Villaspot.nl is te allen tijde een intermediair tussen u als klant en de verhuurder van de vakantiehuizen. Villaspot.nl regelt alleen het contact om tot een boeking te komen, te weten de overeenkomst van verhuur van het vakantiehuis tussen u als klant en de touroperator. Doordat Villaspot.nl alleen intermediair is en geen reisagent of touroperator, kunnen wij geen lid worden van de ANVR.

Belangrijk: Villaspot.nl geeft dezelfde prijzen weer als de touroperators. U betaalt bij Villaspot.nl dus nooit meer dan bij de touroperator zelf. Ook berekent Villaspot.nl geen kosten voor bemiddeling in het zoeken en boeken van een vakantiehuis!

Jonathan heeft gestudeerd in Rotterdam en heeft al vele mooie reizen mogen maken. Als ‘travel rebel’ inspireert hij graag vakantiegangers die op zoek zijn naar leuke, avontuurlijke en betaalbare vakantiebestemmingen. Als digital marketeer is het zijn taak om de community te inspireren, te verbinden en alles op het gebied van online travel en digitale marketing te doorscrollen. Genieten? Dat doet hij in de zomer in zijn hangmat.

You might also like