Samenwerking Villaspot en de Sting

In de maand juni werkt Villaspot mee aan de zomercampagne van The Sting. Gedurende de actieperiode (29 april tot en met 15 juni) maken deelnemers kans op meerdere prijzen waarbij de winnaar van de hoofdprijs een week mag verblijven in een mooie villa in het zonnige Spanje! Deze luxe villa t.w.v. €1250 wordt mede mogelijk gemaakt door Villaspot. Wil jij ook kans maken op een villa in Spanje? Dit kan! Ga naar www.thesting.com/summer en schrijf je nu in. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 2 juni.

Om alvast lekker in de stemming te komen hebben wij een aantal heerlijke vakantiehuizen met zwembad in Spanje voor jou uitgezocht!Wij hebben alvast een selectie gemaakt van luxe vakantiewoningen in Limburg voor 2015:

 

 Vakantiehuis Knokke - Belgische kust

Costa Teguise

Deze luxe villa bevindt zich in een residentiële wijk in het prachtige Costa Teguise op Lanzarote. Je verblijft op slechts 500 meter van een zandstrand, 250 meter van de wandelboulevard en vlakbij het huis van de Spaanse Koninklijke familie en het vakantieoord van de Spaanse premier!

Villa L'Ampolla Spanje boeken bij Villaspot

L’Ampolla

Rust en privacy alom! Het vakantiehuis beschikt over een enorme tuin van 4.500m². Een leuk prieeltje herbergt de stenen BBQ en het overdekte terras met zitje is een prima plekje voor een lekker glas Spaanse vino. Voeg daarbij nog een privé-zwembad (8 x 4m) met romaanse trap, buitendouche, zonneterras, ligbedden én de Spaanse zon, en uw vakantie is compleet.

 Vakantiehuis Spanje boeken

Platja de Aro

In de heuvels bij Playa de Aro, in de ruim opgezette villawijk Mas Nou, ligt deze mooie villa.  Je hebt er een prachtig weids uitzicht op de Middellandse Zee en Playa de Aro waar je geen genoeg van zal krijgen! Overal kan je ervan genieten: op het zonneterras, bij het privé-zwembad (10 x 5m) of in het prieeltje in de zeer verzorgde tuin met 1000m² vol met prachtige bloemen en planten.