Verstuur naar een vriend

+

Verstuur naar een vriend+

Bijna klaar...

We moeten jouw emailadres nog bevestigen. Daarom hebben wij jou zojuist een email gestuurd. Klik op de link in dat bericht om het aanmeldproces te voltooien.

Terug naar website
Blog
Favorieten (0)

Favorieten (0)

  • U heeft nog geen favorieten geselecteerd.

085 - 2738441

  • Home
Heeft u een vraag? Bel 085 - 2738441 . Wij helpen u graag!
236 Accommodaties in Limburg

Vakantie Limburg: proeven van het Bourgondische leven


Een vakantiehuis in Limburg huren. is proeven van het Bourgondische leven. Denk je aan Limburg, dan denk je aan gezellige dorpjes, gezellige eetgelegenheden en gastvrijheid. Limburg wordt gekenmerkt door de Maas en het prachtige heuvellandschap. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars kommen in de provincie Limburg dan ook zeker aan hun trekken. Het aanbod aan vakantiehuizen in Limburg is overweldigend, variërend van luxe vakantiehuizen en schattige kleine appartementjes tot prachtige authentieke boerenhoeves en zelfs kastelen!


Streek
De provincie Limburg heeft meer dan 60 zeer uiteenlopende natuurgebieden. Landgoederen, bossen, (vakwerk) boerderijen, heidevelden en natuurontwikkelingsgebieden; de verscheidenheid aan karakteristieke Limburgse landschappen is bijna ongelofelijk. Het groene heuvelland in het zuiden, de Maasplassen in het midden van de regio, de Peel, de vennen en de mergelplateaus vormen een unieke combinatie waardoor Limburg bij uitstek geschikt is voor alle mogelijke vormen van recreatie. Al deze gebieden zijn toegankelijk voor bezoekers en hebben uitgebreide wandelroutes, fietspaden en ruiterroutes. Voor mountainbikers is het heuvellandschap van vooral het zuidelijke deel van Limburg een echte uitdaging.
Ook watersporters kunnen zich uitleven – de grintafgravingen langs de Maas hebben grote plassengebieden doen ontstaan waar men nu onder andere kan zeilen, kayakken, vissen, kanoën en waterskiën.


Al deze recreatiemogelijkheden, gecombineerd met de heidevelden, prachtige vergezichten, kastelen en landhuizen, grotten en bossen zorgen er voor dat Limburg een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Nederland is geworden. Villaspot biedt u dan ook een ruime keus aan vakantiehuizen in Limburg!


Vakantiehuis zoeken in Limburg


 


 

Laagste prijsgarantie

De laagste prijze, geen boekingskosten en een ruim aanbod vakantiehuizen voor ieder budget!

Direct een boekingsbevestiging

Alle boekingen worden direct bevestigd per email. Geen gewacht, geen tijdrovend emailverkeer en geen verwarring!

Vakantiehuizen in 37 landen

130.000+ geverifieerde vakantiehuizen over de hele wereld van alleen gerenommeerde aanbieders.

Veilig uw vakantie boeken

Onze beveiligde server maakt gebruik van Secure Socket Layer-technologie (ookwel HTTPS), de standaard in de internetwereld.

Villaspot beantwoordt al uw vragen!
085 - 2738441