COVID-19 informatie en beleid

Alle aangeboden vakantiehuizen op Villaspot.nl kunnen geboekt worden, tenzij anders aangegeven.

Corona update

Via deze pagina willen we je graag op de hoogte houden van de laatste updates rondom het Coronavirus en jouw vakantie. Door het wereldwijde karakter van de uitbraak van het Coronavirus zijn onvoorziene veranderingen in de regelgeving op het gebied van internationale reizen van kracht geworden. Volgens de opgestelde rapporten wordt de uitbraak in de gaten gehouden en worden er wereldwijd maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij raden je aan om op de hoogte te blijven van de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en daarnaar te handelen.

Boekingen in gebieden met een reiswaarschuwing

Als je een boeking hebt in een gebied met een reiswaarschuwing, wordt je boeking uiterlijk 3 dagen voor de aankomstdatum automatisch door Belvilla geannuleerd. Je ontvangt per e-mail een voucher met het reeds door jouw betaalde bedrag. Meer informatie over dit voucher lees je op de website van Belvilla. Dit voucher kan gebruikt worden om een nieuwe vakantie te boeken.

Wat is een voucher?

Een voucher is een digitaal tegoed bij Belvilla, waarmee je een nieuwe boeking kunt maken. Dit voucher is op advies van het SGR in het leven geroepen voor alle geannuleerde boekingen in verband met het Coronavirus.

Vanwege de bijzondere situatie waar we mee te maken hebben, biedt het SGR zijn deelnemers, zoals Belvilla, de mogelijkheid om een corona-voucher* uit te geven die onder de SGR-garantieregeling valt en moedigt het de consumenten aan om van dit voucher gebruik te maken. De garantieregeling beschermt de consument tegen financieel verlies als de deelnemer niet presteert vanwege financieel onvermogen. Het is dus een extra waarborg voor de consument die Belvilla jou willen bieden.Voor de volledige voorwaarden verwijzen wij je graag naar de website van SGR.