COVID-19 informatie en beleid

Alle aangeboden vakantiehuizen op Villaspot.nl kunnen geboekt worden, tenzij anders aangegeven.

Covid-19 informatie

Via deze pagina willen we je graag op de hoogte houden van de laatste updates rondom het Coronavirus en jouw vakantie. Door het wereldwijde karakter van de uitbraak van het Coronavirus zijn onvoorziene veranderingen in de regelgeving op het gebied van internationale reizen van kracht geworden. Volgens de opgestelde rapporten wordt de uitbraak in de gaten gehouden en worden er wereldwijd maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij raden je aan om op de hoogte te blijven van de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en daarnaar te handelen.

Wanneer onze partner jouw boeking heeft moeten annuleren wegens geldende beperkingen opgelegd door de overheid / autoriteiten, een zogenaamde overmachtsituatie: 

In dit geval ontvang je een Corona-voucher waarmee je een nieuwe vakantie kunt boeken. Deze voucher is 3 jaar geldig. Als je de voucher niet gebruikt, kun je 6 maanden na de uitgiftedatum van de voucher een terugbetaling aanvragen.

De situatie waarin jij hebt besloten jouw boeking te annuleren, ook al zijn er vanaf de annuleringsdatum geen beperkingen vanuit de overheid / autoriteiten opgelegd:

In dit geval kun je een voucher ontvangen bij onze partner (ter waarde van het bedrag dat je al hebt betaald minus de annuleringskosten) waarmee je een nieuwe vakantie kunt boeken. Ook dit voucher is 3 jaar geldig. Als je de voucher niet gebruikt, kun je 12 maanden na de uitgiftedatum van de voucher een terugbetaling aanvragen.

Wij raden je aan op de hoogte te blijven van de maatregelen en adviezen van jouw eigen overheid en de lokale autoriteiten. Neem contact met de partner op wanneer je maatregelen tegenkomt die jouw verblijf in gevaar brengen. Jouw veiligheid staat voorop! 

Als er geen beperkingen gelden voor jouw geboekte vakantiehuis, wordt jouw boeking niet geannuleerd. Wanneer je zelf jouw boeking wilt annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden en raden we je aan contact op te nemen met de partner. 

Het spijt ons dat onze partner op dit moment niet de capaciteit heeft om je persoonlijk te informeren. Om zoveel mogelijk beschikbaar te blijven voor dringende vragen en oproepen hebben ze besloten jou per e-mail te informeren. Onze verontschuldigingen voor de onpersoonlijke aanpak en we danken je voor jouw begrip.