komen, te genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes of duik te nemen in het verwarmde binnenzwembad: het kan allemaal bij Villapark de Weerribben in Paasloo. Dit park bestaat uit 4,- 6- en 8-persoons (rietgedekte) bungalows met royale tuin. Ook zijn er wellness bungalows: dit zijn woningen met een sauna en een zonnebank! Verder beschikt het park over een restaurant, overdekt zwembad, tennisbaan, twee visvijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Sinds de zomer van 2014 zijn er hier drie luxe groepsaccommodaties geopend. Twee grote huizen tot max 16 gasten (op te splitsen in 2 x 8) en 1 groot vakantiehuis tot maximaal 24 gasten (ook op te splitsen in 2 x 24 gasten). Totaal biedt de groepsaccommodatie plaats aan 56 gasten.

Voor de waterliefhebbers onder ons is in het gebied van Giethoorn veel te beleven. Hier bevindt zich Vakantiepark Giethoorn, chalets aan het water van het meer de Bovenwijde. Van april tot en met oktober is er bij een verblijf op dit park een elektrische sloep inbegrepen! Op deze manier kunt u de omgeving het beste ontdekken. Varen door de dorpsgrachten van het waterdorp, boodschappen doen per boot, aanmeren bij een van de vele terrasjes, varend over het grote meer en de prachtige natuur ontdekken. Bent u op zoek naar iets meer privacy en luxe? Kies dan voor een van de bungalows op Waterpark Belterwiede. Dit park ligt bij het dorpje Wanneperveen, 5 kilometer gelegen vanaf Giethoorn. De villa’s zijn allemaal rietgedekt, liggen aan het water van het meer de Belterwijde en hebben een eigen aanlegsteiger. Met die mogelijkheden kunt u uw eigen boot meenemen en ook genieten van een heerlijke visvakantie. Een van de type woningen, type Matriet heeft een prachtig uitzicht op het meer.

 

Vakantiepark Giethoorn - Stern.

 

Pittoreske stadjes en dorpen, wandelen, fietsen, varen en meer!
In de omgeving, buiten de parken om is er ook genoeg te ontdekken en beleven. Pittoreske stadjes en dorpen, zoals Meppel, Vollenhove, Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Ossenzijl en Oldemarkt. Een bezoekje aan een of meerdere van deze plekken is zeker de moeite waard. Ontdek het blotevoetenpad in Kraggeburg, de Indonesische dierentuin Taman Indonesia of de leuke jaarlijkse zomerevenemten georganiseerd in Giethoorn, Meppel en Steenwijk. Het gebied van Nationaal Park Weerribben Wieden is ook vele fiets-, wandel- en vaarroutes rijk.

Kortom: een vakantie op en rondom een van de parken van Vakantieparken Weerribben Wieden in Overijssel is voor ieder wat wils!

 

Vakantiehuis in Overijssel zoeken